Νέα

Μπορείτε να μου λύσετε την απορία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μιασ και εσεισ ειστε πιο περπατημενοι απο μενα! οι πουτανες εχουν γκομενο? ειναι ηλιθια ερωτηση?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Αυτο δεν εχει να κανει με το επαγγελμα, αλλα με τον ανθρωπο.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
τουλάχιστον με στο γκόμενο θα είναι πιστές! Όχι σαν τις άλλες που μας τα φοράνε στη δουλειά τους!!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Όντως εξαρτάται από τον άνθρωπο. Μερικές έχουν μερικές όχι. Πολλές από αυτές που έχουν σχέση τα έχουν με κάτι αληταράδες που τους τα τρώνε. Μάλλον γιατί έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση για την δουλειά που κάνουν και φοβούνται να κάνουν σχέση με κάποιον άλλο. Αλλά πάλι ποιός νορμάλ θα έκανε σχέση με πουτάνα;

Επισκέπτης
πιστεύω ότι οι γκόμενοι της κάθε γκόμενας αν έχουν είναι πολύ συνειδητοποιημένη και εξεικοιωμένη με το επάγγελμα της κοπέλας τους, πιστέυω ότι υπάρχει αμοιβαία κατανόηση και σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα ζήλιας.. Όχι σαν τις δικές μας τις καργιόλες που γαμιούνται περισσότερο από όσο αναπνέουν.. Αυτές είναι οι πραγματικές πουτάνες.. όχι αυτές που πάμε και πηδάμε στα μπουρδέλα

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810
Παιδιά εμείς χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες κοπέλες για το επάγγελμά τους. Το τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή δεν μας αφορά, εφόσον αυτό δεν επηρεάζει τον επαγγελματισμό τους. Κατά τα άλλα ισχύουν τα προαναφερόμενα από τους συνοδοιπόρους!!!!!!!!!!!!

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Εγώ πιστεύω ότι όλες τις πουτάνες των μπουρδέλων τις έχουν φέρει απο το εξωτερικό νταβάδες, οι οποίοι έχουν και την αποκλειστικότητα πάνω τους. Συνεπώς δεν πιστεύω να παίζουν γκομενιλίκια ούτε για αστείο.

12qw369

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ναι πιστευω οτι μερικες εχουν γκομενο.τους αρεσει κιολας.
  θα σας πω μια κουβεντα που μου ειχε πει καποτε μια  ιεροδουλη.

" εσεις οι αντρες αν γνωριζατε,τι κουβαλατε μεσα στο παντελονι σας,δεν θα κυνηγουσατε ετσι τις γυναικες"

τι λετε,ειχε δικιο???

detonator

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οχι δε νομιζω οτι εχει δικιο, καθως σχεδον επιστημονικα μπορει να αποδειχθει οτι κατα μεσο ορο οι ανδρες εχουν περισσοτερες ορεξεις απο τις γυναικες, γιαυτο δεν υπαρχουν αντιστοιχα μπουρδελα για γυναικες που εχουν καβλες και εχουν ξεμεινει, γιαυτο τους τα σκανε, γιαυτο τις κυνηγανε κτλ κτλ

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
521
Πόντοι
86
Όντως εξαρτάται από τον άνθρωπο. Μερικές έχουν μερικές όχι. Πολλές από αυτές που έχουν σχέση τα έχουν με κάτι αληταράδες που τους τα τρώνε. Μάλλον γιατί έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση για την δουλειά που κάνουν και φοβούνται να κάνουν σχέση με κάποιον άλλο. Αλλά πάλι ποιός νορμάλ θα έκανε σχέση με πουτάνα;
Κάποτε δοκήμασα να κάνω μιά σχέση με μια πουτάνα(απ τη Λιοσίων)..την λέω τρείς φορές πουτάνα γιατί πολύ αργότερα έμαθα απο μία φίλη της (που όσο και να σας φαίνεται παράξενο,εχεί ''φτιαχτεί'' σε αλλη νορμάλ δουλεία με ένα έλληνα  )...την λεω λοιπόν έτσι γιατί εκτός απο μένα τα είχε και με 2 ρώσσους !(όχι 1 ,2 !!!!) δεν περήμενα να μήν το κάνει,περήμενα τουλάχηστον να μου το πεί !.της είχα φερθεί πολύ όμορφα,στα ρεππό της δεν καθόμαστε καθόλου σπίτι,βόλτες,φαγητά,ποτά..δέν τις είχα ζητήσει ποτέ ουτέ ένα ευρώ να δώσει εκείνη.(φυσικά έδινε ''άλλα''..) τέλος πάντον ,εξαφανήστηκε με το χειρότερο τρόπο απο μένα..αχαρηστεία.δέν θέλω να το ξανακάνω - όσο και αν σας φανεί περίεργο ,στεναχωρέθηκα.. αυτα.
(..υπάρχουν φώτο δόξα το θέο πολλές να μου θυμήζουν...)  ..οποιος νομήζει οτι λέω ψέμματα,παρακαλώ απλά να αγνοήσει το μήνυμα...

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Τι μου θυμίσατε τώρα!!!
Πριν από αρκετά χρόνια είχα μια σχέση με μια, δε θα την αποκαλούσα πουτάνα. Έβγαινε τότε στη Βουκουρεστίου. Όταν γνωριστήκαμε δεν ήξερα τι δουλειά έκανε. Μετά από 2 ? 3 μέρες που βγαίναμε μου το είπε μόνη της. Μου εξήγησε πως ξεκίνησε, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Λοιπόν ήταν στη συμπεριφορά της άψογη. Μου έλεγε τα πάντα. Πολύ σωστή στη σχέση μας. Τα είχαμε πάνω από χρόνο και τα χαλάσαμε από μια παρεξήγηση, αλλά αυτό το καταλάβαμε αργότερα.
Η κοπελιά τώρα είναι παντρεμένη με πολύ καλή επιχείρηση και με 2 παιδιά. Βλεπόμαστε καμιά φορά αλλά μόνο για καφέ. Όχι για πονηρά. Και είναι ακόμα πολύ όμορφη αν και έχει περάσει τα 40.

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
247
Πόντοι
21
οι πουτανες ειναι πουτανες, παει και τελειωσε, πολυ δυσκολο να γινει ανθρωπος μια πουτανα, εχει μαθει στο ευκολο χρημα, στην εκμεταλλευση και την υποκρισια

μπορει να υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια, αλλα ελαχιστες

το θλιβερο της υποθεσης ειναι οτι βρισκουν μαλακες και παντρευονται στο τελος...

τωρα αν εχουν το θρασος και κανουν και παιδια... τι να πω... κριμα στα παιδακια

επειδη καποιες εχουν μητρα, δε σημαινει οτι ειναι και ικανες να φερουν στον κοσμο και παιδια...

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
οι πουτανες ειναι πουτανες, παει και τελειωσε, πολυ δυσκολο να γινει ανθρωπος μια πουτανα, εχει μαθει στο ευκολο χρημα, στην εκμεταλλευση και την υποκρισια

μπορει να υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια, αλλα ελαχιστες

το θλιβερο της υποθεσης ειναι οτι βρισκουν μαλακες και παντρευονται στο τελος...

τωρα αν εχουν το θρασος και κανουν και παιδια... τι να πω... κριμα στα παιδακια

επειδη καποιες εχουν μητρα, δε σημαινει οτι ειναι και ικανες να φερουν στον κοσμο και παιδια...

Πολύ απόλυτος είσαι. Δεν είναι όμως έτσι.
Υπάρχουν και καλά κορίτσια. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!!

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
521
Πόντοι
86
Τι μου θυμίσατε τώρα!!!
Πριν από αρκετά χρόνια είχα μια σχέση με μια, δε θα την αποκαλούσα πουτάνα. Έβγαινε τότε στη Βουκουρεστίου. Όταν γνωριστήκαμε δεν ήξερα τι δουλειά έκανε. Μετά από 2 ? 3 μέρες που βγαίναμε μου το είπε μόνη της. Μου εξήγησε πως ξεκίνησε, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Λοιπόν ήταν στη συμπεριφορά της άψογη. Μου έλεγε τα πάντα. Πολύ σωστή στη σχέση μας. Τα είχαμε πάνω από χρόνο και τα χαλάσαμε από μια παρεξήγηση, αλλά αυτό το καταλάβαμε αργότερα.
Η κοπελιά τώρα είναι παντρεμένη με πολύ καλή επιχείρηση και με 2 παιδιά. Βλεπόμαστε καμιά φορά αλλά μόνο για καφέ. Όχι για πονηρά. Και είναι ακόμα πολύ όμορφη αν και έχει περάσει τα 40.
Αυτά είναι

fyssex

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αν  την  ωρα  που την  γαμαω  διαπιστωσω  οτι  ειναι  εγχειρισμενη  και  δεν  μου  το ειπαν  (η  τσατσα )  ουτε  η  ιεροδουλος  και  δεν  τελειωσα, μπορω  να  ζητησω  πισω  τα  χρηματα  μου;

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
52
Like
1.148
Πόντοι
6.825
Αν  την  ωρα  που την  γαμαω  διαπιστωσω  οτι  ειναι  εγχειρισμενη  και  δεν  μου  το ειπαν  (η  τσατσα )  ουτε  η  ιεροδουλος  και  δεν  τελειωσα, μπορω  να  ζητησω  πισω  τα  χρηματα  μου;
Οχι ΦΙΛΑΡΑΚΟ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.703
Πόντοι
22.785
Που τετοια τυχη μεγαλε...μια τετοια θελω...

fyssex

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Νομιζω  οτι  η  πουτανα παραμενει  πουτανα  οποτε δεν  υπαρχει  περιπτωση  καλης σχεσης. Τον  μονο  που  αγαπαει  ειναι  ο  νταβατζης της. Εχει  παθογεννεια με αυτο το  ατομο. Γι αυτο  και του ακουμπαει ΟΛΑ της  τα χρηματα.  Μην  παρασυρθεις  οταν σου  πει  μου αρεσες  ξαναπερνα  και στο κανει τσαμπα. Υπαρχουν  πολλοι λογοι  που στο λεει. Απο το να σε κανει πελατη, μεχρι  να βρει καποιο κοροιδο  να σε πατρευτει  γιατι ισςσ  εχει αποκτησει νοθα παιδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom