Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
To ουζάκι με την ποικιλια μην ξεχάσες τυπε
Εχω εξοπλιστει με αρκετα καραφακια ΜΙΝΙ και 8 μπιρες...
To ουζάκι με την ποικιλια μην ξεχάσες τυπε
ναι, θα παμε για κυνηγι εκει που τρεχουν τα σαχλομουνα, και μετα ολη μερα θα γαμαμε!
Συμφωνω πως το καλυτερο ψωνιστηρι γινεται την ημερα στο ασχετο, αλλα εάν σε παρει χαμπαρι η γκομενα ότι εισαι λιγουρι (παρ ολο που το στυλ/ντύσιμο τους μονο λιγουρια θα τραβάει), την εχεις γαμησει!
Βασικα με το που πιασεις μια κουβεντα και καταλάβεις ότι τεινει να σε συμπαθησει, θελει κατ ευθειαν καπως με τροπο να την σνομπαρεις λιγο, για να ψαρωσει!
Εχω εξοπλιστει με αρκετα καραφακια ΜΙΝΙ και 8 μπιρες...
Ποια κεφαλονια ρε τυπε κεφαληνιας λεμε στην κυψελη κάθετος δρομος στη φυλής είναι! Πρέπει να τους ξερεις τους βασικους δρομους
την γκομενα να την πας σπετσες στις κυρα νιτσας
να πινετε ουζακι κ να ακουτε χαρουλα
Ειμαι απομαχος του σπορ πλεον τυπε... γερασα και νοικοκυρευτικα.... :S
Μου γαμησε τη μεση ομως η Ειρηνη.Oποιος θεωρει τον εαυτο του λορδο ας πάει σε άλλα να ακουμπάει 100αριες. Όπως και με την ειρηνη από Μάρνη 36 οποιος χαλιέται ας πάει στο κολωνάκι να πληρώνει 80αριες για να βγάζει η άλλη απλα τη μπλουζα της και να σου λεει "Μολις γνωριστούμε ... " τι μολις γνωριστούμε μωρη μαλακω θα κάτσεις να σου πιάσω το γκώλο ναι ή οχι:
τύπε κρέμασες καποτες πλεον; :S
Παντως τυποι εξω γινεται του μουνιουντο πανηγυρι... πριν λιγο γυρισα και ολα τα ξεκωλα ειναι με τις καυτες σωρτσαρες.. κωλαρες και μπουταρες στη φορα... ουτε μια καργιολαρα δε κυκλοφορει πια... ασωρτσοτη!!! Γαμω το θεο τους...
Αν αντεχετε τους 40 βαθμους στο κεφαλι βγειτε για κυνηγι... εγω γερασα γιαυτα... κρεβατι και ερ κοντισιον τωρα ως αυριο!!!
μονο τα δειχνουν τυπε δεν χανεις κατι...Όντως ρε παιδιά,τί είναι αυτό το πράγμα με τα σορτσάκια;Πόδια,μπούτια,κώλοι,όλα έξω.Ήθελα να ξερα,όλες αυτές γαμιούνται ρε πούστη μου ή θέλουν μόνο να τα δείχνουν;
Το μυαλό σου γέρασε τύπε. Άσε τα αιρ κοντισιον και τα ούζα στο μπαλκόνι και βγες βράδυ στου Ψυρρή να χτυπήσεις ούζα στα μαγαζιά εκεί με γκομενιτσες τριγύρω. Στα Σισαδικα επίσης έχει αρκετές.Παντως τυποι εξω γινεται του μουνιουντο πανηγυρι... πριν λιγο γυρισα και ολα τα ξεκωλα ειναι με τις καυτες σωρτσαρες.. κωλαρες και μπουταρες στη φορα... ουτε μια καργιολαρα δε κυκλοφορει πια... ασωρτσοτη!!! Γαμω το θεο τους...
Αν αντεχετε τους 40 βαθμους στο κεφαλι βγειτε για κυνηγι... εγω γερασα γιαυτα... κρεβατι και ερ κοντισιον τωρα ως αυριο!!!
Χαχαχα !!!!!! Έγραψε ο μασαζο !!!!τύπε κρέμασες καποτες πλεον; :S
Χαχαχα !!!!!! Έγραψε ο μασαζο !!!!
Ρε συ Ντόπα. Που ξέρεις τόσα πολλά ρε φίλε για μαγαζιά και περιοχές ; Όλη μέρα μετά και ψάχνεις ; Πας καθόλου σε αυτά που προτείνεις ;την γκομενα να την πας σπετσες στις κυρα νιτσας
να πινετε ουζακι κ να ακουτε χαρουλα
Κλαίω από τα γέλια ! Χαχαχα ! Αλλά για κάτσε τύπε... Εσύ ρδελα πας η μασατζιδικα ; Μας έχεις μπερδέψει !τυπε εκτος από καποτες κρεμάμε και τα ειδικά πορνοπάπουτσα τα οποια έχουν λιώσει σολα στην μπουρδελοτσαρκα
Κλαίω από τα γέλια ! Χαχαχα ! Αλλά για κάτσε τύπε... Εσύ ρδελα πας η μασατζιδικα ; Μας έχεις μπερδέψει !
Το μυαλό σου γέρασε τύπε. Άσε τα αιρ κοντισιον και τα ούζα στο μπαλκόνι και βγες βράδυ στου Ψυρρή να χτυπήσεις ούζα στα μαγαζιά εκεί με γκομενιτσες τριγύρω. Στα Σισαδικα επίσης έχει αρκετές.
Χθες πέρασα από Τρανζίστορ. Το είχα επισκεφθεί πρώτη φορά τον Γενάρη αλλά δεν θυμόμουν το όνομά του.
Κάποια στιγμή είχαν αράξει 5-6 ψωλαραιοι στο πεζοδρόμιο κοντά, έτοιμοι σε θέση μάχης. Πιθανόν να ήταν και μπου μεμπερς κάποιοι που μάθανε ότι έχει ψωμί εκεί
Αρκετή ζέστη πάντως χθες το βράδυ.