Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
στο γκάζι ρε μάγκες πάνε όλα τα ποζέρια ειδικά voodoo όλοι φουσκωτοί είναι μέσα κ μουνιά σιλικονάτα που άμα δεν ανοίξεις μπουκάλι δεν σε κοιτάνε ούτε με την άκρη του ματιού τους... το ίδιο κ στην γλυφάδα κ χειρότερα όλες οι βίζιτες νίκολ που δούλευε παλιά στο στούντιο της Κασσάνδρας με τις φίλες της.για έμενα να πηγαίνετε σε μπαράκια κ οχι σε club με πιο εναλλακτικό κόσμο στο κέντρο έχει αρκετά ωραία drung sinatra είναι καλό το tranzistor όπως έχω ξανά πει φουλ κόσμο μαζεύει κ η μπυραρία στο Παγκράτι chelsea το 7joker έχει αρκετό κόσμο συνήθως εγώ πάω κ στο bronco στην Κηφισιά επειδή μένω σχετικά κοντά το loukoumi στο μοναστηράκι είναι αρκετά καλό υπάρχουν πάρα πολλά   
Το τρανζίστορ που είχες πει το γράφει και στο άρθρο που βρήκε ο Γάσπαρης ως προτεινόμενο για φλερτ.
Τα άλλα δεν τα γνωριζω. Δεν έβγαινα άλλωστε τον χειμώνα. Μόνο μια φορά βγήκα και επισκέφθηκα το Λουκούμι. Είχε πολλά τραπέζια και καθόλου γκομενες στο όρθιο. Δεν ξέρω στον επάνω όροφο τι γινόταν. Εγώ πήγα στον 1ο.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
περασα το Σαββατο απ το τρανζιστορ και ειχε αρκετα νεανικα μουνετα, μεσα και κυριως εξω, στα τραπεζακια, στα πεζουλακια και στα πεζοδρομια....χειμαδιό καταστασεις, με τα σορτσακια τους, τα πεδιλακια τους κτλ....ορεξη να χεις να παιξεις....
ειχα παει και πριν κανα μηνα στο στριτ παρτι που ειχε γινει...γινοτανε του μουνιου το πανηγύρι (where is the ball)!!!! 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αποψε θα παιχτει μεγαλο παιχνιδι Ψυρρη. Καντε δυαδες και πηγαιντε.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
φατε ματια ψαρια...

δουκα δεν το χουμε το φλερτ ας το παρουμε αποφαση επιτελους...οι πορνες μας εχουν κανει ευνουχισμενους κυνηγους

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ε καλα για οσους το εχουν ισχυει η συμβουλη. Εγω βαριεμαι να μιλησω ακομα και στις γυναικες που εκανα ματς στο τιντερ. Αυτο βεβαια το θεωρω προοδο και οχι ελαττωμα.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
διαδικτυακά πλεον κομμενα αυτα....μονο δια ζωσης, αλλα κι αυτο αν δεν την ξερεις εστω και λιγο ειναι κουραστικο και κοινοτυπο το ολο πραγμα.....μπλα μπλα μπλα κι αρχιδια για να καταλαβεις οτι μιλας μ ενα χαιβανι με σκοπο να της τον χωσεις και μετα πουλος

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
θα κανα δυαδα με γκασπαρ...ειναι παιχνιδιαρης αυτος....θα τον αφηνα να ελιχθει κι εγω απλα θα παρακολουθουσα

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16

χαρα στο κουραγιο σας τυποι με 45 βαθμοι εξω να κυνηγατε ξεκωλιδια...
εγω θαραξω στη μπαλκοναρα μου με ουζακι και μεζε και θα διαβαζω τις περιπετειες σας!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
χαρα στο κουραγιο σας τυποι με 45 βαθμοι εξω να κυνηγατε ξεκωλιδια...
εγω θαραξω στη μπαλκοναρα μου με ουζακι και μεζε και θα διαβαζω τις περιπετειες σας!
Τυπε με την γκομενα βρίσκεσαι καθόλου ή μόνο αράζεις σε καφενέ και μπαλκόνια για ουζομεζεδια και μπάλες ; Και στο μπαλκόνι την ίδια θερμοκρασία δεν έχεις με έξω ; Η μήπως στο μπαλκόνι σου έχεις κήπο και δέντρα κι έχεις κατεβάσει θερμοκρασία ;

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Τυπε με την γκομενα βρίσκεσαι καθόλου ή μόνο αράζεις σε καφενέ και μπαλκόνια για ουζομεζεδια και μπάλες ; Και στο μπαλκόνι την ίδια θερμοκρασία δεν έχεις με έξω ; Η μήπως στο μπαλκόνι σου έχεις κήπο και δέντρα κι έχεις κατεβάσει θερμοκρασία ;

Βλεπομαστε τυπε! Οχι καθε βραδυ αλλα και το γαμησακι πεφτει ολα καλα :) παντως και μονος να μουνα το ιδιο θα κανα! Μπαλκονακι, το ερ κοντισιον απο μεσα να ερχεται, ουζακι η μπιριτσα και μεζεδακι... δε θα κανα καμιας καργιολιτσας τη χαρη να τη κυνηγησω εν μεσω καυσωνα!
;)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
καλησπερα τυποι...

σημερα εχω μια μοναδικη καβλα να βγω μπαροτσαρκα και να κατσει φαση να γαμησω μια ασχετη. Εχει φυγη το θηλυκο και εχω καβλωσει μονο και με αυτο.

που ρε μορτιδες να παω?

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
στο γκάζι ρε μάγκες πάνε όλα τα ποζέρια ειδικά voodoo όλοι φουσκωτοί είναι μέσα κ μουνιά σιλικονάτα που άμα δεν ανοίξεις μπουκάλι δεν σε κοιτάνε ούτε με την άκρη του ματιού τους... το ίδιο κ στην γλυφάδα κ χειρότερα όλες οι βίζιτες νίκολ που δούλευε παλιά στο στούντιο της Κασσάνδρας με τις φίλες της.για έμενα να πηγαίνετε σε μπαράκια κ οχι σε club με πιο εναλλακτικό κόσμο στο κέντρο έχει αρκετά ωραία drung sinatra είναι καλό το tranzistor όπως έχω ξανά πει φουλ κόσμο μαζεύει κ η μπυραρία στο Παγκράτι chelsea το 7joker έχει αρκετό κόσμο συνήθως εγώ πάω κ στο bronco στην Κηφισιά επειδή μένω σχετικά κοντά το loukoumi στο μοναστηράκι είναι αρκετά καλό υπάρχουν πάρα πολλά   

στο bronco παιζεται παιχνιδι? ποτε δεν εχω δει εκει κατι τεττοιο οσες φορες εχω παει

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
καλησπερα τυποι...

σημερα εχω μια μοναδικη καβλα να βγω μπαροτσαρκα και να κατσει φαση να γαμησω μια ασχετη. Εχει φυγη το θηλυκο και εχω καβλωσει μονο και με αυτο.

που ρε μορτιδες να παω?

Δε ντρεπεσαι ρε τυπε να κερατωσεις τη συμβια σου;;;

Με τη ματια θα την αντικρυσεις οταν γυρισει;;;

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
θελω να βρω νεο μουνι να γαμαω

Οχι ρε τυπε δε παει ετσι... σεβασου τον ανθρωπο που χεις διπλα σου και σε εμπιστευεται (εκτος κι αν γαμιεται κι αυτη...)
Αν δε τη θες αλλο χωρισε την και προχωρα και γαμα αβερτα!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Οχι ρε τυπε δε παει ετσι... σεβασου τον ανθρωπο που χεις διπλα σου και σε εμπιστευεται (εκτος κι αν γαμιεται κι αυτη...)
Αν δε τη θες αλλο χωρισε την και προχωρα και γαμα αβερτα!

αποψε εχω καβλα τρελλη να βγω σε μπαρακια να βρω ενα μουνι και να το γαμησω

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
εχεις να προτεινεις μπαρακια που παιζει παιχνιδι?

Μπα ρε τυπε εγω δε βγαινω... μονο καφενεια και μπαλκονακι σπιτι!
Παντως μακρια απο γκαζι! Εκει πανε μονο αναρχοαπλυτα εναλλακτικα μουνακια under 18!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom