Νέα

Μπορείτε να μου λύσετε την απορία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.553
Πόντοι
19.485
Κάποιες θα έχουν

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Μερικες τα χουν με τον Νταβατζη τους!!

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Αν  την  ωρα  που την  γαμαω  διαπιστωσω  οτι  ειναι  εγχειρισμενη  και  δεν  μου  το ειπαν  (η  τσατσα )  ουτε  η  ιεροδουλος  και  δεν  τελειωσα, μπορω  να  ζητησω  πισω  τα  χρηματα  μου;
κοιτα αμα ζητησεισ χαρτια και δεν εχουν ισωσ τα παρεισ πισω ;)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αν  την  ωρα  που την  γαμαω  διαπιστωσω  οτι  ειναι  εγχειρισμενη  και  δεν  μου  το ειπαν  (η  τσατσα )  ουτε  η  ιεροδουλος  και  δεν  τελειωσα, μπορω  να  ζητησω  πισω  τα  χρηματα  μου;
περα απο την απομακρυση του ταμειου ουδεν ΛΑΘΟΣ αναγνωριζετε :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
φανταστητε ομωσ να μην ειναι καν ενχειρισμενη :2funny: :2funny: :headbang: :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

μπορεις
αλλα θα παρεις τα @@ του-της
:2funny:
σιγα μην σου γυρισουν λεφτα
ξερεις ποσες φορες αλλα σου λενε στο δωματιο και αλλα κανει η δεν κανει μεσα
εμενα μια φορα ειπε η τσατσα οτι κανει και 69 η κοπελα
ερχεται μεσα και παω να της χαιδεψω χωρις δακτυλο το μουνακι
και μου λεει οχι
μα αφου ειπε 69 εξω,δλδ αφηνεις να σε γλυψουν εκει αλλα οχι να στο πιασουν?
και πως γινεται 69 χωρις χερια
γινεται μου απανταει
αρκετα μπορεις να φυγεις,η ξενερα στο μεγαλειο της τυπε μου
την εκανα για αλλου και εκλαιγα το 20αρι

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.553
Πόντοι
19.485
μπορεις
αλλα θα παρεις τα @@ του-της
σιγα μην σου γυρισουν λεφτα
ξερεις ποσες φορες αλλα σου λενε στο δωματιο και αλλα κανει η δεν κανει μεσα
εμενα μια φορα ειπε η τσατσα οτι κανει και 69 η κοπελα
ερχεται μεσα και παω να της χαιδεψω χωρις δακτυλο το μουνακι
και μου λεει οχι
μα αφου ειπε 69 εξω,δλδ αφηνεις να σε γλυψουν εκει αλλα οχι να στο πιασουν?
και πως γινεται 69 χωρις χερια
γινεται μου απανταει
αρκετα μπορεις να φυγεις,η ξενερα στο μεγαλειο της τυπε μου
την εκανα για αλλου και εκλαιγα το 20αρι

Το χω πάθει και γω αυτό (μούφα δήλωση τσατσάς για υπηρεσίες κτλ κτλ) και απο τα καντήλια ξεκόλησαν και τα πλακάκια από το μπουρδέλο! Το 20άρι το πήρα πίσω όμως!! Καλά δεν ξαναπάτησα ΠΟΤΕ εκεί!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το χω πάθει και γω αυτό (μούφα δήλωση τσατσάς για υπηρεσίες κτλ κτλ) και απο τα καντήλια ξεκόλησαν και τα πλακάκια από το μπουρδέλο! Το 20άρι το πήρα πίσω όμως!! Καλά δεν ξαναπάτησα ΠΟΤΕ εκεί!

καλα εκανες απλα εγω δεν γουσταρω να το συζηταω με την τσατσα
απλα της ριχνω μαυρο
ρε παιδι μου πες δεν αφηνει να πιανεις
δεν ειναι κακο
τι μαλακια ειναι αυτο να λενε ψεματα

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
μαλακιεσ λενε η τσατσοι και ητσατσαδεσ το μονο που τουσ απασχολει ειναι το 20 αρικο

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.553
Πόντοι
19.485
καλα εκανες απλα εγω δεν γουσταρω να το συζηταω με την τσατσα
απλα της ριχνω μαυρο
ρε παιδι μου πες δεν αφηνει να πιανεις
δεν ειναι κακο
τι μαλακια ειναι αυτο να λενε ψεματα

Οχι δεν κατάλεβες, δεν το συζήτησα με την τσατσά ούτε το διαπραγματεύτηκα καθόλου...Με δούλευε κανονικά! Θα χε γίνει του μουνιού το πανηγύρι αν δε μου το χε δώσει πίσω! Ούτε που την ακούμπησα λέμε την κοπέλα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οχι δεν κατάλεβες, δεν το συζήτησα με την τσατσά ούτε το διαπραγματεύτηκα καθόλου...Με δούλευε κανονικά! Θα χε γίνει του μουνιού το πανηγύρι αν δε μου το χε δώσει πίσω! Ούτε που την ακούμπησα λέμε την κοπέλα!

κατσε ρε
δλδ μπηκε στο δωματιο
και μετα τι εγινε?
της ειπες φυγε αμεσως?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.553
Πόντοι
19.485
κατσε ρε
δλδ μπηκε στο δωματιο
και μετα τι εγινε?
της ειπες φυγε αμεσως?

λέει η τσατσά πίπα ακ'αποτη. Σκέφτομαι και γω αλα να πούμε, καλό το γκομενάκι πάμε να μου τον γυαλίσει...Μπαίνει μέσα μεγάλε, την περίμενα και γω να αρχίζει την τρόμπα...και βλέπω με τη μια χωρίς ούτε ένα χάδι μια κουβέντα μου λέει ξάπλωσε ν αρχίσουμε και πάει να βάλει καπότα! Τις λέω όπα!!! Η άλλη έξω τι λέει? Α όχι μου λέει δεν παίζει...Ε αυτή την ώρα της λέω : έφυγες ΤΩΡΑ μη σε φύγω εγώ! (Και ήμουν και καθαρός και από όλα)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λέει η τσατσά πίπα ακ'αποτη. Σκέφτομαι και γω αλα να πούμε, καλό το γκομενάκι πάμε να μου τον γιαλύσει...Μπαίνει μέσα μεγάλε, την περίμενα και γω να αρχίζει την τρόμπα...και βλέπω με τη μια χωρίς ούτε ένα χάδι μια κουβέντα μου λέει ξάπλωσε ν αρχίσουμε και πάει να βάλει καπότα! Τις λέω όπα!!! Η άλλη έξω τι λέει? Α όχι μου λέει δεν παίζει...Ε αυτή την ώρα της λέω : έφυγες ΤΩΡΑ μη σε φύγω εγώ! (Και ήμουν και καθαρός και από όλα)

αυτο ειναι ακομα χειροτερο ρε
και μετα απο βγηκες τι σου ειπε η τσατσα?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.553
Πόντοι
19.485
αυτο ειναι ακομα χειροτερο ρε
και μετα απο βγηκες τι σου ειπε η τσατσα?

τι λέω ότι ή η κοπέλα λέει ψέμματα ή εσείς (πρόσεχε στον πλυθηντικό ετσι!) δεν έγινε απολύτως τίποτα και θέλω τα λεφτά μου πίσω! Μου το παιζε ιστορία η τσατσά και μου πουλούσε τρέλα τα παίρνω και και και από τα γαμοσταυρίδια κρύφτηκε ο Θεός και κατέβηκε από το σταυρό ο Χριστός σου λέω...όσοι επόμενοι πελάτες έμπαιναν μέσα την έκαναν αμέσως, μεγαλώσομο παλικάρι είμαι, δε με χαλάνε οι φασαρίες, της λέω επί λέξη στο τέλος τα λεφτά πίσω ή θα χουμε πολύ άσχημα τράβαλα σήμερα...το αξίζει αυτό ένα 20άρι? Και το δωσε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι λέω ότι ή η κοπέλα λέει ψέμματα ή εσείς (πρόσεχε στον πλυθηντικό ετσι!) δεν έγινε απολύτως τίποτα και θέλω τα λεφτά μου πίσω! Μου το παιζε ιστορία η τσατσά και μου πουλούσε τρέλα τα παίρνω και και και από τα γαμοσταυρίδια κρύφτηκε ο Θεός και κατέβηκε από το σταυρό ο Χριστός σου λέω...όσοι επόμενοι πελάτες έμπαιναν μέσα την έκαναν αμέσως, μεγαλώσομο παλικάρι είμαι, δε με χαλάνε οι φασαρίες, της λέω επί λέξη στο τέλος τα λεφτά πίσω ή θα χουμε πολύ άσχημα τράβαλα σήμερα...το αξίζει αυτό ένα 20άρι? Και το δωσε

ωραιος τυπος :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom