Νέα

Μπέρδεμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1985kostasthess
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1985kostasthess

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
1
γειά σας θα χρειαστώ την αποψείσας σε ένα θεματάκι..Είμαι 6,5 χρόνια με μια κοπέλα και τα πάμε πολύ καλά...το τελευταίο διάστημα έχω αρχίσει να σκέφτομαι άλλη κάθε μέρα και περισσότερο με λίγα λόγια την έχω ερωτευθεί , αλλά δεν θέλω να χωρίσω . τί να  κάνω;;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
τραβα μια μαλακια, θα σου περασει

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.375
Πόντοι
506
πηδα την

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
αν σε πέρνει να χωθείς με την άλλη όρμα.. αλλιώς ξέρεις  :wanker:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
γειά σας θα χρειαστώ την αποψείσας σε ένα θεματάκι..Είμαι 6,5 χρόνια με μια κοπέλα και τα πάμε πολύ καλά...το τελευταίο διάστημα έχω αρχίσει να σκέφτομαι άλλη κάθε μέρα και περισσότερο με λίγα λόγια την έχω ερωτευθεί , αλλά δεν θέλω να χωρίσω . τί να  κάνω;;
Τιποτα δεν ειναι αυτα...αφου δεν θελεις να χωρισεις και δεν εχεις κανει κατι με την αλλη συνεχισε ετσι...σε λιγο καιρο θα την ξεχασεις.

tsepis

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Κοίτα, αν απλά σκέφτεσαι την άλλη ερωτικά μόνο, δες αν μπορείς να το παίξεις χωρίς δεσμευσείς να μη σου μένει και αποθημένο ρε αδερφέ...

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26

με την αλλη που εισαι ιν λαβ εχετε γαμηθει?

ειναι σολο η' σε σκεση?

δε τα λες ολα κωστακη...

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
γειά σας θα χρειαστώ την αποψείσας σε ένα θεματάκι..Είμαι 6,5 χρόνια με μια κοπέλα και τα πάμε πολύ καλά...το τελευταίο διάστημα έχω αρχίσει να σκέφτομαι άλλη κάθε μέρα και περισσότερο με λίγα λόγια την έχω ερωτευθεί , αλλά δεν θέλω να χωρίσω . τί να  κάνω;;

τύπε χώρισε με αυτή που είσαι 6,5 χρόνια
γράψε στα @@ σου την άλλη
και πήγαινε να γαμάς κάθε μέρα στο Μεταξουργείο
όσο μπορείς πιο ρομαντικά

θα σου λυθούν όλα σου τα προβλήματα
απλά
stick to the plan

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
Φιλε απλα τωρα την γουσταρεις, θα την ερωτευτεις εαν γαμηθειτε και ΕΑΝ σου τιναξει τα πρεκια στον αερα. Οποτε, οσο ειναι νωρις αστο, αλλιως χωρισε(φαε τα σκατα) και παιξε μπαλιτσα (εαν εχεις ορεξη μετα).

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Κοσμοπόλιταν γίναμε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.903
Πόντοι
12.756
λειπει και ο Μπολντυς να πει κανα καλο

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Σε μπλεγμενη εισαι, εισαι ιστορια, και μοιαζει αυτοs ο ερωτας τολμη και γοητεια?
Της Μπρουκ η μια μοιαζει?
Tης Καργιολάιν η αλλη?
Αντιζηλες στον ερωτα και σ'εχουνε τρελανει?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Σε μπλεγμενη εισαι, εισαι ιστορια, και μοιαζει αυτοs ο ερωτας τολμη και γοητεια?
Της Μπρουκ η μια μοιαζει?
Tης Καργιολάιν η αλλη?
Αντιζηλες στον ερωτα και σ'εχουνε τρελανει?

ωραίος

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.240
Πόντοι
2.356
γειά σας θα χρειαστώ την αποψείσας σε ένα θεματάκι..Είμαι 6,5 χρόνια με μια κοπέλα και τα πάμε πολύ καλά...το τελευταίο διάστημα έχω αρχίσει να σκέφτομαι άλλη κάθε μέρα και περισσότερο με λίγα λόγια την έχω ερωτευθεί , αλλά δεν θέλω να χωρίσω . τί να  κάνω;;

Αγαπητέ φίλε ΚώσταςΚώστας1985,

Καταρχήν είναι δυνατόν να δημιουργείς thread για ένα τόσο προσωπικό θέμα; Δηλαδή πώς θέλεις να σε πάρουν; Στα σοβαρά;

Εσύ είσαι αυτός που θα κρίνει εάν πρέπει ή εαν δεν πρέπει. Κάθεσαι κάτω, ζυγίζεις και με βάση τα δικά σου βιώματα, επιθυμίες, καύλες, λογική ή ότι άλλο έχεις στο κεφάλι, αποφασίζεις και προχωράς.

Όποια απόφαση και να πάρεις όμως να γνωρίζεις τις "συνέπειες". Είτε ξενέρα που δεν "πήδηξες" τη γκόμενα είτε ξενέρα που σε άφησε η 6ετής σχέση σου (αν το καταλάβει).

Τώρα αν είναι εγγυημένο ότι δεν θα το καταλάβει-μάθει και ότι μόνο "ηθικό" - "ψυχολογικό" δικό σου είναι το θέμα εκεί βρες τα με τον εαυτό σου.

Σημείωση: Αν μιλάς ότι ερωτεύθηκες άλλη και εννοείς να παρατήσεις τη δικιά σου, εκεί τι να σου πω. Καθαρά δικό σου θέμα. Ειδικά αν υπάρχει και ανταπόκριση σοβαρού βαθμού... Πάλι ισχύουν τα παραπάνω που σου είπα.

Απλά.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656

να γίνεις μουσουλμάνος και να κρατήσεις και τις δύο ? όχι ?
όχι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom