PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
για να μην κάνουμε καμμιά ζημιά στον άνθρωπο που το έχει και έχει πάθει ήδη χοντρή ζημία και επίσης για να μην χάσουμε τα αστεράκια που φέρνει, αν ήσουν θαμώνας του προηγούμενου body free, θα καταλάβεις με τα παρακάτω στοιχεία. Από εκεί που ήταν πριν, θα προχωρήσεις, θα περάσεις το πρώτο φανάρι, πάντα από την πλευρά του προηγούμενου και πριν από το δεύτερο φανάρι θα αρχίσεις να κοιτάς τα κουδούνια των πολυκατοικιών. Σε κάποιο κουδούνι θα βρεις το ίδιο όνομα που είχε και πριν. Και για να σε βοηθήσω λίγο περισσότερο, από κάτω έχει μια εταιρία πληροφορικής. Πιό κατατοπιστικός δεν γίνεται φίλε Αγγελε. Τρέξε γιατί τώρα έχει κάτι φρέσκα αστεράκια.
Ήμουν πριν πολύ καιρό (μπορεί και πάνω από 3-4 χρόνια) συχνός πελάτης του Body Free στην ΠΑΛΙΑ του διεύθυνση. Χάρηκα πάρα πολύ που διάβασα τις πολύ καλές κριτικές και τις κατατοπιστικές οδηγίες του φίλου misterbigerjohn και επιχείρησα να ξαναεπισκεφτώ τα παλιά λημέρια.
Το βρήκα ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ (ακολουθώντας τις κατατοπιστικές οδηγίες του φίλου misterbigerjohn) και κτύπησα το κουδούνι της οικοδομής. Χωρίς να απαντήσει καποιος/α στο θηροτηλέφωνο, η πόρτα άνοιξε και ανέβηκα στον 5ο όροφο. Χτυπάω το κουδούνι και από μέσα ακούω στη διαπασών ελληνικά σκυλάδικα - παράξενο αν σκεφτεί κανείς το προσεγμένο στυλ και το περιβάλον του παλιού βody free.
Μετά από μια - αδικαιολόγητη - καθυστέρηση 2-3 λεπτών και ένα 2ο πάτημα στο κουμπί του κουδουνιού (σκεφτηκα πως με τόσο δυνατή μουσική δεν θα με άκουσαν), ανοίγει την πόρτα ο γνωστός χοντρός ο οποίος με στυλ κακιασμένης αδερφάρας αρχικα αρνείται πως εκεί είναι "τέτοιο" στούντιο και αφού του εξηγώ πως υπήρξα ΣΥΧΝΟΤΑΤΟΣ πελάτης του παλιού στούντιο (αναφέρω λεπτομέρειες που ΜΟΝΟ ένας πελάτης θα ήξερε!) και ένας φίλος με πληροφόρησε πως πλέον το body free ανοιξε σε νέα διευθυνση, οπότε αποφάσισα να το επισκεφτώ.
"...όχι αγοράκι μου..." λέει με νάζι ο πουστρίκος "...δεν δουλέυουμε πια έτσι..." και κάνει ότι μπορεί να με αποτρέψει. Το εσωτερικό του σπιτιού που φαίνεται από την ανοικτή πορτα φανερώνει λεπτομέρεις που κράζουν "ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ" και ο χοντρο-αδερφαρας γυρνάει το παραμύθι και αρχίζει να μου λέει πως χρειάζεται σύσταση από κάποιον πελάτη κλπ.
"...Μα ήμουν πελάτης και μάλιστα καλός επί χρόνια..." του εξηγώ και πάλι... μα αυτός ούτε κουβέντα! "...μου συστήσανε μάλιστα την Αννα που είναι αστέρι..." του λέω, "...ναι υπάρχει πράγματι η 'ʼννα, όμως όχι - όχι δεν γίνεται χωρίς να σε συστήσει κάποιος πελάτης..." μου απαντά.
Ευχαρίστησα για την ευγένειά του κι έφυγα άπρακτος & απογοητευμένος. Προτάσεις από κάποιο έμπειρο μέλος ή πελάτη & γνώστη του συγκεκριμένου στούντιο? Για απαντήσεις που δεν είναι δυνατόν να δημοσιευτούν ή ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗ βοήθεια και επικοινωνία παρακαλώ PM!
Ευχαριστώ.