Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 303K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις τύπε. Συμφωνώ σχεδόν σε όλα.
Πάντως και η μπαργουμαν μπορεί και να κάτσει, με η χωρίς χρήματα, αν ξέρεις τον ιδιοκτήτη ή αν είσαι συχνός πελάτης και αν έχεις μια πιο ενδιαφέρουσα επικοινωνία μαζί της.
Σχετικά με τις Ελληνίδες, να προσθέσω ότι υπάρχουν όμορφες κοπέλες που δεν βγαίνουν από το σπίτι γιατί έχουν απογοητευτεί από τους άνδρες που δεν τις πληδιαζουν. Υπάρχουν κι αυτές που δεν βγαίνουν γιατί τους την πέφτουν αυτοί που δεν θέλουν. Αυτές έχουν ψηλά τα στάνταρ και πρέπει να αντιληφθούν ότι πρέπει να τα κατεβάσουν ειδάλλως θα μείνουν στο ράφι. Πολλές από αυτές μπαίνουν στο ιντερνετ και ψάχνουν.Αρκετες βρίσκουν εύκολα αυτόν που ψάχνουν αλλά σημαντικό ποσοστό εξ αυτών απογοητεύεται γιατί αυτοί που τις προσεγγίζουν δεν θέλουν σοβαρή σχέση μαζί τους. Ξαναψαχνουν και πάλι αλλά το λάθος τους είναι ότι πάλι πάνε να παίξουν με τα ίδια στάνταρ τους γιατί θέλουν ντε καλά να βρουν το πρότυπο τους. Στην τελική φθάνεις στο σημείο να βλέπεις γυναικες στα ντειτιν σάιτ για χρόνια ενεργές. Κάποιες συμβιβάζονται στην τελική να περνάνε καλά ειδικά όταν έχουν ξεπεράσει τα 40 κι έχουν ακόμα ψηλά τα στάνταρ τους.
Το φαινόμενο αυτό είναι πολύ έντονο στην Ελλάδα διότι πολλες γυναικες σήμερα δίνουν βάση στο φαίνεσθαι κι όχι στην προσωπικότητα του άνδρα, η οποία έχει αλλοιωθεί αρκετά ειδικά σε ιδιαίτερα ανασφαλείς ανθρώπους που προτιμούν να δέχονται τις τάσεις μόδας και ιδεολογίας της εποχης, παρά να είναι ο εαυτός τους γιατί πιστεύουν ότι αν δεν το κάνουν θα απομονωθούν από το κοινωνικό σύνολο.

type grapse kana vivlio na ta konomiseis

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Δεν ανήκω σε αυτή που νομίζεις.
Είχα έρθει σε επικοινωνία και συνάντηση μαζί τους αλλά δεν ξαναπήγα γιατί θέλανε αρκετά χρήματα για την δική μου τσέπη για να σε εκπαιδεύσουν είτε ονλαιν είτε στο στριτ γκειμ.
Δεν προτιθεμαι να κάνω κάποια ανάλογη δράση όπως αυτή των pua. Δεν έχω σκοπό το κέρδος.
Το ζήτημα είναι για μένα ηθικό. Δεν θέλω να βλέπω γύρω μου απογοητευμένους άνδρες να γυρνάνε σπίτι με σκυμμένο κεφάλι και τις τυπισσες να πανηγυρίζουν που ρίχνουν χυλοπίτες. Επίσης δεν θέλω να βλέπω απογοητευμένες γυναικες που γυρνάνε σπίτι μονολογώντας ότι δεν υπάρχουν άνδρες. Τέλος στα μπαρ και κλαμπ σκοπός μου είναι να αλλάξει λίγο το μουντ και το υφακι του καθενός που υποτίθεται πάει να διασκεδάσει και κάνει πασαρέλα στην τελική. Για να αλλάξει αυτό χρειάζεται και η συνδρομή των ιδιοκτητών που θα πρέπει να αλλάξουν λίγο το μονότονο προϊόν που προσφέρουν. Πχ να βάλουν σταθερα events γνωριμιων(στο παρελθόν γινόταν αραιά και πού με συνεργασία κλαμπ και εταιρειων κινητής τηλεφωνίας) όπου ο κόσμος εκ των προτέρων θα είναι προετοιμασμένος οτι πάει για να διασκεδάσει και να γνωρίσει κάποιον ή κάποιους από τους θαμώνες.

τυπε εγω ξερω το μυστικο για να γαμας , δεν εχει καμια σχεση με αυτα που γραφεις.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
για να γαμησεις πρεπει να  πας και στο καταλληλο μαγαζι υπαρχουν οι γκομενες που θελουν να γαμηθουν

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36
τυπε εγω ξερω το μυστικο για να γαμας , δεν εχει καμια σχεση με αυτα που γραφεις.
Πέστο τύπε. Υπόψη ότι δεν προσπαθώ ούτε τον έξυπνο να κάνω ούτε να σηκώσω λάβαρο επανάστασης ούτε να περάσω ιδεολογία τύπου mgtow δημιουργώντας κλειστό κλαμπ ανθρώπων με αυστηρού τύπου κανονες. Απλά θέλω να δω πιο δραστήριους τους ανθρώπους γύρω μου στο κομμάτι του φλερτ. Αν ένας χώρος είναι γεμάτος από ανθρώπους που φλερτάρουν θα μπουν ακόμη και οι δύσκολες τυπισσες στο παιχνίδι.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36
δεν το εχουν ολοι οι ανθρωποι με το φλερτ 
Ναι, αλλά μπορούν να προσπαθήσουν Γιώργο αν θέλουν. Και δεν είναι ανάγκη να φανεί σαν φλερτ. Μπορεί να ξεκινήσουν με απλή σύσταση και κουβέντα, δίχως να φαίνεται ότι φλερτάρουν.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Τι εγιναν εκεινες οι καμακομαδες που θα φτιαχνατε;;;

Εγω παω να ετοιμαστω σιγα σιγα να παω στο καφενε για ουζακι μεζεδακι και γκαμπαλα - βαζελος! Α και για τις μπουταρες και την κωλαρα της καβλοσερβιτορας με το ξεσκισμενο σωρτσακι! Οποιος θελει ερχεται ;)

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Γιωργο κανα καλο μαγαζι στην Αθηνα για καμακι?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
εγω δεν πολυ ασχολουμαι τοσο ζορμπα δεν το εχω αναγκη διοτι γαμαω παω περισσοτερο γκαζι διοτι εχω γνωστες απο σχολη  

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36
Τι εγιναν εκεινες οι καμακομαδες που θα φτιαχνατε;;;

Εγω παω να ετοιμαστω σιγα σιγα να παω στο καφενε για ουζακι μεζεδακι και γκαμπαλα - βαζελος! Α και για τις μπουταρες και την κωλαρα της καβλοσερβιτορας με το ξεσκισμενο σωρτσακι! Οποιος θελει ερχεται ;)
Κανονίζουμε για αύριο τύπε. Αρε το μωράκι πως σε τραβάει :) Τι τζίρο θα κάνει ο τύπος που έχει το καφενείο μόνο και μόνο από την σερβιτόρα.

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Στο Γκαζι εχει κανα καλο μαγαζι Γιωργο για να φορτωσεις ευκολα?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
αυτοι που εχουν τετοια μαγαζια αν εχουν καλες γκομενες  εμφανισιακα  βγαζουν μεροκαματο βλεπεις μπαλιτσα παραγκελνεις φαγητο και μπυρα η ποτο  καιι εισαι μια χαρα και με λιγοτερο κοστος  

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
φιλαρακια  θα σας πω  καποια  ματσακια να βγαλετε λιγα  λεφτακια  σε μονα  και διπλα  αποδεκτα  

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom