Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις τύπε. Συμφωνώ σχεδόν σε όλα.
Πάντως και η μπαργουμαν μπορεί και να κάτσει, με η χωρίς χρήματα, αν ξέρεις τον ιδιοκτήτη ή αν είσαι συχνός πελάτης και αν έχεις μια πιο ενδιαφέρουσα επικοινωνία μαζί της.
Σχετικά με τις Ελληνίδες, να προσθέσω ότι υπάρχουν όμορφες κοπέλες που δεν βγαίνουν από το σπίτι γιατί έχουν απογοητευτεί από τους άνδρες που δεν τις πληδιαζουν. Υπάρχουν κι αυτές που δεν βγαίνουν γιατί τους την πέφτουν αυτοί που δεν θέλουν. Αυτές έχουν ψηλά τα στάνταρ και πρέπει να αντιληφθούν ότι πρέπει να τα κατεβάσουν ειδάλλως θα μείνουν στο ράφι. Πολλές από αυτές μπαίνουν στο ιντερνετ και ψάχνουν.Αρκετες βρίσκουν εύκολα αυτόν που ψάχνουν αλλά σημαντικό ποσοστό εξ αυτών απογοητεύεται γιατί αυτοί που τις προσεγγίζουν δεν θέλουν σοβαρή σχέση μαζί τους. Ξαναψαχνουν και πάλι αλλά το λάθος τους είναι ότι πάλι πάνε να παίξουν με τα ίδια στάνταρ τους γιατί θέλουν ντε καλά να βρουν το πρότυπο τους. Στην τελική φθάνεις στο σημείο να βλέπεις γυναικες στα ντειτιν σάιτ για χρόνια ενεργές. Κάποιες συμβιβάζονται στην τελική να περνάνε καλά ειδικά όταν έχουν ξεπεράσει τα 40 κι έχουν ακόμα ψηλά τα στάνταρ τους.
Το φαινόμενο αυτό είναι πολύ έντονο στην Ελλάδα διότι πολλες γυναικες σήμερα δίνουν βάση στο φαίνεσθαι κι όχι στην προσωπικότητα του άνδρα, η οποία έχει αλλοιωθεί αρκετά ειδικά σε ιδιαίτερα ανασφαλείς ανθρώπους που προτιμούν να δέχονται τις τάσεις μόδας και ιδεολογίας της εποχης, παρά να είναι ο εαυτός τους γιατί πιστεύουν ότι αν δεν το κάνουν θα απομονωθούν από το κοινωνικό σύνολο.
Δεν ανήκω σε αυτή που νομίζεις.
Είχα έρθει σε επικοινωνία και συνάντηση μαζί τους αλλά δεν ξαναπήγα γιατί θέλανε αρκετά χρήματα για την δική μου τσέπη για να σε εκπαιδεύσουν είτε ονλαιν είτε στο στριτ γκειμ.
Δεν προτιθεμαι να κάνω κάποια ανάλογη δράση όπως αυτή των pua. Δεν έχω σκοπό το κέρδος.
Το ζήτημα είναι για μένα ηθικό. Δεν θέλω να βλέπω γύρω μου απογοητευμένους άνδρες να γυρνάνε σπίτι με σκυμμένο κεφάλι και τις τυπισσες να πανηγυρίζουν που ρίχνουν χυλοπίτες. Επίσης δεν θέλω να βλέπω απογοητευμένες γυναικες που γυρνάνε σπίτι μονολογώντας ότι δεν υπάρχουν άνδρες. Τέλος στα μπαρ και κλαμπ σκοπός μου είναι να αλλάξει λίγο το μουντ και το υφακι του καθενός που υποτίθεται πάει να διασκεδάσει και κάνει πασαρέλα στην τελική. Για να αλλάξει αυτό χρειάζεται και η συνδρομή των ιδιοκτητών που θα πρέπει να αλλάξουν λίγο το μονότονο προϊόν που προσφέρουν. Πχ να βάλουν σταθερα events γνωριμιων(στο παρελθόν γινόταν αραιά και πού με συνεργασία κλαμπ και εταιρειων κινητής τηλεφωνίας) όπου ο κόσμος εκ των προτέρων θα είναι προετοιμασμένος οτι πάει για να διασκεδάσει και να γνωρίσει κάποιον ή κάποιους από τους θαμώνες.
Πέστο τύπε. Υπόψη ότι δεν προσπαθώ ούτε τον έξυπνο να κάνω ούτε να σηκώσω λάβαρο επανάστασης ούτε να περάσω ιδεολογία τύπου mgtow δημιουργώντας κλειστό κλαμπ ανθρώπων με αυστηρού τύπου κανονες. Απλά θέλω να δω πιο δραστήριους τους ανθρώπους γύρω μου στο κομμάτι του φλερτ. Αν ένας χώρος είναι γεμάτος από ανθρώπους που φλερτάρουν θα μπουν ακόμη και οι δύσκολες τυπισσες στο παιχνίδι.τυπε εγω ξερω το μυστικο για να γαμας , δεν εχει καμια σχεση με αυτα που γραφεις.
Ναι, αλλά μπορούν να προσπαθήσουν Γιώργο αν θέλουν. Και δεν είναι ανάγκη να φανεί σαν φλερτ. Μπορεί να ξεκινήσουν με απλή σύσταση και κουβέντα, δίχως να φαίνεται ότι φλερτάρουν.δεν το εχουν ολοι οι ανθρωποι με το φλερτ
την καλυτερη δουλεια κανεις τυπε
Κανονίζουμε για αύριο τύπε. Αρε το μωράκι πως σε τραβάει Τι τζίρο θα κάνει ο τύπος που έχει το καφενείο μόνο και μόνο από την σερβιτόρα.Τι εγιναν εκεινες οι καμακομαδες που θα φτιαχνατε;;;
Εγω παω να ετοιμαστω σιγα σιγα να παω στο καφενε για ουζακι μεζεδακι και γκαμπαλα - βαζελος! Α και για τις μπουταρες και την κωλαρα της καβλοσερβιτορας με το ξεσκισμενο σωρτσακι! Οποιος θελει ερχεται ;)
Γιώργο, δώσε στο λαό καμία. Κάνε shareεγω δεν πολυ ασχολουμαι τοσο ζορμπα δεν το εχω αναγκη διοτι γαμαω παω περισσοτερο γκαζι διοτι εχω γνωστες απο σχολη
Καλή ερώτηση. Εδώ αφτερ έχει σαν τα της Γλυφάδας που ανέφερε ο kostasasximos ;Στο Γκαζι εχει κανα καλο μαγαζι Γιωργο για να φορτωσεις ευκολα?
Καλή ερώτηση. Εδώ αφτερ έχει σαν τα της Γλυφάδας που ανέφερε ο kostasasximos ;