Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
γενικα να πηγαινετε στα ιδια μαγαζια για να σας ξερει το προσωπικο και το αφεντικο

εστσι εχετε και αλλα ωφελοι οπως καλυτερη εξυπηρετηση και καμια φορα καλυτερη τιμη

στα μαγαζια που πανε οι ιδιοι θαμωνες πιο ευκολα κανεις παιχνιδι

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δεν είσαι απόλυτα σίγουρος ότι με τις γυναίκες στον κύκλο σου θα σου αρέσει καποια ή θα γνωρίσεις μέσω αυτών άλλες. Άσε που αυτό μπορεί να πάρει πολύ πολύ καιρό. Αν θες να γαμησεις την πέφτεις σε  άγνωστες. Αν είσαι σε τουριστικό μέρος την πέφτεις και σε ξένες. Του πουστη. Μία θα κάτσει και μπορεί να είναι και μόνιμη μετά.

Αν την πέφτεις σε άγνωστες,τότε είναι που δεν θα γαμήσεις ποτέ.Τί να λέμε τώρα;Εκτός εαν η άγνωστη σου μιλήσει πρώτη αυτή.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
τυπε βαλε και καμια ποικιλια να φας,ξεροσφυρι τη βγαζεις;  :S :S :S
Τύπε, αν το συνεχίσει ακόμη και με ποικιλία θα κινδυνεύει να βρεθεί με καμία πέτρα στα νεφρά και πρόβλημα στη χολή. Είχα συγγενείς που την πάτησαν με κρέατα και ουζοτσιπρα

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
γενικα να πηγαινετε στα ιδια μαγαζια για να σας ξερει το προσωπικο και το αφεντικο

εστσι εχετε και αλλα ωφελοι οπως καλυτερη εξυπηρετηση και καμια φορα καλυτερη τιμη

Εγώ σκέφτομαι να τους κάνω φίλους για να έχουμε και καμιά ελπίδα να φάμε κι εμείς κανένα μουνακι από το μαγαζί η τον περίγυρο.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Αν την πέφτεις σε άγνωστες,τότε είναι που δεν θα γαμήσεις ποτέ.Τί να λέμε τώρα;Εκτός εαν η άγνωστη σου μιλήσει πρώτη αυτή.
Τύπε, αρκεί να σε κοιτάζει ανά τακτά διαστήματα. Να μιλήσει, μάλλον θα πρέπει να είσαι κάτι καλό ή πολύ καλο η διάσημος έστω στην τοπική κοινωνία.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Αν πηγαίνεις συνέχεια στο ίδιο μαγαζί μόνο με αντροπαρέα,έχεις 'καεί'.Το αφεντικό και οι σερβιτόροι μπορεί να σε χαιρετάνε,οι γκόμενες όμως σε βάζουν στην κατηγορία 'μπακούρι'.Εαν δεν έχετε ούτε ένα θηλυκό στην παρέα σας,έστω αδερφές/ξαδέρφες,δύσκολα θα σας προσέξουν οι άλλες γκόμενες.Δεν είναι τυχαίο που οι παντρεμένοι και οι δεσμευμένοι γνωρίζουν και γαμάνε πολύ πιο εύκολα σε σχέση με τους ελεύθερους.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Τώρα τελευταία βλέπω στο facebook κάτι αναρτήσεις που κράζουν όσους την πέφτουν σε μουνιά και τους λένε και σε παρατσούκλι Γυπαετός,. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε με το κάθε καριολακι που συναντάμε στο bar και Θέλουμε να το ξεκολιασουμε να καθόμαστε μήπως κάνει αυτή την 1 κίνησή και μετά Λένα ότι δεν υπάρχουν άντρες δεν ξέρουν τι θέλουν οι καριόλες.
Έχεις λεφτά σου λένε για φίλο της που έχει γιοτ ,δεν έχεις λεφτά δεν σε κοιτάνε καθόλου.Είσαι γυμνασμένος σε λένε σφιχτεί και μπιφτέκι είσαι αγύμναστος σου λένε θέλεις γυμναστική τι σκατά Θέλουν όλες στα μαγαζιά που γυρνάνε σαν πουτάνες ?γυπαετό δεν θέλουν,φίλο δεν θέλουν τι Θέλουν ?Έχουμε τις χειρότερες γυναίκες στην Ευρώπη μονό οι μικρές έχουν λιγο ξεπεταχτει , οι 30 και πάνω μονό κόμπλεξ

aaaa51

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
4
Like
75
Πόντοι
1
Αν πηγαίνεις συνέχεια στο ίδιο μαγαζί μόνο με αντροπαρέα,έχεις 'καεί'.Το αφεντικό και οι σερβιτόροι μπορεί να σε χαιρετάνε,οι γκόμενες όμως σε βάζουν στην κατηγορία 'μπακούρι'.Εαν δεν έχετε ούτε ένα θηλυκό στην παρέα σας,έστω αδερφές/ξαδέρφες,δύσκολα θα σας προσέξουν οι άλλες γκόμενες.Δεν είναι τυχαίο που οι παντρεμένοι και οι δεσμευμένοι γνωρίζουν και γαμάνε πολύ πιο εύκολα σε σχέση με τους ελεύθερους.
βεβαια υπαρχει και άλλη περιπτωση να εισαι σε παρεα με παρα πολύ ωραιες γκομενες και να κομπλάρεις τις υπολοιπες  εκει κι αν δε σου μιλαει καμμια

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Δυστυχως ειναι οπως το λεει ο τυπος... δε φτανει που εχουν πουστρεψει οι περισσοτεροι "αντρες", κοροιδευουν και γελοιοποιουν οσους λιγους εμειν;αν να φλερταρουν και να καμακωνουν... και μαλιστα αντρες εχουν ιδρυσει τη σελιδα "γυπαετοι"¨στο φβ... καλα να παθουμε, βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας...

Στο θεμα των γυναικων, μπορει οι ελεεινηδες να ειναι μουναρες και ξεκωλιαρες αλλα οντως δυστυχως αξιζουν πλεον μονο οι πιτσιρικες κατω των 30... οι ανω των 30 μπορει να γαμιουνται αλλα εχουν παρα πολλα κομπλεξ... ειναι μια κατεστραμμενη γενια...

το μονο καλο οτι οι περισσοτερες 35-40φευγα αφηνουν τριχα στο μουνι πλεον, που με γκαβλωνει αφανταστα!!  :headbaning1:

Κατι αλλο που με ενοχλει ειναι οτι πρεπει ναειμαστε η μονη χωρα παγκοσμιως που οι γυναικες μετα τα 30 (αλλα και οι αντρες!) θεωρουν οτι ειναι ακομα πιτσιρικες...
40αρες και το παιζουν νεες και μικρουλες...

ρε παμε καλα??

Θα μου πεις μιλας εσυ που γαμας 35αρα... ε ναι τι να κανω.. στα 40 μου δε μπορω να γαμησω 20αρα -25αρα! δε με κοιτανε καν! κι ας μικροδειχνω και ας εχω και εμφανιση... τρομαζουν και μονο με το ακουσμα του αριθμου της ηλικιας μου!!!

Ασχετο αλλα καποτε ειχα πιασει κουβεντα με μια 25-26αρα και μου λεγε συνεχεια "ειμαι μικρουλα και ειμαι μικρουλα"
τι μικρουλα μωρη καριολα γαμω τη παναγ..α σου, που η μανα μου στην ηλικια σου μεγαλωνε παιδια? κι εσυ εισαι μονο για το ακανθους και το μπαλουζ!

οκ δεν εισαι μεγαλη, νεα εισαι αλλα μ αυτα τα μυαλα θα πας 40 και θα μου φορας ακομα το μαγιο στρινγκ με τη γερικη κωλαρα σου εξω και θα ψαχνεις 18ρηδες....

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Κατι αλλο που με ενοχλει ειναι οτι πρεπει ναειμαστε η μονη χωρα παγκοσμιως που οι γυναικες μετα τα 30 (αλλα και οι αντρες!) θεωρουν οτι ειναι ακομα πιτσιρικες...
40αρες και το παιζουν νεες και μικρουλες... :kneel:

τύπε αυτή η πρότασή που είπες είναι ότι πιο σωστό έχω ακούσει εδώ και καιρό έχουν ξεμωραθεί οι κάργες 40 χρονών μου κάνουν κοτσιδάκια και μιλάνε λες και είναι 20 άρες οι πιο πολλές είναι κάτι τύπισσες προβληματικές που έμαθαν μια Ζώη το έξω και τα έτοιμα λεφτά και τώρα που τους πήραν τα χρονιά και δεν έχουν κάνει καμιά βελτιώσει στην Ζωή τους ειναι οι ιδιες που ηταν και στα 20 μονο που εχουν ρυτιδιασει τα ζόμπι από τα πολλά αλκολικια και από τους πούτσους.Είδα 45 άρα να είναι πάνω στο γαμημένο το φλαμίνγκο και δίπλα της 3 20αρχονα που ήθελαν να το δανειστούν.
Όσο για τους τύπους που κοροϊδεύουν τους γυπαετούς,κλαρινογαμπρους και άλλα πρέπει να είναι Η πουστακια η τίποτα γαμημένα ζώα τζιβατοι η χιπστερ που έχουν λιώσει και καλά στην κουλτούρα χωρίς νήμα και στους μπαφους.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Παιδια κι εγω σαρανταρης που μικροδειχνει ειμαι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Στο θεμα των γυναικων, μπορει οι ελεεινηδες να ειναι μουναρες και ξεκωλιαρες αλλα οντως δυστυχως αξιζουν πλεον μονο οι πιτσιρικες κατω των 30... οι ανω των 30 μπορει να γαμιουνται αλλα εχουν παρα πολλα κομπλεξ... ειναι μια κατεστραμμενη γενια...

Ναι ρε φίλε.Πόσο ζηλεύω όσους είναι τώρα 18-22 και έχουν τόσα ξεκωλάκια γύρω τους.Εμείς δεν τα είχαμε αυτά.Και γενικά,κάνουν σχέσεις πολύ εύκολα,δεν χρειάζεται πλέον ο 18αρης να πάει σε μπουρδέλο για να δει γκόμενα.

Οι άνω των 30 που δεν έχουν παντρευτεί,πιθανότατα το μουνί τους να έχει πιάσει αράχνες.Μόνο όταν βρουν τον υποψήφιο γαμπρό θα πηδηχτούν.Σ'αυτές τις ηλικίες,το πολύ πολύ να βρεις καμιά χωρισμένη με παιδί ή καμιά χοντρή.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
40αρες και το παιζουν νεες και μικρουλες... :kneel:

τύπε αυτή η πρότασή που είπες είναι ότι πιο σωστό έχω ακούσει εδώ και καιρό έχουν ξεμωραθεί οι κάργες 40 χρονών μου κάνουν κοτσιδάκια και μιλάνε λες και είναι 20 άρες οι πιο πολλές είναι κάτι τύπισσες προβληματικές που έμαθαν μια Ζώη το έξω και τα έτοιμα λεφτά και τώρα που τους πήραν τα χρονιά και δεν έχουν κάνει καμιά βελτιώσει στην Ζωή τους ειναι οι ιδιες που ηταν και στα 20 μονο που εχουν ρυτιδιασει τα ζόμπι από τα πολλά αλκολικια και από τους πούτσους.Είδα 45 άρα να είναι πάνω στο γαμημένο το φλαμίνγκο και δίπλα της 3 20αρχονα που ήθελαν να το δανειστούν.
Όσο για τους τύπους που κοροϊδεύουν τους γυπαετούς,κλαρινογαμπρους και άλλα πρέπει να είναι Η πουστακια η τίποτα γαμημένα ζώα τζιβατοι η χιπστερ που έχουν λιώσει και καλά στην κουλτούρα χωρίς νήμα και στους μπαφους.

Τυπε ευχομαι αργο και βασανιστηκο θανατο σε οσους/σες καβαλανε ροζ φλαμινκο στις παραλιες...
επισης στους πουστροχιπσεραδες...

Τι ναπεις... 40 χρονων γαιδαρα η αλλη,εχει γκριζαρει και μου κυκλοφορει με το φουξια μαγιο-στρινγκαρα και μου βαφει τυρκουαζ τα νυχια της...  
λες και ειναι κσνα 20χρονο... μαλλον αποθημενα απ τα νιατα τους ειναι!

αυτες ειναι μονο για ανελεητο ξεκωλιασμα!!! Να σκιζεις τη πεσμενη κωλαρα τους και να χυνεις στις ρυτιδιασμενες μαπες τους!!  Και να τραβας τα κοτσιδακια τους στα 4!!! :headbaning2:

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Ναι ρε φίλε.Πόσο ζηλεύω όσους είναι τώρα 18-22 και έχουν τόσα ξεκωλάκια γύρω τους.Εμείς δεν τα είχαμε αυτά.Και γενικά,κάνουν σχέσεις πολύ εύκολα,δεν χρειάζεται πλέον ο 18αρης να πάει σε μπουρδέλο για να δει γκόμενα.

Οι άνω των 30 που δεν έχουν παντρευτεί,πιθανότατα το μουνί τους να έχει πιάσει αράχνες.Μόνο όταν βρουν τον υποψήφιο γαμπρό θα πηδηχτούν.Σ'αυτές τις ηλικίες,το πολύ πολύ να βρεις καμιά χωρισμένη με παιδί ή καμιά χοντρή.

Και οπως εχω ξαναπει... 
ειμασταν 20 και οι 20ρες μας φτυνανε για τους 40ρηδες
Γιναμε 40 και παλι μας φτυνουν για τους...20ρηδες!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Καλημερα τυποι

Ηρθε απο Αμερικη φιλος μου παιδικος, πολυ καλος , και βγηκαμε χτες και προχθες στα μπαρακια.

Προχθες , παμε μιλαμε σε δυο τυπισσες που ετοιμαζονταν να φυγουν , και τους λεμε να μεινουν λιγο ακομα παρεα, και ειπαν οχι ευχαρισοτυμε και εφυγαν.

Εχθες παλι, ηταν 2 γκομενες και τους λεμε να πιουμε ενα ποτο μαζι , και λεει η μια επειδη την πιασαμε στο διαδρομο να ρωτησει και την φιλη της  και ουτε καν μας απαντησαν

Ο φιλος μου επαθε πλακα με την συμπεριφορα των ελληνιδων μετα απο αυτα τα δυο περιστατικα. Καλα το χθεσινο μου λεει ηταν και αγενεις.

Ενω στην Αμερικη τα πραγματα ειναι πιο απλα...και θα προσθεσω επιδη εγω ζησει πολλα χρονια εκει ειναι και πιο αληθινα και ΟΧΙ ΔΗΘΕΝΙΑ

ενας αλλος που ηταν εκει στο μπαρ και ηταν γνωστος γνωστου μου μας λεει, αυτες ( οι ελλεηνιδες) θελουν να συνεχισεις την προσπαθεια αρχιζοντας τα κερασματα ΜΗΠΩΣ και τελικα κατσει η φαση. Με την πρωτη μην περιμενεις απο ελλεηνιδα.  Ε , καλα του λεω, αυτο ειναι επενδυση και δωροδοκια με αποτελεσμα ΑΒΕΒΑΙΟ. Δεν παω να αγορασω καμια μετοχη!!

τι ναπεις

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Τυπε την ιδια κατασταση αντιμετωπιζω κι εγω εδω οπου παραθεριζω. Οπου την εχω πεσει παιρνω τα αρχιδια μου για την ωρα. Η σε ξινες πεφτω η σε λεσβιες. Αλλα δε το βαζουμε κατω, καποια θα της ανοιξουμε το ροδελλο...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom