Νέα

Μπορεί κσνείς να μας πει αν την έχει πατήσει με τραβέλι ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 7of9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 568
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

7of9

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
...Τώρα, θα πέσει το γέλιο της αρκούδας, αλλά ακούστε... Πάω σήμερα (Παρασκευή απόγευμα) στο στούντιο Βουλιαγμένης - Ισμήνης 2 (πρώτη φορά στο συγκεκριμένο), έχοντας δει σε γνωστό σάιτ την Αφροδίτη (το σάιτ είναι λ*****α***.ψομ, το ξέρετε αλλά δεν το γράφω για να μην παραβώ κανέναν κανόνα). Εντάξει, δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με τη φωτογραφία, μόνο που ήταν και αυτή ξανθιά και ψηλή! Είχα διαβάσει κάτι σχετικό, αλλά λέω, πιτσιρικάδες είναι, την είδαν νταρντάνα και φοβήθηκαν! Λοιπόν, ψηλή (γύρω στο 1,70 όχι παραπάνω), ξανθιά, με ωραία βυζάκια μικρά προς μέτρια, σκουλαρίκι στον αφαλό, υπέροχο κολαράκι με τατουαζάκι από πάνω, ωραιότατο πρόσωπο πολύ θυλικό, μέση όχι πολύ στενή αλλά αξιοπρεπή, ηλικία κάτω από 25... Της πιάνω και λίγο την κουβέντα γιατί είχα την υποψία, να τη δω καλύτερα... Τέλος πάντων, πρόγραμμα φούλ, ελεύθερο στοματικό, πρωκτικό, κλπ., μπήκα...
Η κοπέλα στο δωμάτιο πολύ γλυκιά, φοβερή συμμετοχή, φιλάκια κλπ., πιπούλα πολύ καλή, μου λέει είναι από Θεσ/νικη, μιλήσαμε αρκετά, γκροβεράκι τέλειο, δάχτυλα μπρος πίσω, τα πάντα, αλλά...
Όταν έφτασα στο γλφμνι, αφού της είχα πει ότι διάβασα διάφορα ότι είναι τρανς κλπ. (απάντηση: τι είναι τρανς; μακάρι να ήμουν τρανς με αυτό το σώμα), διαπίστωσα τα εξής: το νιμού της ήταν λίγο περίεργο, είχε μια τεράστια κλειτορίδα (και καλά αυτό, το έχω δει και στη Βραζιλία), αλλά αυτή (η κλειτορίδα) συνέχιζε και προς τα μέσα!!! Μετά διαπίστωσα ότι ήταν ιδιαίτερα στενή, τόσο που από πίσω ήταν πιο άνετα (τώρα ίσως υπερβάλλω), μιλάμε απίστευτο κωλαράκι και πολύ γλυκιά κοπέλα σε κάθε περίπτωση...
Λοιπόν, επειδή είμαι κωλόγερος και στην εποχή μου δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα, δεν ξέρω τώρα, η επιστήμη μπορεί να κάνει θαύματα, πέστε μου, έπαθα την πλάκα της ζωής μου;
Βέβαια, πέρασα τέλεια, αλλά για να ξέρω, να ξαναπάω, ή να αυτοκτονήσω;  :think:

Υ.Γ. Να ξέρω, γιατί αν δεν την έπαθα, να της γράψω μια διθυραμβική κριτική... (Ξέρω, πρέπει να γράψω καμμιά πενηνταριά κριτικές και είμαι τεμπέλης και γράφω μόνο τώρα που έχω πάθει την πλάκα μου, αλλά θα το κάνω, το υπόσχομαι, τα έχω όλα κρατημένα σε αρχείο...)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ας την ρωταγες δεν ειναι ντροπη!!!!

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Προφανώς ρωτάς αν έχεις πάει με εγχειρισμένη Trans,ε?

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
:S Eeeeeeeeeeeee, τι να πω....
  ¨Αμα το άκουγα σε μεσημεριανή εκπομπή θα ένοιωθα καλλίτερα που δεν είμαι στην θέση σου και πως πάλι καλά είναι έτσι, υπάρχουν και    χειρότερα...

They are chicks????

Surprise, surprise, they are Guys...  :S

artdvd030864gu7.jpg

OP
OP
7

7of9

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ναι, αυτό, γιατί στην εποχή μου δεν ήταν έτσι, είχαν στο λαρύγγι το μήλο του Αδάμ που λέμε, τα μαλλιά ήταν αντρικά, τέλως πάντων δεν μπορούσαν να σε ξεγελάσον από κοντά (όχι ότι έχω κανένα πρόβλημα με τις τραβεστί, προς θεού, απλά δεν είναι το αντικείμενό μου)...

OP
OP
7

7of9

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
... μα ρώτησα και μου είπε ότι αν ήταν τραβεστί με τέτοιο σώμα θα έβγαζε πολλά λεφτά και όντως... Αλλά ρε παιδιά, κανένας από Θεσσαλονίκη, μήπως ξέρει τίποτα παραπάνω;

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
με τη συγκεκριμενη εχω παει και γω,
ειναι trans αλλα πετυχημενο ;)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Λοιπόν, ψηλή (γύρω στο 1,70 όχι παραπάνω), ξανθιά, με ωραία βυζάκια μικρά προς μέτρια, σκουλαρίκι στον αφαλό, υπέροχο κολαράκι με τατουαζάκι από πάνω, ωραιότατο πρόσωπο πολύ θυλικό, μέση όχι πολύ στενή αλλά αξιοπρεπή, ηλικία κάτω από 25... Της πιάνω και λίγο την κουβέντα γιατί είχα την υποψία
Mηπως κι η φωνη της ηταν καπως ετσι  :grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Η κοπέλα στο δωμάτιο πολύ γλυκιά, φοβερή συμμετοχή, φιλάκια κλπ., πιπούλα πολύ καλή, μου λέει είναι από Θεσ/νικη, μιλήσαμε αρκετά, γκροβεράκι τέλειο, δάχτυλα μπρος πίσω, τα πάντα, αλλά...
Μετά διαπίστωσα ότι ήταν ιδιαίτερα στενή, τόσο που από πίσω ήταν πιο άνετα (τώρα ίσως υπερβάλλω), μιλάμε απίστευτο κωλαράκι και πολύ γλυκιά κοπέλα σε κάθε περίπτωση...
Λοιπόν, επειδή είμαι κωλόγερος και στην εποχή μου δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα, δεν ξέρω τώρα, η επιστήμη μπορεί να κάνει θαύματα, πέστε μου, έπαθα την πλάκα της ζωής μου;
Βέβαια, πέρασα τέλεια, αλλά για να ξέρω, να ξαναπάω, ή να αυτοκτονήσω; 
Υ.Γ. Να ξέρω, γιατί αν δεν την έπαθα, να της γράψω μια διθυραμβική κριτική... (Ξέρω, πρέπει να γράψω καμμιά πενηνταριά κριτικές και είμαι τεμπέλης και γράφω μόνο τώρα που έχω πάθει την πλάκα μου, αλλά θα το κάνω, το υπόσχομαι, τα έχω όλα κρατημένα σε αρχείο...)

Κατα την γνώμη μου, αφού πέρασες πολύ ωραία με αυτή την κοπέλα να ξαναπάς και να γράψεις και την κριτική σου.

Οι λοιποί προβληματισμοί και ..."ανησυχίες" δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία

Η κοπέλα είναι πράγματι ωραία με πολύ θυληκό σώμα και θυληκότατο μυαλό, παρέχοντας (όπως το διαπίστωσες) πολύ καλές υπηρεσίες

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Παρ'λο που δε κατεω απο εκει απ'τη στιγμη που το ευχαριστηθηκες τη σημασια εχει...
δες στο σαν μια ακομα εμπειρια... δεν ειναι να πεθανεις κιολας.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.243
Πόντοι
17.885
Πόσες φορές το χουμε πει....? ε? ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Παρ'λο που δε κατεω απο εκει απ'τη στιγμη που το ευχαριστηθηκες τη σημασια εχει...
δες στο σαν μια ακομα εμπειρια... δεν ειναι να πεθανεις κιολας.
Aπό τη στεναχώρια?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Γεγονος ειναι οτι σημερα η επιστημη κανει θαυματα.

Καμια σχεση δεν εχουν τα σημερινα trans με αυτα του παρελθοντος. Ευκολα καποιος μπορει να την πατησει.

Τωρα εαν την πατησες και εσυ ????

Αυτο εγινε και δεν αλλαζει. Μου εχει τυχει κα μενα να παω με trans (εγχειρισμενη) και να το καταλαβω μετα.
Στην αρχη εννοιωσα ασχημα, μετα το ειδα σαν εμπειρια.

Οτι εγινε-εγινε. Μην προβληματιζεσαι και τοσο.

Δυστυχως η ζωη μας δινει πολλες και σοβαροτερες αιτιες να προβληματιστουμε.

Εαν ειναι αυτος ο μεγαλυτερος σου προβληματισμος, τοτε εισαι ΤΥΧΕΡΟΣ !!!!!!

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
Η Αφροδίτη στην Ισμήνης/Δάφνη είναι 10000% τρανς εγχειρισμένο. Καλό γαμήσι, τρυφερή. Εμένα μου άρεσε.. Ο καλός ο γαμιάς όλα τα γαμεί. Μην αγχώνεσαι

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
, πέστε μου, έπαθα την πλάκα της ζωής μου;
Βέβαια, πέρασα τέλεια, αλλά για να ξέρω, να ξαναπάω, ή να αυτοκτονήσω;  :think:

Λοιπον συναγωνιστή πισω στα 90's ηταν μια τανα φοβερη στην Αχαρνων 101 νομιζω η Ρανια... πηγεναι ολη η παρέα... καποιος ειχε την ιδεα οτι ειναι post op trans... 

και ο γιατρος της παρέας ειπε το εξης σοφο:
- Γιαννη ο πατερας σου δεν ειχε σκωληοειδήτιδα?
-Ναι λει ο Γιαννης
- Εκανε εγχειριση?
- ναι λειε ο Γιαννης
- τωρα λοιπον δεν εχει!

αρα με post op trans δεν πας με αντρα αλλα με γυναικα και μαλιστα αποφασισμένη
Οποτε ηρεμησε και απολαυσέ το!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλα ρε παιδια...  η φωνη τους δεν σας κανη εντυπωση??? Η μηπως οι ενχειρησμενες εκτος απο το μ..... κανουν και μεταλαξη λαρυγγιου....

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
και αν δεν πει κουβεντα Δανάη;

Stories