Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 303K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.872
Πόντοι
216
Δεν την ήξερες από πριν ότι ηταν βλάχα; για να αποφυγεις ακομα και αυτή την μια έξοδο μαζι της :2funny: παντως αν δεν είναι ιδιαιτερα ενοχλητικη ένα μανικάκι μιας και εμφανίζεται εγω θα κανονιζα να της το ριξω να σου πω την αληθεια! Αλλα εσυ ξέρεις.

τυπε, εχουν μαθει να το κρυβουν καλα μερικες, να ξερεις! ότι βλαχοαλερτ συστημα να χεις, παντα θα χει καποιο bug και θα εισβαλλει κατι!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ποιος θελει να ορισω το σημειο συναντησης μπουρδελομομπ για αποψε;

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Σκέφτεστε να συγκεντρωθειτε και να αντικρυσετε για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον?

super_85

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2017
Like
12
Πόντοι
0
Την μαλακία ομαδική θα την ρίξετε ή ο καθένας σπίτ του μετά το τέλος του αποτυχημένου πεσίματος?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
οπως το φλασμομπ

Το σημειο συναντησης θα ειναι μπαρακι επιλεγμενο απο εμενα. Ωρες εφοδου 10-12. Μπαινουμε μονοι αλλα δεν ειμαστε μονοι. Ουσιαστικα εχουμε καταλαβει το χωρο. Ιδιοφυες;

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
σοσιαλιστα στο γκαζι

11-1

αποψε

αυριο θα γραψουμε ποιοι ημασταν εκει κ τι εγινε

super_85

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2017
Like
12
Πόντοι
0
Παιδιά αφού ακόμα μπορείτε και γράφετε και μιλάτε σας παραδέχομαι. Με τόση μαλακία περίμενα η μαλάκινση να σας άφηνε στο κρεβάτι!

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
498
Πόντοι
306
Έχω και έναν φίλο που χάλασε σε ένα βράδυ 400 ευρώ σε λουλούδια στα μπουζούκια για να γαμήσει την ρουλά από το Περιστέρι και στο τέλος έφαγε ήττα η τύπισσα είχε φτύσει την παρέα της και καθόταν με τον φίλο μου και χορεύανε κεράσματα λουλούδια σαμπάνιες και τέτοια και όταν η παρέα της έφυγε τον παράτησε σύξυλο και εξαφανίστηκε και δεν έδωσε ούτε τηλ ούτε τον χαιρέτησε

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Έχω και έναν φίλο που χάλασε σε ένα βράδυ 400 ευρώ σε λουλούδια στα μπουζούκια για να γαμήσει την ρουλά από το Περιστέρι και στο τέλος έφαγε ήττα η τύπισσα είχε φτύσει την παρέα της και καθόταν με τον φίλο μου και χορεύανε κεράσματα λουλούδια σαμπάνιες και τέτοια και όταν η παρέα της έφυγε τον παράτησε σύξυλο και εξαφανίστηκε και δεν έδωσε ούτε τηλ ούτε τον χαιρέτησε

Πωωωω θα χε γαμησει σε 8 στουντια ο μαλακας!!!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
296
Πόντοι
36
Αυτά να τα βλέπει ο Μπουκόφσκι που μας προτείνει τα μπουζούκια για καμακι !!! Χαχαχα !

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Ποτε λουλουδια στα μπουζουκια! Νομος!
Τα λεφτα χαλαστα σε μπουκαλια να χεις να πινεις ως το πρωι!
Οταν θα παω μπουζουκι θα κοιταξω να ειμαι σιγουρος να χω πιοτο ως το πρωι!
Αλλιως τι να κατσεις να κανεις! Στις 2 - 2,30 που βγαινει ο Κιαμος πχ αν εχεις ξεμεινει μονο με ...παγο και κοακολα καλυτερα μαζεψτα και φυγε! (Το χω κανει...)

Παντως ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ θα βρεις τις πιο κλασσατες και ξεκολιαρες γκαβλοελληνιδες!
Να σου σηκωνεται στο τραπεζι την ωρα που βγαινει ο Αργυρος και να κουναει
Τη κωλαρα και τις βυζαρες της!

Να φαινεται η στρινγκαρα και η ιδρωμενη μουναρα της!

Αξια ανεκτιμητη...

Καθιστε σεις να τρεχετε στα σοσιαλιστα και στα λουκουμια με τη καθε απλυτη συριζαια!

Και να χαλατε και πιο πολλα στη τελικη!!!

:heavymetalbig:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom