Δυστυχως ειναι οπως το λεει ο τυπος... δε φτανει που εχουν πουστρεψει οι περισσοτεροι "αντρες", κοροιδευουν και γελοιοποιουν οσους λιγους εμειν;αν να φλερταρουν και να καμακωνουν... και μαλιστα αντρες εχουν ιδρυσει τη σελιδα "γυπαετοι"¨στο φβ... καλα να παθουμε, βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας...
Στο θεμα των γυναικων, μπορει οι ελεεινηδες να ειναι μουναρες και ξεκωλιαρες αλλα οντως δυστυχως αξιζουν πλεον μονο οι πιτσιρικες κατω των 30... οι ανω των 30 μπορει να γαμιουνται αλλα εχουν παρα πολλα κομπλεξ... ειναι μια κατεστραμμενη γενια...
το μονο καλο οτι οι περισσοτερες 35-40φευγα αφηνουν τριχα στο μουνι πλεον, που με γκαβλωνει αφανταστα!!
Κατι αλλο που με ενοχλει ειναι οτι πρεπει ναειμαστε η μονη χωρα παγκοσμιως που οι γυναικες μετα τα 30 (αλλα και οι αντρες!) θεωρουν οτι ειναι ακομα πιτσιρικες...
40αρες και το παιζουν νεες και μικρουλες...
ρε παμε καλα??
Θα μου πεις μιλας εσυ που γαμας 35αρα... ε ναι τι να κανω.. στα 40 μου δε μπορω να γαμησω 20αρα -25αρα! δε με κοιτανε καν! κι ας μικροδειχνω και ας εχω και εμφανιση... τρομαζουν και μονο με το ακουσμα του αριθμου της ηλικιας μου!!!
Ασχετο αλλα καποτε ειχα πιασει κουβεντα με μια 25-26αρα και μου λεγε συνεχεια "ειμαι μικρουλα και ειμαι μικρουλα"
τι μικρουλα μωρη καριολα γαμω τη παναγ..α σου, που η μανα μου στην ηλικια σου μεγαλωνε παιδια? κι εσυ εισαι μονο για το ακανθους και το μπαλουζ!
οκ δεν εισαι μεγαλη, νεα εισαι αλλα μ αυτα τα μυαλα θα πας 40 και θα μου φορας ακομα το μαγιο στρινγκ με τη γερικη κωλαρα σου εξω και θα ψαχνεις 18ρηδες....