ήσουν και εσύ εκεί;Πλάκα δεν είχε;Πολυ πλακα ειχε ο τσακωμος του γνωστου γκοθ ντι τζει με τη γκομενα του που του φωναζε παλιογκευ με απατησες! και εκλαιγε χαχαχα!
Παλιοπουστάρα του έλεγε και όχι παλιογκέυ.
ήσουν και εσύ εκεί;Πλάκα δεν είχε;Πολυ πλακα ειχε ο τσακωμος του γνωστου γκοθ ντι τζει με τη γκομενα του που του φωναζε παλιογκευ με απατησες! και εκλαιγε χαχαχα!
δε νομιζω οτι ησουν εκει φιλεήσουν και εσύ εκεί;Πλάκα δεν είχε;
Παλιοπουστάρα του έλεγε και όχι παλιογκέυ.
Χθες έγιναν αυτά ; Είχα περάσει κι εγώ κατά τις 1 και από πλατεία.δε νομιζω οτι ησουν εκει φιλε
Χθες έγιναν αυτά ; Είχα περάσει κι εγώ κατά τις 1 και από πλατεία.
Σαββατοβραδο. Μιλαμε για μουναρα η κοπελα.Ουκρανικου επιπεδου. Δε θα πιστευες οτι θα της αρεσε αυτος. Τον ρωταγε κατι κουφα, ποιος γαμησε ποιον... δεν ακουγα καλα. Αυτος πηγαινε και την επιανε απ το χερι για να την εμποδισει να φυγει.Χθες έγιναν αυτά ; Είχα περάσει κι εγώ κατά τις 1 και από πλατεία.
Τύπε τον έκανε ρεζίλι τον τύπο δλδ. Σκάσανε κι άλλα μέλη του μπου εκεί ; Εγώ χωρίς να ξέρω ότι πήγατε εκεί, πέρασα μια βόλτα. Στην πλατεία εκείνη την ώρα 10 άτομα το πολύ. Μία 2 αδα γκομενες μπροστά στην είσοδο του μετρό και αριστερά και δεξιά τους καμάκια που περίμεναν την αφορμή να τους την πεσουν.Σαββατοβραδο. Μιλαμε για μουναρα η κοπελα.Ουκρανικου επιπεδου. Δε θα πιστευες οτι θα της αρεσε αυτος. Τον ρωταγε κατι κουφα, ποιος γαμησε ποιον... δεν ακουγα καλα. Αυτος πηγαινε και την επιανε απ το χερι για να την εμποδισει να φυγει.
Τύπε τον έκανε ρεζίλι τον τύπο δλδ. Σκάσανε κι άλλα μέλη του μπου εκεί ; Εγώ χωρίς να ξέρω ότι πήγατε εκεί, πέρασα μια βόλτα. Στην πλατεία εκείνη την ώρα 10 άτομα το πολύ. Μία 2 αδα γκομενες μπροστά στην είσοδο του μετρό και αριστερά και δεξιά τους καμάκια που περίμεναν την αφορμή να τους την πεσουν.
Άσχετο τώρα. Θυμήθηκα έναν τύπο στο χανγκαουτ του καουτσσερφιν που τον έκαναν αποδοχή κάποιες γκομενες να έρθει μαζί τους. Το χανγκαουτ εχει και τσατ ώστε να κανονισουν μεταξύ τους τα μέλη που θα βρεθούν. Στο τσατ δεν είχε γράψει κανείς εκτός από τον τύπο που ανέφερα πριν. Οι περισσότεροι ξένοι που αποδεχτηκαν οι τυπισσες και εγώ ήμουν ο Έλληνας μαζί με τον τύπο. Και πάει και γράφει ο αρχηγός το εξής άκυρο : Κοράκια !!! Σημειωτέον ότι τον τύπο τον δέχονται πολλές στα χανγκαουτ. Αλλά νομίζω ότι τελικά παίρνει τους όρχεις του και δεν πηδάει γιατί οι περισσότερες είναι κουλτουρε.
Τύπε σαν τα καμάκια που σκάνε μύτη στην Αποστόλου Παύλου τα ΠαρασκευοΣαββατα δεν είναι αυτά στο Γκάζι. Άσε που είναι πιτσιρικάδες οι περισσότεροι και αμπαλοι.ta καμακια που λες απο εδω κλεβουν τις ιδεες μας
δεν ειναι ατομα απο το σαιτ απλα μπαινουν διαβαζουν κλεβουν κ γευονται μουνοζουμο λαχταριστο
Τύπε σαν τα καμάκια που σκάνε μύτη στην Αποστόλου Παύλου τα ΠαρασκευοΣαββατα δεν είναι αυτά στο Γκάζι. Άσε που είναι πιτσιρικάδες οι περισσότεροι και αμπαλοι.
Χθες που πέρασα η Απ. Παύλου ήταν πεθαμένη. Μετά τις 1:30 ψυχή έβλεπες ανά 150 μέτρα. Σκηνικά δεν είχε. Κάτι πανιβλακες που περνούσαν με τα παπάκια με πειραγμενες εξατμίσεις. Τα προηγούμενα ΠαρασκευοΣάββατα ήταν σταθερά 1 με 2 2αδες καμάκια που την πέφταν σε ξένες που είχαν αραξει στην άκρη του πεζόδρομου. Έπαιζαν μπάλα ξεχωριστά αλλά σε μικρή απόσταση ο ένας με τον άλλο. Οι ξένες δεν καθονται σχεδόν κολλητά όπως οι Ελλεηνιδες. Όποτε τα καμάκια αράζουν ο καθένας δίπλα στην τύπισσα σαν να ήταν ξεχωριστά ζευγάρια.για πες σκηνικα απο αποστολου παυλου
Δεν ήταν τόσο κυριλέ. Βασικά ήταν σχετικά μικρές γύρω στα 20-24. Κατάλαβα ποιες εννοείς. Αν ήταν τέτοιες δεν θα έκανα κίνηση καν. Είχε και τέτοιες εκείνη την μέρα. Και μάλιστα 6αδα παρακαλώ. Πολύ τουπε τύπε. Ατενσιον χουορς οι τυπισσες.Δε τις μπορω αυτες τις κυριλε. Με τα πιπινια τα παω πιο καλα λεω κανα αστειο καμια μαλακια ο,τι μου κατεβει.
Αν δεν τις κοίταξες καθόλου έστω κι όταν δεν ασχολούνται με το κινητό τους δεν μπορούσες να καταλάβεις το ενδιαφέρον τους. Κοίταζα πολύ επίμονα μια που ήταν σε παρέα προχθές με τύπο και τύπισσα. Ώσπου στο τέλος, παρόλο που πολλές φορές έπιασα το βλέμμα της, την είδα να φιλιεται με τον τύπο που αρχικά είχε μια πουστροποιημενη συμπεριφορά και τρόπο ομιλίας προς την γκομενα. Άρχισα Χριστοπαναγιες μετά. Εν τω μεταξύ πριν φιληθεί έτοιμος ήμουν να ζητήσω από σερβιτόρο χαρτί και μολύβι να της γράφω το τηλ. Μάλιστα την πρώτη και τελευταία φορά που φώναξα το σερβιτόρο δεν με άκουσε. Πάλι καλά δλδ γιατί γλυτώσαμε σκηνικό.Γυρισα απο μπαρ σε νησι. 7 γκομενες μεσα, η μια εκλεινε το ματι το σερβιτορο και οι αλλες χαζευαν συνεχεια το κινητο τους. Αστα διαλο με τα ζωα...
Γυρισα απο μπαρ σε νησι. 7 γκομενες μεσα, η μια εκλεινε το ματι το σερβιτορο και οι αλλες χαζευαν συνεχεια το κινητο τους. Αστα διαλο με τα ζωα...
Γυρισα απο μπαρ σε νησι. 7 γκομενες μεσα, η μια εκλεινε το ματι το σερβιτορο και οι αλλες χαζευαν συνεχεια το κινητο τους. Αστα διαλο με τα ζωα...