pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Είναι αυτή που κάνει μασάζ 2 λεπτά ακριβώς και μετά σε ρωτάει συνεχώς τι θέλεις να σου κάνει or not?
αναπάντητος ερώτηση.μήπως ήτο ρητορική?
Είναι αυτή που κάνει μασάζ 2 λεπτά ακριβώς και μετά σε ρωτάει συνεχώς τι θέλεις να σου κάνει or not?
Η ερώτηση ήτο πραγματική, αλλά δεν απαντήθει. Η συγκεκριμένη κορασίδα είναι μεν πρόθυμη να κάνει ότι θέλεις, αλλά είναι πολύ παθητική και αφού δεν κάνει μασάζ τη θεωρώ ξεπέτα. Αν είναι η ίδια που λέει ο συνάδελφος εγώ δεν τη προτείνω.αναπάντητος ερώτηση.μήπως ήτο ρητορική?
ειναι, και ολο για σενα ρωτουν που εισαι, και αν φταινε αυτεs ,που δεν παs πια.είναι ακόμη εκεί η μαρίνα,η βίκυ,η χριστίνα?
ειναι, και ολο για σενα ρωτουν που εισαι, και αν φταινε αυτεs ,που δεν παs πια.
ουτε τι ρωταει δεν εχω καταλαβει ακομααναπάντητος ερώτηση.μήπως ήτο ρητορική?
όχι μωρέ,δεν φταίν.Εγώ είμ περίεργος
και πολυ καλα κανειsόχι μωρέ,δεν φταίν.Εγώ είμ περίεργος
Περασα προσφατα πηρα Αννα. Καινουργια μου φανηκε, δεν την θυμαμαι απο πριν, αλλα μου ειπε δεν ειναι καινουργια. Μετριο μασαζ, αλλα προσπαθουσε. Πολυ ωραιο προσωπο. Πολυ καλο στοματικο. Εκανα CIM, ειχα ορεξη. Και εφυγα. Ολα καλα.
Από σώμα και πρόσωπο είναι αστέρι....πρός το ντανταρνέ...από σώμα πώς είναι?είναι σε στύλ βίκυς-μαρίνας δηλ.νταρντανέ ή πιό λεπτεπίλεπτη?
από σώμα παίζει...από φάτσα μη βλέπεις....και θα περάσεις καλά..Για πες και αλλα. Από εμφάνιση τί λεει?
Μαρίνα και για καλό μασάζ...Ευα Ελληνίδα όπως τα ειπα παραπάνω ....Αννα ...η γνωστή Βίκυ ...και νομίζω Βερόνικα από Μολδα...ψαρακας προσοχι!!!
ανεφερε ροστερ
από σώμα παίζει...από φάτσα μη βλέπεις....και θα περάσεις καλά..
οχι ρε φίλε ...πλάκα έκανα ...εγώ την γουστάρω...συνίσταται για αόματους δηλαδή?