Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπουμπουλίνας 4

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelopapas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 586
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
για εσένα είναι μόνο μία εκεί ....που σε θέλει πολύ χωρίς να σε ξέρει..το αστέρι η Βίκυ....

ναι αλλά δεν μου αρέσει εμφανισιακά πές της...είναι πολύ καλό κορίτσι πάντως.Από τα καλύτερα παιδιά που υπάρχουν στο χώρο

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
από σώμα πώς είναι?είναι σε στύλ βίκυς-μαρίνας δηλ.νταρντανέ ή πιό λεπτεπίλεπτη?

Δεν ειναι σαν Μαρινα. Καλα η Μαρινα φενεται νταρντανα λογω των βυζων.  Οι γαμπες της ειναι ξυλα που λεει ο λογος.

Η Αννα ειναι....μαλλον μετρια σχετικα παντου.  Δεν ξεχωριζει τιποτε.  Βασικα την πηρα για το προσωπο και το χαμογελο.

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Συνάδελφοι, γνωρίζετε εάν η Μάρσυ βρίσκεται στο εν λόγο κατάστημα????
(ή που αλλού είναι?)

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ροστερ προσφατα Αννα, Χριστινα και ακομη μια αδιαφορη νταρντανε (οχι η Κατερινα με τα  :tits:).  Πηρα Χριστινα.  ΜΟυ ειπε η Αννα η σεριφισα οτι κανει καλο μασαζ.  Εκανα μασαζ παντου, ακομη και κοιλια και κεφαλι, αλλα δεν πατουσε καλα, αλλιως θα ηταν το τελοιο μασαζ.  Μου λεει κανει μπαργουμαν στη Κρητη οταν δεν ειναι στο μαγαζι.  Ειχε σκυλοφατσα και αρα εκανε κατι γκαβλιαρικες φατσες οταν το ρουφουσε και οταν  :knockinb: και ετσι μια χαρα τελειωσαν ολα.  80 το πακετο.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ροστερ προσφατα Αννα, Χριστινα και ακομη μια αδιαφορη νταρντανε (οχι η Κατερινα με τα  :tits:).  Πηρα Χριστινα.  ΜΟυ ειπε η Αννα η σεριφισα οτι κανει καλο μασαζ.  Εκανα μασαζ παντου, ακομη και κοιλια και κεφαλι, αλλα δεν πατουσε καλα, αλλιως θα ηταν το τελοιο μασαζ.  Μου λεει κανει μπαργουμαν στη Κρητη οταν δεν ειναι στο μαγαζι.  Ειχε σκυλοφατσα και αρα εκανε κατι γκαβλιαρικες φατσες οταν το ρουφουσε και οταν  :knockinb: και ετσι μια χαρα τελειωσαν ολα.  80 το πακετο.

μεγάλη κάρια αυτή.Δε τη συνιστώ.Ξυνισμένο μησιγά και από μένα έφαγε άκυρο πολύ καιρό τώρα.Άσε που δεν γουστάρει με τίποτα να τον τρώει μέσα της.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
μεγάλη κάρια αυτή.Δε τη συνιστώ.Ξυνισμένο μησιγά και από μένα έφαγε άκυρο πολύ καιρό τώρα.Άσε που δεν γουστάρει με τίποτα να τον τρώει μέσα της.

Έξω της..., ίσως...!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Παρεμπιπτόντως συναγωνιστά, "ακτινογραφία" έχεις κάνει σ' όλες...?! :grin:

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.532
Πόντοι
5.595
Έχουμε και λέμε : Άννα=μετριότητα, Χριστίνα=κάρια-ξυνή, Νταρντάνα=αδιάφορη.. Ξέμεινε από γκόμενες το μαγαζί.. Μεταφραφές επειγόντως!

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Στην αρχη το ειχε λιγο τουπε, αλλα μετα την "ξεκλειδωσα" με τον τροπο μου.

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ και με Χριστίνα και με Μόνικα και με Βίκυ έω περάσει σούπερ. Η επόμενη προς δοκιμή είναι η μελαχρινή που δεν θυμάμαι όνομα

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μιά άντζελα που είχε το φθινόπωρο ήταν καλο μουνί.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom