Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
1457   γκολ   γκολ    1458 γκολ   γκολ   1460 διπλο με 4,15 αποδωση  2697 ασο η ζενιτ  1464 γκολ  γκολ  1466 under  1467 ασσο ο παοκ  1470  over  1472 γκολ  γκολ 1475  γκολ  γκολ  1480 ασσο

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
αυτοι που εχουν τετοια μαγαζια αν εχουν καλες γκομενες  εμφανισιακα  βγαζουν μεροκαματο βλεπεις μπαλιτσα παραγκελνεις φαγητο και μπυρα η ποτο  καιι εισαι μια χαρα και με λιγοτερο κοστος  
Πάντως η μπάλα και γενικά το στήσιμο στην Τιβι για παρακολούθηση και η ενασχόληση με το νετ σε αποξενώνει και σε καθιστά αντικοινωνικο αν δεν το ελέγχεις. Εγώ έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για παρακολούθηση ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Προτιμώ μια στο τόσο να πάω γήπεδο. Δεν είμαι φανατικός με ομάδες.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Couleur Locale
Θέα στην Ακρόπολη και τη νυχτερινή Αθήνα, όμορφη διακόσμηση και μουσική που βοηθάει τις συζητήσεις. Ιδανικό μέρος και για το πρώτο ραντεβού. Το μαγαζί στο Μοναστηράκι προσφέρεται για χειμώνα και καλοκαίρι και δεν υπάρχει περίπτωση να μη νιώσετε τη διάθεσή σας να γίνεται ρομαντική και ερωτική.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Dude
Έχει τη φήμη του πιο flirty bar της Αθήνας, ένα μικροσκοπικό μαγαζί με πρωταγωνιστή τον μακρύ του διάδρομο. Εκεί γίνονται όλες οι γνωριμίες, μιας και οι θαμώνες είναι σχεδόν ασφυκτικά κολλημένοι ο ένας στον άλλον και λίγο το αλκοόλ, λίγο ο χορός και η καλή διάθεση, δημιουργούν μια ερωτική και sexy ατμόσφαιρα. Το πατάρι στον πάνω όροφο είναι ένα άτυπο «σημείο συνάντησης» για τα ζευγαράκια και τους ερωτευμένους.
Καλαμιώτου 14, Αθήνα

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
7 Jokers
Το απόλυτο «αφτεράδικο» της εναλλακτικής νεολαίας και όχι μόνο, εκεί που καταλήγεις για να κλείσεις την έξοδο σου με  λίγο παραπάνω χορό, ανήκει στην ίδια συνομοταξία. Ένα μικρό μαγαζί, με όμορφη διακόσμηση και καταπληκτικές μουσικές, ένα αυθεντικό ποτάδικο με φανατικούς θαμώνες. Όσο περνάει η ώρα και ο dj βάζει όλα τα σωστά κομμάτια και το μαγαζί έχει γίνει μια παρέα, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να φλερτάρετε και να γνωρίσετε καινούργιους ενδιαφέροντες ανθρώπους.
Βουλής 7, Αθήνα

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Speakeasy
Αν το έτερον ήμισυ αγαπάει τη μυσταγωγία, την εποχή της ποτοαπαγόρευσης, τα καθαρά ποτά και εσείς θέλετε να τονώσετε τη σχέση σας με ένα «ταξίδι» σε ένα καλαίσθητο και ερωτικό παρελθόν, κατευθυνθείτε στο μυστικό μπαρ της Αθήνας. Αν πάλι δεν έχετε κάποιον, ντυθείτε όμορφα και επιλέξτε πάλι το Speakeasy. Κάτω από τον χαμηλό φωτισμό, με τη μουσική και την  ατμόσφαιρα film noir να συνθέτουν ένα ιδανικό σκηνικό γνωριμιών, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγετε παραπονεμένος.
Λέκκα 12, Αθήνα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πέστο τύπε. Υπόψη ότι δεν προσπαθώ ούτε τον έξυπνο να κάνω ούτε να σηκώσω λάβαρο επανάστασης ούτε να περάσω ιδεολογία τύπου mgtow δημιουργώντας κλειστό κλαμπ ανθρώπων με αυστηρού τύπου κανονες. Απλά θέλω να δω πιο δραστήριους τους ανθρώπους γύρω μου στο κομμάτι του φλερτ. Αν ένας χώρος είναι γεμάτος από ανθρώπους που φλερτάρουν θα μπουν ακόμη και οι δύσκολες τυπισσες στο παιχνίδι.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Γιώργο σε ευχαριστούμε !
Ποιο είναι το άρθρο που κάνει αφιέρωμα σε αυτά τα μπαράκια ;

