Οπως εχω ξαναπει ο πουτανιαρης δηλ η πλειοψηφια των μελων εδω μεσα δεν εχουμε την υπομονη για καμακια και μπλα μπλα μπααααςςς και της κανει κλικ της αλλης να γαμηθει μετα απο ποτα και φαγητα και πολλα ευρω στο βροντο.... θες να γαμήσεις? διαλεγεις πουτανα, πληρωνεις, το χεις στο πιατο..
απλα ομορφα συναρπαστικα.. τοσο απλά..
Γνωρίζω εδώ μέσα ότι πολλά μέλη πάνε στα μπου και στα μασάζ και στα στριπ και δεν θέλουν να χάνουν τον χρόνο τους παρακαλώντας την κάθε μαλακω να τους κάτσει. Σεβαστό κι αποδεκτό.
Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν πάνε στο πληρωμενο ή πανε και θέλουν να βγουν να το παλέψουν. Αν δεν βγουν μόνοι τους ή με παρέα δεν θα μπουν στη διαδικασία ποτέ να το εξασκήσουν το σπορ που δεν είναι σπορ αλλά κάτι που ουσιαστικά υπάρχει στη φύση του ανδρικού φύλου.
Κι εγώ μέχρι τα 20 από γυναικες σκραπας ήμουν. Μετά απέκτησα μια άνεση στην επικοινωνία σταδιακά κι έκανα και 3 σχέσεις. Το πάλεψα όμως. Ακόμη το παλευω. Αν ο χαρακτήρας σου δεν είναι εκ φύσης αυθόρμητος, κοινωνικός θες δουλειά. Είχα φίλο κάποιον που σαν φοιτητής ήταν άσχετος στο καμάκι και μετέπειτα το δούλεψε τόσο πολύ με αποτέλεσμα να κανει αρκετές σχέσεις.
Πρέπει κάποια στιγμή να υπάρχει αφύπνιση και να σταματήσουμε με την δράση μας να μας λένε οι γκομενες ότι δεν υπάρχουν άνδρες από την μία γιατι δεν τους την πέφτουμε και από την άλλη να τους την πέφτουμε και να μας λένε ληγουριδες.
Πρέπει να σταματήσει το καμάκι να θεωρείται γραφικό ακόμη κι από μας τους ίδιους.
Υπάρχουν πολλοί εμφανισιμοι και μη που δεν βγαίνουν από τα σπίτια τους ακόμη και τώρα καλοκαίρι η βγαίνουν και δεν είναι σε παρέα που τραβάει. Για να προλάβω κάποιους , εννοώ ακόμη και τους ανέργους. Υπάρχουν άνεργοι που βγαίνουν και κάνουν μια χαρά και καμάκι κι ας αποτυγχανουν.
Εγώ θέλω να βγουν από το σπίτι είτε το έχουν με το καμάκι είτε οχι, να αλλάξει η ψυχολογία τους, να πάρουν σταδιακά τα πάνω τους και να αρχίσουν να φλερτάρουν, να περνάνε καλα και να βουλώσουν τα στόματα των χαζοθηλυκων που λένε το αντίθετο. Το αν θα πετύχουν ή όχι αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες.
Εδώ θα πρέπει να διευκρινήσω το εξής: Αν βγαίνουμε έξω κι εχουμε στο μάτι μας τα 7αρια και πάνω ή τα 8αρια και πανω, το 80%+ από εμάς, εμφανισιμοι και μη, η πιθανότητα επιτυχίας μειώνεται εκτός κι αν η προσωπικότητα κάποιων τυγχάνει να αρέσει σε ορισμένες από το ταργκετ γκρουπ των γυναικων που φλερτάρει.
Δεν σου κάθονται τα 7αρια και 8αρια και άνω ; Ρίχνεις τις απαιτήσεις σου και συνεχίζεις χωρίς να πτοείσαι. Άπαξ και κάνεις κάποια σχέση μπορεί παράλληλα με την αυτοπεποίθηση που έχεις να ανεβάσεις τα στάνταρ και πάλι και να τα καταφέρεις.
Δεν θέλεις να ρίξεις τα στάνταρ και πιστεύεις ακράδαντα ότι θα πιάσεις το στόχο, τότε συνεχίζεις ακάθεκτος, βελτιώνοντας την εικόνα σου, την τεχνική σου και κάνοντας υπομονή αλλά βάζοντας και χρονική προθεσμία.
Πολλές φορές έρχεται κάτι μονο του εκεί που δεν το περιμένεις.