Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πολυ πλακα ειχε ο τσακωμος του γνωστου γκοθ ντι τζει με τη γκομενα του που του φωναζε παλιογκευ με απατησες! και εκλαιγε χαχαχα!
ήσουν και εσύ εκεί;Πλάκα δεν είχε;
Παλιοπουστάρα του έλεγε και όχι παλιογκέυ.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Τελικα τι εγινε μεκεινον το βλακα που του ανοιξανε τη κεφαλα χθες στο γκαζι;;; ζει;;;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Χθες έγιναν αυτά ; Είχα περάσει κι εγώ κατά τις 1 και από πλατεία.
Σαββατοβραδο. Μιλαμε για μουναρα η κοπελα.Ουκρανικου επιπεδου. Δε θα πιστευες οτι θα της αρεσε αυτος. Τον ρωταγε κατι κουφα, ποιος γαμησε ποιον... δεν ακουγα καλα. Αυτος πηγαινε και την επιανε απ το χερι για να την εμποδισει να φυγει.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Σαββατοβραδο. Μιλαμε για μουναρα η κοπελα.Ουκρανικου επιπεδου. Δε θα πιστευες οτι θα της αρεσε αυτος. Τον ρωταγε κατι κουφα, ποιος γαμησε ποιον... δεν ακουγα καλα. Αυτος πηγαινε και την επιανε απ το χερι για να την εμποδισει να φυγει.
Τύπε τον έκανε ρεζίλι τον τύπο δλδ. Σκάσανε κι άλλα μέλη του μπου εκεί ; Εγώ χωρίς να ξέρω ότι πήγατε εκεί, πέρασα μια βόλτα. Στην πλατεία εκείνη την ώρα 10 άτομα το πολύ. Μία 2 αδα γκομενες μπροστά στην είσοδο του μετρό και αριστερά και δεξιά τους καμάκια που περίμεναν την αφορμή να τους την πεσουν.
Άσχετο τώρα. Θυμήθηκα έναν τύπο στο χανγκαουτ του καουτσσερφιν που τον έκαναν αποδοχή κάποιες γκομενες να έρθει μαζί τους. Το χανγκαουτ εχει και τσατ ώστε να κανονισουν μεταξύ τους τα μέλη που θα βρεθούν. Στο τσατ δεν είχε γράψει κανείς εκτός από τον τύπο που ανέφερα πριν. Οι περισσότεροι ξένοι που αποδεχτηκαν οι τυπισσες και εγώ ήμουν ο Έλληνας μαζί με τον τύπο. Και πάει και γράφει ο αρχηγός το εξής άκυρο : Κοράκια !!! Σημειωτέον ότι τον τύπο τον δέχονται πολλές στα χανγκαουτ. Αλλά νομίζω ότι τελικά παίρνει τους όρχεις του και δεν πηδάει γιατί οι περισσότερες είναι κουλτουρε.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Τύπε τον έκανε ρεζίλι τον τύπο δλδ. Σκάσανε κι άλλα μέλη του μπου εκεί ; Εγώ χωρίς να ξέρω ότι πήγατε εκεί, πέρασα μια βόλτα. Στην πλατεία εκείνη την ώρα 10 άτομα το πολύ. Μία 2 αδα γκομενες μπροστά στην είσοδο του μετρό και αριστερά και δεξιά τους καμάκια που περίμεναν την αφορμή να τους την πεσουν.
Άσχετο τώρα. Θυμήθηκα έναν τύπο στο χανγκαουτ του καουτσσερφιν που τον έκαναν αποδοχή κάποιες γκομενες να έρθει μαζί τους. Το χανγκαουτ εχει και τσατ ώστε να κανονισουν μεταξύ τους τα μέλη που θα βρεθούν. Στο τσατ δεν είχε γράψει κανείς εκτός από τον τύπο που ανέφερα πριν. Οι περισσότεροι ξένοι που αποδεχτηκαν οι τυπισσες και εγώ ήμουν ο Έλληνας μαζί με τον τύπο. Και πάει και γράφει ο αρχηγός το εξής άκυρο : Κοράκια !!! Σημειωτέον ότι τον τύπο τον δέχονται πολλές στα χανγκαουτ. Αλλά νομίζω ότι τελικά παίρνει τους όρχεις του και δεν πηδάει γιατί οι περισσότερες είναι κουλτουρε.

ta καμακια που λες απο εδω κλεβουν τις ιδεες μας

δεν ειναι ατομα απο το σαιτ απλα μπαινουν διαβαζουν κλεβουν κ γευονται μουνοζουμο λαχταριστο

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
ta καμακια που λες απο εδω κλεβουν τις ιδεες μας

δεν ειναι ατομα απο το σαιτ απλα μπαινουν διαβαζουν κλεβουν κ γευονται μουνοζουμο λαχταριστο
Τύπε σαν τα καμάκια που σκάνε μύτη στην Αποστόλου Παύλου τα ΠαρασκευοΣαββατα δεν είναι αυτά στο Γκάζι. Άσε που είναι πιτσιρικάδες οι περισσότεροι και αμπαλοι.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Τύπε σαν τα καμάκια που σκάνε μύτη στην Αποστόλου Παύλου τα ΠαρασκευοΣαββατα δεν είναι αυτά στο Γκάζι. Άσε που είναι πιτσιρικάδες οι περισσότεροι και αμπαλοι.

για πες σκηνικα απο αποστολου παυλου

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Φιλε μετα τις τρεις εγιναν αυτα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Την περασμένη Παρασκευή την έπεσα σε μια Ιταλίδα που ήταν με την φίλη της στο 360°. Αφορμή για να πιάσω κουβέντα το γεγονός ότι καθόταν σε μια από τις μεγάλες ξύλινες μπάρες στο κέντρο και αυτή την παπαρια που έχουν και βάζουν οι ποζεραδες-ισες τα κινητά και τα κρατάνε ψηλά. Στην αρχή όντως άσχετος που είμαι δεν είχα καταλάβει. Αφορμή να την ρωτήσω. Μου είπε τι ήταν , της είπα ότι δεν είμαι σχετικός. Της λέω από πού είσαι ; Μου λέει Ιταλία με ένα υφακι βαριεστημενο. Της λέω από Ρώμη ; Μιλάνο μου κάνει. Άντε λέω από μέσα σου γάμα το κι εκεί έκοψα την συζήτηση. Αν είναι να κάνω τον δημοσιογράφο με τα 5αρια γκομενες καλύτερα να πιω την μπύρα μου όπως ο μπουκ τα ούζα. Οι τυπισσες μετά από λίγο κάνανε μια θέση πιο πέρα !!!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δε τις μπορω αυτες τις κυριλε. Με τα πιπινια τα παω πιο καλα λεω κανα αστειο καμια μαλακια ο,τι μου κατεβει.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Γυρισα απο μπαρ σε νησι. 7 γκομενες μεσα, η μια εκλεινε το ματι το σερβιτορο και οι αλλες χαζευαν συνεχεια το κινητο τους. Αστα διαλο με τα ζωα...

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
για πες σκηνικα απο αποστολου παυλου
Χθες που πέρασα η Απ. Παύλου ήταν πεθαμένη. Μετά τις 1:30 ψυχή έβλεπες ανά 150 μέτρα. Σκηνικά δεν είχε. Κάτι πανιβλακες που περνούσαν με τα παπάκια με πειραγμενες εξατμίσεις. Τα προηγούμενα ΠαρασκευοΣάββατα ήταν σταθερά 1 με 2 2αδες καμάκια που την πέφταν σε ξένες που είχαν αραξει στην άκρη του πεζόδρομου. Έπαιζαν μπάλα ξεχωριστά αλλά σε μικρή απόσταση ο ένας με τον άλλο. Οι ξένες δεν καθονται σχεδόν κολλητά όπως οι Ελλεηνιδες. Όποτε τα καμάκια αράζουν ο καθένας δίπλα στην τύπισσα σαν να ήταν ξεχωριστά ζευγάρια.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Δε τις μπορω αυτες τις κυριλε. Με τα πιπινια τα παω πιο καλα λεω κανα αστειο καμια μαλακια ο,τι μου κατεβει.
Δεν ήταν τόσο κυριλέ. Βασικά ήταν σχετικά μικρές γύρω στα 20-24. Κατάλαβα ποιες εννοείς. Αν ήταν τέτοιες δεν θα έκανα κίνηση καν. Είχε και τέτοιες εκείνη την μέρα. Και μάλιστα 6αδα παρακαλώ. Πολύ τουπε τύπε. Ατενσιον χουορς οι τυπισσες.
Πάντως πολύ εύκολα πιάνεις κουβέντα στο κέντρο του μαγαζιού στις μεγάλες και μικρες μπάρες. Σας το λέω εγώ που είχα να την πέσω πάρα πολύ καιρό. Το μαγαζί είναι ότι πρέπει για άπειρα και έμπειρα καμάκια. Το θέμα είναι να βρεις καρέκλες να κάτσεις στο κέντρο και χώρο κενό δίπλα ή αντικρυστα σε γυναικοπαρεα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Γυρισα απο μπαρ σε νησι. 7 γκομενες μεσα, η μια εκλεινε το ματι το σερβιτορο και οι αλλες χαζευαν συνεχεια το κινητο τους. Αστα διαλο με τα ζωα...
Αν δεν τις κοίταξες καθόλου έστω κι όταν δεν ασχολούνται με το κινητό τους δεν μπορούσες να καταλάβεις το ενδιαφέρον τους. Κοίταζα πολύ επίμονα μια που ήταν σε παρέα προχθές με τύπο και τύπισσα. Ώσπου στο τέλος, παρόλο που πολλές φορές έπιασα το βλέμμα της, την είδα να φιλιεται με τον τύπο που αρχικά είχε μια πουστροποιημενη συμπεριφορά και τρόπο ομιλίας προς την γκομενα. Άρχισα Χριστοπαναγιες μετά. Εν τω μεταξύ πριν φιληθεί έτοιμος ήμουν να ζητήσω από σερβιτόρο χαρτί και μολύβι να της γράφω το τηλ. Μάλιστα την πρώτη και τελευταία φορά που φώναξα το σερβιτόρο δεν με άκουσε. Πάλι καλά δλδ γιατί γλυτώσαμε σκηνικό.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Εννοειται οτι κοιταξα αλλα κι αυτες δεν αφησαν στιγμη το κινητο τους. Ζωα, απορω γιατι βγαινουν

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.850
Πόντοι
216

πλησιαζε η ωρα του λογαριασμου τυπε.....με κληρο το κανουν κάθε βραδυ αυτό με το ματι...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom