jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
εγω σας εμαθα το τρανζιστορ κ σας ανοιξα τα ματια για να φτασετε στην μουνοτρυπα της ηδονης
εγω σας εμαθα το τρανζιστορ κ σας ανοιξα τα ματια για να φτασετε στην μουνοτρυπα της ηδονης
Καλή ιδέα τύπε ! Αν και σε μπαρ μεσα με τέτοια ζέστη τώρα δύσκολα μπαίνει κανείς. Οι περισσότεροι είναι έξω. Το μόνο μπαρ από αυτα που γύρισα χθες που είχε αιρ κοντισιον ήταν σε στενό της Αδριανου στο Θησείο. Μέσα είχε τρομπες που βλεπαν Άρσεναλ-Λεστερ. Σε μια άκρη κοντά στην είσοδο ηταν γυναικοπαρεα τα μέλη της οποίας ήταν αδιάφορα για το τηλεοπτικό θέαμα.Ακουστε παιδια ιδεα. Ξεχναμε δυαδες τριαδες. Μια φορα την εβδομαδα οριζουμε ενα μπαρ ως θεατρο επιχειρησεων για συγκεκριμενες ωρες πχ 11 με 1. Προσερχομαστε μονοι μας και κανουμε το καμακι μας. Δεν αισθανομαστε αβολα γιατι υπαρχουν και αλλοι σαν εμας την ιδια ωρα που κανουν το ιδιο.
Φοιτητικα χρονια ηταν πρωτη μουρη στα κλαμπ. Πλουσιοπαιδο γαρ. Μετα κατι του συνεβη και κλειστηκε σπιτι.Ρε συ Ντόπα. Που ξέρεις τόσα πολλά ρε φίλε για μαγαζιά και περιοχές ; Όλη μέρα μετά και ψάχνεις ; Πας καθόλου σε αυτά που προτείνεις ;
Τύπε εσύ μένεις επαρχία ; Σε κόβω να είσαι Εύβοια ή Κόρινθο κι όχι πιο μακριά. Γιατι μέρα παρά μέρα Αθήνα λες ότι βρίσκεσαι. Παίζει να είσαι και σε Ανατολική Αττική και μας λες ότι είσαι επαρχιώτης ! Χαχαχα ! Σε πειράζω ! Ελπίζω να μην παρεξηγείσαι τύπε !τυπε παντού πηγαινω. Και μασαζ και μπουρδελα και στριπτιτζάδικα και κωλομπαρα. Αλλα είμαι μασαζονομάχος κυριως. Ανηκω στο 1ο τάγμα μασαζονομάχων που περιφρουρεί την θρυλική οδο των μασαζονομάχων. Την 3η σεπτεμβριου εκει που καποτε ειχαν πέσει κορμια και σκληρές μάχες από τους ενδοξους προγονους μας για να μπορούμε εμεις σημερα να γαμαμε ελευθερα και άνετα μακρυα από τον ζυγο των ελεηνιδων
Ευχαριστούμε τύπε !εγω σας εμαθα το τρανζιστορ κ σας ανοιξα τα ματια για να φτασετε στην μουνοτρυπα της ηδονης
Που θα πάει. Θα ξαναβγει εξω τύπε. Καμία γκομενιτσα θα γνωρίσει και θα πάρει τα πάνω του.Φοιτητικα χρονια ηταν πρωτη μουρη στα κλαμπ. Πλουσιοπαιδο γαρ. Μετα κατι του συνεβη και κλειστηκε σπιτι.
Τύπε εσύ μένεις επαρχία ; Σε κόβω να είσαι Εύβοια ή Κόρινθο κι όχι πιο μακριά. Γιατι μέρα παρά μέρα Αθήνα λες ότι βρίσκεσαι. Παίζει να είσαι και σε Ανατολική Αττική και μας λες ότι είσαι επαρχιώτης ! Χαχαχα ! Σε πειράζω ! Ελπίζω να μην παρεξηγείσαι τύπε !
Και εγώ αν ήμουν μουνι και ασκούσα τέτοια επίδραση στους άντρες, όλη μέρα με τον γκωλο έξω θα ήμουναΑγαμητες φαινονται... αλλα ρε πουστη μου τι μου βγαινουν με τα ξεφτιλοσωρτσακια!!!
Αντε να χειμωνιασει να ηρεμησουμε...
Μετα που την πηγες τυπε;
στο αμαξι της να παει σπιτακι της και να παω γι αλλα, τυπε!
Εννοειται..... οτι γαμησα γαμησα... μαζευτηκα πλεον!
Αλλα ουτως η αλλως ποτε δεν εβαζα! Με ενοχλουσαν! Παντα ακαποτα γαμαγα... εκτος πουτανων φυσικα!
Το μυαλό σου γέρασε τύπε. Άσε τα αιρ κοντισιον και τα ούζα στο μπαλκόνι και βγες βράδυ στου Ψυρρή να χτυπήσεις ούζα στα μαγαζιά εκεί με γκομενιτσες τριγύρω. Στα Σισαδικα επίσης έχει αρκετές.
Χθες πέρασα από Τρανζίστορ. Το είχα επισκεφθεί πρώτη φορά τον Γενάρη αλλά δεν θυμόμουν το όνομά του.
Κάποια στιγμή είχαν αράξει 5-6 ψωλαραιοι στο πεζοδρόμιο κοντά, έτοιμοι σε θέση μάχης. Πιθανόν να ήταν και μπου μεμπερς κάποιοι που μάθανε ότι έχει ψωμί εκεί
Αρκετή ζέστη πάντως χθες το βράδυ.
εκει επρεπε να γινεις λιγο πιο θρασυς φιλε. Της πρότεινες βολτα κάπου πιο ρομαντικά; σιγα σιγα θα ξεκινούσες το αργο μπαλαμουτι. Και σε κάποια φαση το χέρι τσουπ μεσα στο κιλοτάκι! Μετα θα τον πετουσες εξω και θα ξεκιναγε το πάρτι
Καληνυχτακιας τυπε,ενα μπουτι επρεπε να το επιανες! Ξερεις ποσες φορες μετανιωσα που δε το επιασα...στο αμαξι της να παει σπιτακι της και να παω γι αλλα, τυπε!
masazonomaxe εχεις αγριεψει πολυ τωρα τελευταια
Και ενα σκυλι στο χερι!μονο τα δειχνουν τυπε δεν χανεις κατι...
αγαμητες ειναι οι περισσοτερες κολλημενες με το κινητο και τη ξινιλα στη μαπα
Τα χουμε ξαναπει ... εχεις καύλες θες να βγεις με γκομενα προφανως δεν βγαινεις για να γινετε φιλαράκια αυτά είναι μαλακιες. Αποτυχια δεν είναι να βγεις να κεράσεις και να μην πιάσεις λιγο κώλο στην χειροτερη σου λεω .... σκεψου ότι με τα ιδια φράγκα μπορει να σου έπαιρναν και πιπα αλλού ή να έπεφτε και γαμησι και να ξελαμπικάριζες.
Ενώ με τη γκομενα βγηκες - πληρωσες - δεν εγινε τιποτα και γυρισες φορτσάτος σπιτι με νευρα και την άλλη μερα αναρωτιέσαι γιατι έκανες μαλακιες στη δουλεια και σε διώξανε. Αμα δεν κάνεις καλές επιλογες από πριν μετα ότι σπειρεις θα θερισεις
με γκομενα που ξέρεις ότι δεν θα φάς ... ενώ θές να φας ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ. Τελος. τΙς ΓΥΝΑΙΚΕς ΛΕΜΕ αλλα και εμεις καμια φορά δεν ξέρουμε τι θέλουμε μου φαινεται.
τυπε, σωστα το λες, γιατι ειμαστε κι εμεις περίεργοι!καποιοι είναι στριμμενοι με το φαι, πχ.!
Ε, αλλοι είναι στριμμενοι με τις γκομενες! Δεν λεω-καπου κομπλεξικοι ειμαστε ολοι!
Εμενα το να πιασω ένα μπουτι/κωλο/βυζι μιας που με ξενερωνει, δεν μου λεει τιποτα!
Το ότι η άλλη εχει ένα μουνι, δεν σημαινει ότι πρεπει ντε και καλα να το τιμησω εάν είναι να μου βγει ξυνο;)
Βγαινεις για δεις τι παιζει πολλες φορες, και επενδυεις ένα ποτο κερασμα να δεις εάν η ανταποκριση είναι αξιοπρεπης!
Ούτως η αλλως το κερασμα φυτιλιασμενο είναι! Από κει και περα κρινεις εάν θα συνεχισεις για κατι η όχι....
Για το συγκεκριμενο παντως αφου το συζητάμε, θα κατεληγα να εχω οντως νευρα εάν το ειχα γαμησει, καθως ηταν πολύ πρηξαρχιδω και βλαχα η τυπισσα!