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Ξαναλεω οι γυπαετοι δε γαμανε.. κανουν μπαμ απο χιλιομετρα και προφανως ειναι η πλειοψηγια των ανδρων εξω.. κοζαρουν σαν γυπες οτι παιρναει και οι γκομενες τους αποφευγουν γιατι ξερουν οτι θα γινει κινηση για πουτσα σε χρονο ντε.τε. 

Αμα συστηθεις σε μια παρεα φιλων/γνωστων σε γκομενα και αρεσεις κτλ και το παιξεις σωστα.. τοτε γαμας και κανεις και κονε

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.534
Πόντοι
216
--------------
ΤΥΠΕ...
την barwoman  κ την σερβιτορα θελουν να την  ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ.
εχει φαει τοσο καμακι, που εχει περασει σε αλλη φαση.
ποτε δεν την πεφτεις σε σερβιτορα η barwoman(σωστα καποτε το ελεγε ο λακης!).
Αν σου αρεσει το μαγαζι αισθανεσαι αβολα να πας μετα.
γενικα δεν σε παιρνει σοβαρα, εκτος αν την πετυχεις σε διαθεση να τον φαει.
--------------
στα υπολοιπα,.....
με μια νορμαλ δουλεια καθονται ΑΡΚΕΤΕΣ, αν θες σχεση πχ, αρκει να μην σε παρει χαμπαρι οτι δεν εισαι κ για πολλα-πολλα.
Τιποτα δεν αναπληρωνει κατι, πχ οι πουτανες ποτε δεν θα αναπληρωσουν μια κανονικη γκομενα εστω κ one night stand.
οπως κ μια αν εχει 100 φιλες, αυτες δεν θα αναπληρωσουν ενα γκομενο.
νομιζω το λαθος" κ απο 2 πλευρες....
ολοι ψαχνουμε το ιδανικο(το οποιο δεν υπαρχει),ακολουθοντας τον σημερινο τροπο ζωης.
πχ εχει μια λιγο κυταριτυδα.....απορριψη απ ευθειας(ας εχει φατσα,βυζι,κωλο)κτλ...
εχει αλλη μικρο στηθος=απορριψη...
απο την αλλη...
δεν ειναι ο αλλος πανω απο 1,75=απορριψη....-
δεν γινεται ομως ετσι,δεν λεμε να πηδαμε οτι ναναι,οπως ναναι, αλλα δυσκολο να βγαλεις ΚΑΦΕ ΦΟΡΑ εμφανισιμη τοπ ΕΠΙΠΕΔΟ(ΣΑΝ ΤΟ ΤΟΠ στουντιοκοριτσο η στριπερ, μοντελο..κτλ).
Και οταν το βγαλεις εχεις αλλα θεματα.
Αυτο που ΒΛΕΠΩ ΣΥΧΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ειναι
μεχρι το 2011 πχ δεν γυρναγε καποια οταν την κοζαρες εστω κ στο δρομο,ηταν στην κοσμαρα της η περιμενε τον brad pitt.
σημερα βλεπω οτι ολες ψαχνονται, αναζητουν, μη νομιζετε οτι δεν τους την βαραει κ η μοναξια κ η αγαμια.
Θα γινει αυτο που λεγαν καποτε Κ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ να το πιστεψω οσπου το εζησα...
ρωσια,τσεχια κ αλλες χωρες να ΜΗΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ να ριξουν εστω ενα βλεμμα σε μια υπερμουναρα.
Το οικονομικο βεβαια αυξανει πρωτα την αυτοπεποιθηση πρωτα απο ολα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ολα τα αλλα ερχονται μετα,
οκ δεν θα παει ενας ανεργος να ριξει το τοπ μοντελ δεκτο αυτο.
αλλα οταν εισαι ΟΚ με εαυτο σου οικονομικα,οικογενιακα, σε ολα κομπλε αυτο φαινεται απο χιλιομετρα...+δεν ζητιανευεις ΤΟ ΜΟΥΝΙ, διαθετεις ανεση.
μερικες σωστες ατακες(σε αγνωστη),χιουμορ κ αιφνιαδιαμος πολλες φορες φτανουν.

Θα μου επιτρεψεις να εχω αμφιβολιες....ισως βεβαια αυτο στο μελλον να αλλαξει, αλλα προς το παρον, δεν βλεπω αλλαγη νοοτροπιας στις ελλεεεινιδες.

nikoskick

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2017
Like
31
Πόντοι
0
στο γκάζι ρε μάγκες πάνε όλα τα ποζέρια ειδικά voodoo όλοι φουσκωτοί είναι μέσα κ μουνιά σιλικονάτα που άμα δεν ανοίξεις μπουκάλι δεν σε κοιτάνε ούτε με την άκρη του ματιού τους... το ίδιο κ στην γλυφάδα κ χειρότερα όλες οι βίζιτες νίκολ που δούλευε παλιά στο στούντιο της Κασσάνδρας με τις φίλες της.για έμενα να πηγαίνετε σε μπαράκια κ οχι σε club με πιο εναλλακτικό κόσμο στο κέντρο έχει αρκετά ωραία drung sinatra είναι καλό το tranzistor όπως έχω ξανά πει φουλ κόσμο μαζεύει κ η μπυραρία στο Παγκράτι chelsea το 7joker έχει αρκετό κόσμο συνήθως εγώ πάω κ στο bronco στην Κηφισιά επειδή μένω σχετικά κοντά το loukoumi στο μοναστηράκι είναι αρκετά καλό υπάρχουν πάρα πολλά   

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
στο γκάζι ρε μάγκες πάνε όλα τα ποζέρια ειδικά voodoo όλοι φουσκωτοί είναι μέσα κ μουνιά σιλικονάτα που άμα δεν ανοίξεις μπουκάλι δεν σε κοιτάνε ούτε με την άκρη του ματιού τους... το ίδιο κ στην γλυφάδα κ χειρότερα όλες οι βίζιτες νίκολ που δούλευε παλιά στο στούντιο της Κασσάνδρας με τις φίλες της.για έμενα να πηγαίνετε σε μπαράκια κ οχι σε club με πιο εναλλακτικό κόσμο στο κέντρο έχει αρκετά ωραία drung sinatra είναι καλό το tranzistor όπως έχω ξανά πει φουλ κόσμο μαζεύει κ η μπυραρία στο Παγκράτι chelsea το 7joker έχει αρκετό κόσμο συνήθως εγώ πάω κ στο bronco στην Κηφισιά επειδή μένω σχετικά κοντά το loukoumi στο μοναστηράκι είναι αρκετά καλό υπάρχουν πάρα πολλά   

γκαζι μου ειχε πει οτι παει και μια μασατζου

γενικα τα γνωστα κλαμπακια μαζευουν πολλες πορνες που βγαινουν με φιλες τους να ξεσκασουν να πιουνε τα ποτα τους να χορεψουν κ μεχρι εκει

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
γκαζι μου ειχε πει οτι παει και μια μασατζου

γενικα τα γνωστα κλαμπακια μαζευουν πολλες πορνες που βγαινουν με φιλες τους να ξεσκασουν να πιουνε τα ποτα τους να χορεψουν κ μεχρι εκει
Αυτές είναι χορτατες από τα μπαλκαν πέη τύπε. Στα κλαμπ σκάνε μπας και τους την πέσουν λεφταδες.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom