Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Ποτε λουλουδια στα μπουζουκια! Νομος!
Τα λεφτα χαλαστα σε μπουκαλια να χεις να πινεις ως το πρωι!
Οταν θα παω μπουζουκι θα κοιταξω να ειμαι σιγουρος να χω πιοτο ως το πρωι!
Αλλιως τι να κατσεις να κανεις! Στις 2 - 2,30 που βγαινει ο Κιαμος πχ αν εχεις ξεμεινει μονο με ...παγο και κοακολα καλυτερα μαζεψτα και φυγε! (Το χω κανει...)

Παντως ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ θα βρεις τις πιο κλασσατες και ξεκολιαρες γκαβλοελληνιδες!
Να σου σηκωνεται στο τραπεζι την ωρα που βγαινει ο Αργυρος και να κουναει
Τη κωλαρα και τις βυζαρες της!

Να φαινεται η στρινγκαρα και η ιδρωμενη μουναρα της!

Αξια ανεκτιμητη...

Καθιστε σεις να τρεχετε στα σοσιαλιστα και στα λουκουμια με τη καθε απλυτη συριζαια!

Και να χαλατε και πιο πολλα στη τελικη!!!

:heavymetalbig:
Και πας μετά στο σπίτι και την πέφτεις για ύπνο μετά τα ξυδια που έχεις πιει και την άλλη μέρα το μεσημέρι τραβάς μια παχιά μπαίνοντας στο γιουπορν και το πορνχαμπ.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Έχω και έναν φίλο που χάλασε σε ένα βράδυ 400 ευρώ σε λουλούδια στα μπουζούκια για να γαμήσει την ρουλά από το Περιστέρι και στο τέλος έφαγε ήττα η τύπισσα είχε φτύσει την παρέα της και καθόταν με τον φίλο μου και χορεύανε κεράσματα λουλούδια σαμπάνιες και τέτοια και όταν η παρέα της έφυγε τον παράτησε σύξυλο και εξαφανίστηκε και δεν έδωσε ούτε τηλ ούτε τον χαιρέτησε

χΑΧΑ

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Έχω και έναν φίλο που χάλασε σε ένα βράδυ 400 ευρώ σε λουλούδια στα μπουζούκια για να γαμήσει την ρουλά από το Περιστέρι και στο τέλος έφαγε ήττα η τύπισσα είχε φτύσει την παρέα της και καθόταν με τον φίλο μου και χορεύανε κεράσματα λουλούδια σαμπάνιες και τέτοια και όταν η παρέα της έφυγε τον παράτησε σύξυλο και εξαφανίστηκε και δεν έδωσε ούτε τηλ ούτε τον χαιρέτησε

πες τον φιλο σου

URL]]

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
πες τον φιλο σου

http://[URL unfurl="true"]www.returnofkings.com/wp-content/uploads/2015/05/suicide-gun1.jpg[/img[/URL]]

[/quote]υπάρχουν πολλοί τέτοιο που άμα τους κουνηθεί ένα καριολακι είναι ικανοι να πάνε στο ΑΤΜ και να σηκώσουν ότι έχει μέσα η τράπεζα και να σκεφτείς ο φίλος βγάζει πάνω κάτω από 1500 τον μηνά και στα μουζουκια χάλασε τα 400 και το κάνει συχνά,δεν ξέρω τι λέτε άλλα εγώ μουνί ξέμπαρκο από μπουζούκια δεν έβγαλα ποτέ και ας έχω πάει 8 φορές ζωι μου.

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Ναι στα μπουζουκια βρισκεις τις πιο κλασσατες και ξεκολιαρες γκαβλοελληνιδες, μεχρι να ξεβαφτουν και τρεχεις να σωθεις!

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
τελικα θα γινει η συναντηση αποψε

για να μπω για μπανιο αν ειναι

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εγω παντως αν και οποτε βγω παω με αποκλειστικο σκοπο να ΠΙΩ! Ν ακουσω και τα λαικα μου και να γουσταρω! Να πα να γαμηθει η καθε καργιολα που θα τη καμακωσω κι ολας... Μαθετε να περνατε καλα ρε μαλακες!
Σημερα την εβγαλα σπιτι με τη γκομενα κ ενα κολλητο, ηπια 3 καραφακια ουζο πλωμαρι και 6-7 μπιρες και γουσταρα μια χαρα! Ακομα πινω 4 το πρωι μονος που φυγανε οι αλλοι...
Οχι θα καθομουνα να κυνηγαω τη καθε πουταναρα στο συνταγμα και το γκαζι!
Ρε ουστ!
Eσυ ρε φίλε βαριέσαι και που αναπνέεις!!!

billyse9

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφοι οποιος ξερει να προτεινει μπαρακια στην αθηνα που ψαχνονται γκομενες για γνωριμια (οχι επγγελματιες)

που γινεται το καλυτερο παιχνιδι κ τροπους να προσεγγισουμε τα κοριτσια

οπως κ εμπειριες απο τετοια μπαρακια κ σκηνικα που εχουμε βιωσει με γαμησια τσιμπουκια φασωματα στις τουαλετες των μπαρ η σε διπλα χωρους
Σημασία έχει να μην μασάς και να την πέφτεις στις κοπέλες..αυτο γουστάρουν
..στο γκάζι έχει πολλα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ειδατε που ανοιξαν το κεφαλι ενος παιδιου στο Γκαζι;

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
228
Πόντοι
1
Τζάμπα την έβγαλε η Ρούλα...

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Καλα να παθετε εκει στα εναλλακτικα αναρχοαπλυτα συρριζογκαζια που πατε!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πολυ πλακα ειχε ο τσακωμος του γνωστου γκοθ ντι τζει με τη γκομενα του που του φωναζε παλιογκευ με απατησες! και εκλαιγε χαχαχα!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom