Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
78
Πόντοι
0
Καλησπέρα και χρόνια πολλά , Τα Χριστούγεννα είναι μια πολύ καλή περίοδος για καμάκι.
Οι γκόμενες που δεν έχουν σχέση είναι πεσμένες ψυχολογικά και κάνουν ότι μπορούν να βρουν κάποιον.
Είναι απο τις εποχές που το καμάκι έχει πολύ μεγάλη απόδοση σε σχέση με άλλες εποχές.
Στο κέντρο της Αθήνας έχει πολλά μέρη να πάει κάποιος ανάλογα την ηλικία που θέλει να παίξει.
Εγώ πέρσι είχα πάει στο noel στην Κολοκοτρώνη . Είχα πάει με την κοπέλα μου αλλά οι κοπέλες έπαιζαν πολύ.
Πήγα την επόμενη μέρα με έναν φίλο και γνώρισα μια χωρισμένη .
Νομίζω είναι μετά το καλοκαίρι τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη εποχή για καμάκι.

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.825
Πόντοι
1.336
Καλησπέρα και χρόνια πολλά , Τα Χριστούγεννα είναι μια πολύ καλή περίοδος για καμάκι.
Οι γκόμενες που δεν έχουν σχέση είναι πεσμένες ψυχολογικά και κάνουν ότι μπορούν να βρουν κάποιον.
Είναι απο τις εποχές που το καμάκι έχει πολύ μεγάλη απόδοση σε σχέση με άλλες εποχές.
Στο κέντρο της Αθήνας έχει πολλά μέρη να πάει κάποιος ανάλογα την ηλικία που θέλει να παίξει.
Εγώ πέρσι είχα πάει στο noel στην Κολοκοτρώνη . Είχα πάει με την κοπέλα μου αλλά οι κοπέλες έπαιζαν πολύ.
Πήγα την επόμενη μέρα με έναν φίλο και γνώρισα μια χωρισμένη .
Νομίζω είναι μετά το καλοκαίρι τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη εποχή για καμάκι.
Noel τι ηλικίες έπαιζαν; Πιστεύω πως έχεις δίκιο για την περίοδο αυτή και ίσως να πιάνει λίγο μεγαλύτερες ηλικίες.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.823
Πόντοι
1.446
Aν θες τη γνώμη κάποιου που έχει δουλέψει σε τέτοια μαγαζιά και έχει δει πολλά pick ups συμβαίνει το αντίθετο: καλές μέρες για καμάκι είναι όταν δεν έχει πολύ κόσμο και μεγάλες παρέες. Δηλαδή άσχετες καθημερινές που θα βγουν δυο φίλες μετά τη δουλειά για ένα χαλαρό ποτό και μπορείς να πας με ένα φίλο σου και να πιάσετε κουβέντα, και όχι γιορτές στην Αθήνα/ διακοπές στα νησιά που γίνεται χαμός, βγαίνουν έξω μεγάλες παρέες 10 και 15 άτομα, οι άνθρωποι συναντάνε φίλους που έχουν να δουν πολύ καιρό και θέλουν να μιλήσουν μαζί τους κλπ.

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
78
Πόντοι
0
Noel τι ηλικίες έπαιζαν; Πιστεύω πως έχεις δίκιο για την περίοδο αυτή και ίσως να πιάνει λίγο μεγαλύτερες ηλικίες.
Από 30+ εννοώ καλά κάνεις και το αναφέρεις .

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
78
Πόντοι
0
Aν θες τη γνώμη κάποιου που έχει δουλέψει σε τέτοια μαγαζιά και έχει δει πολλά pick ups συμβαίνει το αντίθετο: καλές μέρες για καμάκι είναι όταν δεν έχει πολύ κόσμο και μεγάλες παρέες. Δηλαδή άσχετες καθημερινές που θα βγουν δυο φίλες μετά τη δουλειά για ένα χαλαρό ποτό και μπορείς να πας με ένα φίλο σου και να πιάσετε κουβέντα, και όχι γιορτές στην Αθήνα/ διακοπές στα νησιά που γίνεται χαμός, βγαίνουν έξω μεγάλες παρέες 10 και 15 άτομα, οι άνθρωποι συναντάνε φίλους που έχουν να δουν πολύ καιρό και θέλουν να μιλήσουν μαζί τους κλπ.
Ναι είχε και μεγάλες παρέες αλλά πάντα υπάρχουν γκόμενες για να παίξουν . Στις γιορτές είναι σαν καλοκαίρι μιλάς πιο εύκολα ... . Μπορείς να πεις ένα χρόνια πολλά και να ξεκινήσει η επικοινωνία (εννοώ πάντα να υπάρχει ένα φλερτ με το σώμα, μάτια πριν και όχι στο άσχετο) . Στις μεγάλες παρέες πάντα υπάρχουν κάποιες που δεν έχουν στενή σχέση με την παρέα και κόβει το μάτι τους. Φυσικά ο κάθε ένας έχει ένα διαφορετικό τρόπο φλερτ.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom