Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Slimreaper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
612
Πόντοι
311
Η κοινότητα των pua χτύπησε και το φόρουμ μας; :-P

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Είδες που σε κατάλαβα τύπε ότι πας και για την σέρβις γκερλ :) Αν πας πάλι ζητά κάνα τηλ ή φεισμπουκ. Που ξέρεις ; Κάτι μπορεί να γίνει. Αν διστάζεις άσε μια κάρτα σου ή ένα σημείωμα στην τύπισσα με το τηλ σου και το φεισμπουκ σου. Αν δεν κάτσει χτυπάς σε άλλο καφενέ μια άλλη σερβιτορα. Πήγαινε σε καφετέρια που έχει αρκετές.
--------------
ΤΥΠΕ...
την barwoman  κ την σερβιτορα θελουν να την  ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ.
εχει φαει τοσο καμακι, που εχει περασει σε αλλη φαση.
ποτε δεν την πεφτεις σε σερβιτορα η barwoman(σωστα καποτε το ελεγε ο λακης!).
Αν σου αρεσει το μαγαζι αισθανεσαι αβολα να πας μετα.
γενικα δεν σε παιρνει σοβαρα, εκτος αν την πετυχεις σε διαθεση να τον φαει.
--------------
στα υπολοιπα,.....
με μια νορμαλ δουλεια καθονται ΑΡΚΕΤΕΣ, αν θες σχεση πχ, αρκει να μην σε παρει χαμπαρι οτι δεν εισαι κ για πολλα-πολλα.
Τιποτα δεν αναπληρωνει κατι, πχ οι πουτανες ποτε δεν θα αναπληρωσουν μια κανονικη γκομενα εστω κ one night stand.
οπως κ μια αν εχει 100 φιλες, αυτες δεν θα αναπληρωσουν ενα γκομενο.
νομιζω το λαθος" κ απο 2 πλευρες....
ολοι ψαχνουμε το ιδανικο(το οποιο δεν υπαρχει),ακολουθοντας τον σημερινο τροπο ζωης.
πχ εχει μια λιγο κυταριτυδα.....απορριψη απ ευθειας(ας εχει φατσα,βυζι,κωλο)κτλ...
εχει αλλη μικρο στηθος=απορριψη...
απο την αλλη...
δεν ειναι ο αλλος πανω απο 1,75=απορριψη....-
δεν γινεται ομως ετσι,δεν λεμε να πηδαμε οτι ναναι,οπως ναναι, αλλα δυσκολο να βγαλεις ΚΑΦΕ ΦΟΡΑ εμφανισιμη τοπ ΕΠΙΠΕΔΟ(ΣΑΝ ΤΟ ΤΟΠ στουντιοκοριτσο η στριπερ, μοντελο..κτλ).
Και οταν το βγαλεις εχεις αλλα θεματα.
Αυτο που ΒΛΕΠΩ ΣΥΧΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ειναι
μεχρι το 2011 πχ δεν γυρναγε καποια οταν την κοζαρες εστω κ στο δρομο,ηταν στην κοσμαρα της η περιμενε τον brad pitt.
σημερα βλεπω οτι ολες ψαχνονται, αναζητουν, μη νομιζετε οτι δεν τους την βαραει κ η μοναξια κ η αγαμια.
Θα γινει αυτο που λεγαν καποτε Κ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ να το πιστεψω οσπου το εζησα...
ρωσια,τσεχια κ αλλες χωρες να ΜΗΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ να ριξουν εστω ενα βλεμμα σε μια υπερμουναρα.
Το οικονομικο βεβαια αυξανει πρωτα την αυτοπεποιθηση πρωτα απο ολα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ολα τα αλλα ερχονται μετα,
οκ δεν θα παει ενας ανεργος να ριξει το τοπ μοντελ δεκτο αυτο.
αλλα οταν εισαι ΟΚ με εαυτο σου οικονομικα,οικογενιακα, σε ολα κομπλε αυτο φαινεται απο χιλιομετρα...+δεν ζητιανευεις ΤΟ ΜΟΥΝΙ, διαθετεις ανεση.
μερικες σωστες ατακες(σε αγνωστη),χιουμορ κ αιφνιαδιαμος πολλες φορες φτανουν.

nikoskick

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2017
Like
31
Πόντοι
0
στο skullbar έχει πάει κανένας να μας πει ινφο ? μου το είπαν κάτι φίλοι οτι είναι αφτεραδικο και μπήκα και είδα το προηγούμενο Σάββατο είχε party που ξεκίναγε στης 5 το πρωί κ έκλεινε 3 το μεσημέρι αλλά στο ινστα που είδα κάτι φώτο πουστράκια κ τραβέλια μου φάνηκε ότι είχε

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
στο skullbar έχει πάει κανένας να μας πει ινφο ? μου το είπαν κάτι φίλοι οτι είναι αφτεραδικο και μπήκα και είδα το προηγούμενο Σάββατο είχε party που ξεκίναγε στης 5 το πρωί κ έκλεινε 3 το μεσημέρι αλλά στο ινστα που είδα κάτι φώτο πουστράκια κ τραβέλια μου φάνηκε ότι είχε

χαχαχαχ οχι ρε
χαλαρωσε
εχει πολυ περιεργους τυπους και τυπισσες εκει ειναι αληθεια
κατι καρακαμμενους γαμησε τα οτι να ναι

αλλα εχει και καλα γκομενακια
απλα θελει λιγο ψαξιμο
αρκει να μην φας φρικη με μερικους και μερικες που ειναι σαν σπασμενα γαμωτο

και ετσι οπως ειναι και υπογειο και σου ερθει και ολη η τσιγαριλα στην αρχη δεις και το φρικιο απο διπλα μπορει να φοβηθεις λιγο

αλλα εχει καλα γκομενακια
για one-night stand ειναι απο τα νουμερο 1 μαγαζια κατα την γνωμη μου

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
----------
ta after...
παντα ειχαν μουνια που θελαν πουτσα επι τοπου, στην χειροτερη γαμαγες 2 ραντεβου.
η εκρηξη ηταν με νομο παπαθεμελη τοτε στην εφηβεια,πολυ χαβαλε.
ειχε ΕΝΑ κορυφη πανω απο τα everest  αγιου μελετιου οροφο,σκατοφατσες αλλα σκαγαν ολες oi barwoman  μετα απο δουλεια, λουλουδουδες,σερβιτορες,μοναχικες που θελαν π@@@!!!
το ιδο κ η trust  στην καλλιθεα.
το θρυλικο lava bore  συνταγμα εκλεινε πρωι/ κ αλλα πολλα
στο περιστερι δεν θυμαμαι ειχε 3-4 πολυ δυνατα after.
γενικα στο after δεν πας...
-για την μουσικη
-τον κοσμο
πας για να φορτωσεις αν σου κατσει.

nikoskick

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2017
Like
31
Πόντοι
0
χαχαχαχ οχι ρε
χαλαρωσε

απλα θελει λιγο ψαξιμο

και ετσι οπως ειναι και υπογειο και σου ερθει και ολη η τσιγαριλα στην αρχη δεις και το φρικιο απο διπλα μπορει να φοβηθεις λιγο

θα πάω τότε το Σάββατο να τσεκάρω... πάντως το προηγούμενο Σάββατο φεύγοντας απο τρανζίστορ που κλείνει σχετικά νωρίς 5.30 δεν θέλαμε να το σπάσουμε με τους φίλους πήγαμε 7joker δεν είχε κόσμο κ όπως πηγαίναμε για το αμάξι είδα σε ένα στενό ένα μαγαζί boiler λέγεται (όχι παράρτημα του boiler στο γκάζι) κ πήγαμε εκεί ήταν όλοι σχεδόν πούστηδες μέχρι κ ο σερβιτόρος είχε κ κανα δυο τραβέλια κάτσαμε ήπιαμε μια μπύρα έτσι να περάσει λίγο η ώρα κ φύγαμε  

nikoskick

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2017
Like
31
Πόντοι
0
----------
ta after...
παντα ειχαν μουνια που θελαν πουτσα επι τοπου, στην χειροτερη γαμαγες 2 ραντεβου.
η εκρηξη ηταν με νομο παπαθεμελη τοτε στην εφηβεια,πολυ χαβαλε.
ειχε ΕΝΑ κορυφη πανω απο τα everest  αγιου μελετιου οροφο,σκατοφατσες αλλα σκαγαν ολες oi barwoman  μετα απο δουλεια, λουλουδουδες,σερβιτορες,μοναχικες που θελαν π@@@!!!
το ιδο κ η trust  στην καλλιθεα.
το θρυλικο lava bore  συνταγμα εκλεινε πρωι/ κ αλλα πολλα
στο περιστερι δεν θυμαμαι ειχε 3-4 πολυ δυνατα after.
γενικα στο after δεν πας...
-για την μουσικη
-τον κοσμο
πας για να φορτωσεις αν σου κατσει.

το μπατμαν στον νέο κόσμο μου αρέσει έχω πάει 2-3 φορές αλλά τρελό κόσμο μέσα... δεν χωράς είναι κ τρύπα

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
θα πάω τότε το Σάββατο να τσεκάρω... πάντως το προηγούμενο Σάββατο φεύγοντας απο τρανζίστορ που κλείνει σχετικά νωρίς 5.30 δεν θέλαμε να το σπάσουμε με τους φίλους πήγαμε 7joker δεν είχε κόσμο κ όπως πηγαίναμε για το αμάξι είδα σε ένα στενό ένα μαγαζί boiler λέγεται (όχι παράρτημα του boiler στο γκάζι) κ πήγαμε εκεί ήταν όλοι σχεδόν πούστηδες μέχρι κ ο σερβιτόρος είχε κ κανα δυο τραβέλια κάτσαμε ήπιαμε μια μπύρα έτσι να περάσει λίγο η ώρα κ φύγαμε 

φιλε skullbar δεν παιζει να μην γαμησεις

σχεδον ολες πανε αποκλειστικα για να φανε πουτσο μετα τις 5 το πρωι

ειναι υπερβολικα δυσκολο να μην γαμησεις...φαση πρεπει να προσπαθησεις...στο φωναζει η αλλη...

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Είδες που σε κατάλαβα τύπε ότι πας και για την σέρβις γκερλ :) Αν πας πάλι ζητά κάνα τηλ ή φεισμπουκ. Που ξέρεις ; Κάτι μπορεί να γίνει. Αν διστάζεις άσε μια κάρτα σου ή ένα σημείωμα στην τύπισσα με το τηλ σου και το φεισμπουκ σου. Αν δεν κάτσει χτυπάς σε άλλο καφενέ μια άλλη σερβιτορα. Πήγαινε σε καφετέρια που έχει αρκετές.

Μπα τυπε πιασμενη ειναι η γκομενα και μαλιστα εχω γνωρισει κι αυτον που τη γαμαει... αλλα κι εγω εχω οποτε δε ψαχνομαι! Ματι λοιπον και αγιος ο θεος... κακο δεν ειναι ! Βλεπω τη μπαλαρα μου πινω τις ουζαρες μου και χαζευω και το μουνι! 3 σε 1! ;)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ποιοι θελουν να κανουν 3αδα μαζι μου για καμακι
ψηνομαι, θα φερω και το ΠΑΙΔΙ μαζι και θα τον παμε στο γνωστο αφτεραδικο περιξ των εξαρχειων...να του φυγει λιγο η καραφλα  :P

Gianniszzz

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
φιλε skullbar δεν παιζει να μην γαμησεις

σχεδον ολες πανε αποκλειστικα για να φανε πουτσο μετα τις 5 το πρωι

ειναι υπερβολικα δυσκολο να μην γαμησεις...φαση πρεπει να προσπαθησεις...στο φωναζει η αλλη...

Έχει όμως αξιοπρόσεκτα μωράκια;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Η κοινότητα των pua χτύπησε και το φόρουμ μας; :-P
Δεν ανήκω σε αυτή που νομίζεις.
Είχα έρθει σε επικοινωνία και συνάντηση μαζί τους αλλά δεν ξαναπήγα γιατί θέλανε αρκετά χρήματα για την δική μου τσέπη για να σε εκπαιδεύσουν είτε ονλαιν είτε στο στριτ γκειμ.
Δεν προτιθεμαι να κάνω κάποια ανάλογη δράση όπως αυτή των pua. Δεν έχω σκοπό το κέρδος.
Το ζήτημα είναι για μένα ηθικό. Δεν θέλω να βλέπω γύρω μου απογοητευμένους άνδρες να γυρνάνε σπίτι με σκυμμένο κεφάλι και τις τυπισσες να πανηγυρίζουν που ρίχνουν χυλοπίτες. Επίσης δεν θέλω να βλέπω απογοητευμένες γυναικες που γυρνάνε σπίτι μονολογώντας ότι δεν υπάρχουν άνδρες. Τέλος στα μπαρ και κλαμπ σκοπός μου είναι να αλλάξει λίγο το μουντ και το υφακι του καθενός που υποτίθεται πάει να διασκεδάσει και κάνει πασαρέλα στην τελική. Για να αλλάξει αυτό χρειάζεται και η συνδρομή των ιδιοκτητών που θα πρέπει να αλλάξουν λίγο το μονότονο προϊόν που προσφέρουν. Πχ να βάλουν σταθερα events γνωριμιων(στο παρελθόν γινόταν αραιά και πού με συνεργασία κλαμπ και εταιρειων κινητής τηλεφωνίας) όπου ο κόσμος εκ των προτέρων θα είναι προετοιμασμένος οτι πάει για να διασκεδάσει και να γνωρίσει κάποιον ή κάποιους από τους θαμώνες.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Εγω παλι στα μπαρακια παντα πηγαινα για να πιω... το ποτο μ ενδιεφερε κατα πρωτον, και κατα δευτερον να εχει ελληνικη μουσικη! μακρια απο μαλακοχαουζιες και μπιτακια που ξερναω...
Παντα στα αρχιδια μου τις εγραφα τις γκομενες.... Γιαυτο και προτιμω να παω σ ενα καφενειο με 50 παππουδες να πιω τα ουζακια μου και να δω τη μπαλιτσα μου παρα να παω στις παιδικες χαρες των κλαμπς που συχναζουν ηλικιες 14-18... ασε που με τιμες εκει (στους καφενεδες...), μπορω να χτυπησω και 10 μεγαλα ποτηρια η μπουκαλια μπυρα η 3-4 καραφακια ουζο! Αντιθετα με τα μεινστριμ πουτσοκλαμπομπαρ που σου χρεωνουν 15 ευρω το ποτο... ρε ουστ!
Μονη εξαιρεση να παω κανα μπουζουκακι να δω κανα πλουταρχο η παλιοτερα τον αειμνηστο τον παντελη...

Α, Και τη γκομενα απο παρεα τη γνωρισα... ποτε δεν κυνηγησα να φλερταρω...γιατι αν και εμφανισιμος ειμαι φριχτος και ελεεινος στο μπλα μπλα και το φλερτ!!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
--------------
ΤΥΠΕ...
την barwoman  κ την σερβιτορα θελουν να την  ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ.
εχει φαει τοσο καμακι, που εχει περασει σε αλλη φαση.
ποτε δεν την πεφτεις σε σερβιτορα η barwoman(σωστα καποτε το ελεγε ο λακης!).
Αν σου αρεσει το μαγαζι αισθανεσαι αβολα να πας μετα.
γενικα δεν σε παιρνει σοβαρα, εκτος αν την πετυχεις σε διαθεση να τον φαει.
--------------
στα υπολοιπα,.....
με μια νορμαλ δουλεια καθονται ΑΡΚΕΤΕΣ, αν θες σχεση πχ, αρκει να μην σε παρει χαμπαρι οτι δεν εισαι κ για πολλα-πολλα.
Τιποτα δεν αναπληρωνει κατι, πχ οι πουτανες ποτε δεν θα αναπληρωσουν μια κανονικη γκομενα εστω κ one night stand.
οπως κ μια αν εχει 100 φιλες, αυτες δεν θα αναπληρωσουν ενα γκομενο.
νομιζω το λαθος" κ απο 2 πλευρες....
ολοι ψαχνουμε το ιδανικο(το οποιο δεν υπαρχει),ακολουθοντας τον σημερινο τροπο ζωης.
πχ εχει μια λιγο κυταριτυδα.....απορριψη απ ευθειας(ας εχει φατσα,βυζι,κωλο)κτλ...
εχει αλλη μικρο στηθος=απορριψη...
απο την αλλη...
δεν ειναι ο αλλος πανω απο 1,75=απορριψη....-
δεν γινεται ομως ετσι,δεν λεμε να πηδαμε οτι ναναι,οπως ναναι, αλλα δυσκολο να βγαλεις ΚΑΦΕ ΦΟΡΑ εμφανισιμη τοπ ΕΠΙΠΕΔΟ(ΣΑΝ ΤΟ ΤΟΠ στουντιοκοριτσο η στριπερ, μοντελο..κτλ).
Και οταν το βγαλεις εχεις αλλα θεματα.
Αυτο που ΒΛΕΠΩ ΣΥΧΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ειναι
μεχρι το 2011 πχ δεν γυρναγε καποια οταν την κοζαρες εστω κ στο δρομο,ηταν στην κοσμαρα της η περιμενε τον brad pitt.
σημερα βλεπω οτι ολες ψαχνονται, αναζητουν, μη νομιζετε οτι δεν τους την βαραει κ η μοναξια κ η αγαμια.
Θα γινει αυτο που λεγαν καποτε Κ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ να το πιστεψω οσπου το εζησα...
ρωσια,τσεχια κ αλλες χωρες να ΜΗΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ να ριξουν εστω ενα βλεμμα σε μια υπερμουναρα.
Το οικονομικο βεβαια αυξανει πρωτα την αυτοπεποιθηση πρωτα απο ολα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ολα τα αλλα ερχονται μετα,
οκ δεν θα παει ενας ανεργος να ριξει το τοπ μοντελ δεκτο αυτο.
αλλα οταν εισαι ΟΚ με εαυτο σου οικονομικα,οικογενιακα, σε ολα κομπλε αυτο φαινεται απο χιλιομετρα...+δεν ζητιανευεις ΤΟ ΜΟΥΝΙ, διαθετεις ανεση.
μερικες σωστες ατακες(σε αγνωστη),χιουμορ κ αιφνιαδιαμος πολλες φορες φτανουν.
Πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις τύπε. Συμφωνώ σχεδόν σε όλα.
Πάντως και η μπαργουμαν μπορεί και να κάτσει, με η χωρίς χρήματα, αν ξέρεις τον ιδιοκτήτη ή αν είσαι συχνός πελάτης και αν έχεις μια πιο ενδιαφέρουσα επικοινωνία μαζί της.
Σχετικά με τις Ελληνίδες, να προσθέσω ότι υπάρχουν όμορφες κοπέλες που δεν βγαίνουν από το σπίτι γιατί έχουν απογοητευτεί από τους άνδρες που δεν τις πληδιαζουν. Υπάρχουν κι αυτές που δεν βγαίνουν γιατί τους την πέφτουν αυτοί που δεν θέλουν. Αυτές έχουν ψηλά τα στάνταρ και πρέπει να αντιληφθούν ότι πρέπει να τα κατεβάσουν ειδάλλως θα μείνουν στο ράφι. Πολλές από αυτές μπαίνουν στο ιντερνετ και ψάχνουν.Αρκετες βρίσκουν εύκολα αυτόν που ψάχνουν αλλά σημαντικό ποσοστό εξ αυτών απογοητεύεται γιατί αυτοί που τις προσεγγίζουν δεν θέλουν σοβαρή σχέση μαζί τους. Ξαναψαχνουν και πάλι αλλά το λάθος τους είναι ότι πάλι πάνε να παίξουν με τα ίδια στάνταρ τους γιατί θέλουν ντε καλά να βρουν το πρότυπο τους. Στην τελική φθάνεις στο σημείο να βλέπεις γυναικες στα ντειτιν σάιτ για χρόνια ενεργές. Κάποιες συμβιβάζονται στην τελική να περνάνε καλά ειδικά όταν έχουν ξεπεράσει τα 40 κι έχουν ακόμα ψηλά τα στάνταρ τους.
Το φαινόμενο αυτό είναι πολύ έντονο στην Ελλάδα διότι πολλες γυναικες σήμερα δίνουν βάση στο φαίνεσθαι κι όχι στην προσωπικότητα του άνδρα, η οποία έχει αλλοιωθεί αρκετά ειδικά σε ιδιαίτερα ανασφαλείς ανθρώπους που προτιμούν να δέχονται τις τάσεις μόδας και ιδεολογίας της εποχης, παρά να είναι ο εαυτός τους γιατί πιστεύουν ότι αν δεν το κάνουν θα απομονωθούν από το κοινωνικό σύνολο.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Η προσωπικότητα δεν παίζει κανέναν ρόλο. Ολοι πλέον είμαστε μορφωμένοι, με καλό λόγο, με απόψεις σε όλα τα θέματα, προοδευτικοί κτλ.

Όλοι είμαστε υψηλού επιπέδου πλεον. Παλαιότερα δεν ίσχυε αυτό. Παλαιότερα για να βρεις καλλιεργημένο/η έπρεπε να είσαι τυχερός/η. Σήμερα, ΟΛΟΙ οι νέοι 25-40 ετων είναι αξιόλογοι εκτός ελαχιστων εξαιρέσεων.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Εγω παλι στα μπαρακια παντα πηγαινα για να πιω... το ποτο μ ενδιεφερε κατα πρωτον, και κατα δευτερον να εχει ελληνικη μουσικη! μακρια απο μαλακοχαουζιες και μπιτακια που ξερναω...
Παντα στα αρχιδια μου τις εγραφα τις γκομενες.... Γιαυτο και προτιμω να παω σ ενα καφενειο με 50 παππουδες να πιω τα ουζακια μου και να δω τη μπαλιτσα μου παρα να παω στις παιδικες χαρες των κλαμπς που συχναζουν ηλικιες 14-18... ασε που με τιμες εκει (στους καφενεδες...), μπορω να χτυπησω και 10 μεγαλα ποτηρια η μπουκαλια μπυρα η 3-4 καραφακια ουζο! Αντιθετα με τα μεινστριμ πουτσοκλαμπομπαρ που σου χρεωνουν 15 ευρω το ποτο... ρε ουστ!
Μονη εξαιρεση να παω κανα μπουζουκακι να δω κανα πλουταρχο η παλιοτερα τον αειμνηστο τον παντελη...

Α, Και τη γκομενα απο παρεα τη γνωρισα... ποτε δεν κυνηγησα να φλερταρω...γιατι αν και εμφανισιμος ειμαι φριχτος και ελεεινος στο μπλα μπλα και το φλερτ!!
Δεν το έχεις καλλιεργήσει. Πότε δεν είναι αργά  πάντως. Φθάνει να γίνει η αρχή. Είναι σαν να μου λες ότι δεν μαθαίνω υπολογιστες γιατί ξέρω ότι ποτέ δεν θα γίνω καλός στη χρήση τους. Είχα πολλούς παλιά να το λένε.
Άπαξ κι ο εγκέφαλος σου μάθει κάποιες συμπεριφορές κινήσεις και κουβέντες μετά τις κάνει μηχανικά αλλά και σε ωθεί να τις βελτιώσεις μετά από καιρό.
Πιθανότατα να νιώθεις άγχος και να σε αποτρέπει. Η γυμναστική βοηθαει στο να χαλαρώσεις και σε κάνει πιο κοινωνικό, όπως επίσης και οι κοινωνικές δραστηριότητες.
Τα ίδια που είπες στην κοπέλα που γνώρισες από παρέα θα πεις και στην άγνωστη. Αν αυτή δείξει απροθυμία φεύγεις και πας σε επόμενο στόχο. Πρέπει να έχεις και κάποιον κοντά σου να σε ωθεί αν είσαι άτομο που νιώθεις ανασφάλεια η φόβο στην προσέγγιση αγνώστων. Πολλοί νέοι στην Ελλάδα και νέες αντιμετωπίζουν κοινωνική φοβία εξαιτίας του άγχους που μπορεί να είναι μικρό έως και πολύ μεγάλο. Αν δεν διορθωθεί αυτό σε σημαντικό βαθμό η κατάσταση δεν αλλάζει όσον αφορά την κοινωνική σου συμπεριφορά και δραστηριότητα. Οι ξένοι μεταξύ τους είναι πιο κοινωνικοί από ότι εμείς μεταξύ μας. Επίσης το παράδοξο είναι ότι είμαστε πιο κοινωνικοι με τους ξένους προφανώς λόγω της διαφορετικής νοοτροπίας μας. Αν κάποιος είναι κοινωνικός με τους ξένους-ες μπορεί να απελευθερωθεί αν το επιδιώξει και να έχει καλύτερες κοινωνικές σχέσεις με τους συμπατριώτες του. Παίζουν ρόλο και τα επαγγέλματα του καθενός. Κατά πόσο αυτά επιβάλλουν την επικοινωνία με αγνώστους.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
παιδια μακρυα απο γκομενες ινδες μουσουλμανες κ μαυρες

μακρυα!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
χαχαχαχ οχι ρε
χαλαρωσε

απλα θελει λιγο ψαξιμο

Κώστα, σημαντικές οι πληροφορίες. Αυτό πάντως το ότι είναι υπόγειο κι έχει φουλ τσιγάρο εμένα με απωθεί.
Για εξήγησε λίγο τι εννοείς με το καρακαμμενες; Είναι πολύ σοβαρό το ύφος τους και είναι ασχημες η έχουν εξτριμ κουρέματα ντυσίματα τατουάζ κλπ ; Μήπως μαζεύονται λεσβίες και άτομα που δεν είναι διακριτα ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του φύλου τους ;

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom