Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 303K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36
θελω να βρω νεο μουνι να γαμαω
Τύπε σε ποια περιοχή θες να πας ; Ρίξε μια ματιά στις 2-3 προηγούμενες σελίδες με τα μπαράκια που προτείνονται. Είχα βάλει εγώ κι αυτό το λινκ :
Δεν ξέρω αν όλα είναι ανοιχτά το καλοκαίρι.
Πρότεινε ένας το τύπος το : Transistor σε στενό της Αθήνας όπως πας για κέντρο Αθήνας αριστερά.
Επίσης το SIXDOGS στο Μοναστηράκι. Εκεί ίσως καλό θα είναι να πας με παρέα.
Αν θες γκειμ με ξένες πιο εύκολα παίζεις στο SiXDOGS και αν τις πετύχεις στο Θησείο να κάθονται στο πεζούλι στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Αν θες παραλία Άλιμο η Γλυφάδα στα μπαρ τα οποία αναφέρθηκαν στις προηγούμενες σελίδες.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Τύπε σε ποια περιοχή θες να πας ; Ρίξε μια ματιά στις 2-3 προηγούμενες σελίδες με τα μπαράκια που προτείνονται. Είχα βάλει εγώ κι αυτό το λινκ :
Δεν ξέρω αν όλα είναι ανοιχτά το καλοκαίρι.
Πρότεινε ένας το τύπος το : Transistor σε στενό της Αθήνας όπως πας για κέντρο Αθήνας αριστερά.
Επίσης το SIXDOGS στο Μοναστηράκι. Εκεί ίσως καλό θα είναι να πας με παρέα.
Αν θες γκειμ με ξένες πιο εύκολα παίζεις στο SiXDOGS και αν τις πετύχεις στο Θησείο να κάθονται στο πεζούλι στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Αν θες παραλία Άλιμο η Γλυφάδα στα μπαρ τα οποία αναφέρθηκαν στις προηγούμενες σελίδες.

γιατι στο σιξ ειναι καλο να πασ με παρεα??

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Οχι ρε τυπε αλλα μη πας μονος σα το ψυχακια... τρομαζουν οι γκομενες... λες κσι βγηκες με αδεια απ το...δαφνι φαινεται!
πηγαινε με συμπαιχτη και μολις εντοπισεις στοχο γραψτον στ αρχιδια σου και προχωρα με το μουνακι! ;)

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Αντε καλη τυχη τυπε και ενημερωσε μας αν ψωλιασεις καμια καργιολιτσα σημερα!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Οχι ρε τυπε αλλα μη πας μονος σα το ψυχακια... τρομαζουν οι γκομενες... λες κσι βγηκες με αδεια απ το...δαφνι φαινεται!
πηγαινε με συμπαιχτη και μολις εντοπισεις στοχο γραψτον στ αρχιδια σου και προχωρα με το μουνακι! ;)

ολοι οι φιλοι μου ειναι σε νησια , την εκαμαν χαχαχ , ασε που εχουν και γκομεενες ή ειναι παντρεμενοι και δεν παιζει να βγαιναν..

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
ολοι οι φιλοι μου ειναι σε νησια , την εκαμαν χαχαχ , ασε που εχουν και γκομεενες ή ειναι παντρεμενοι και δεν παιζει να βγαιναν..

Καλαπως και δε πηγες διακοπεσμε τη γκομενα; την αφησες και πηγε μονη;; εγω δε θα το εκανα ποτε αυτο!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Καλαπως και δε πηγες διακοπεσμε τη γκομενα; την αφησες και πηγε μονη;; εγω δε θα το εκανα ποτε αυτο!

αν την γαμαγες 3 χρονια θα την αφηνηες....ασε που πηγε στο χωριο της με μπαμπα και μαμα, νησι, και δεν λεει να πηγαινα και εγω .....μην τρελαθουμε

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Ωχ καταλαβα.... τυπε αρχισε να ψαχνεις νεο μουνι!!! Επειγοντως!!!

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Ξερω απο μοναξια... 5 χρονια μονος παρεα με τη παλαμη ημουνα... δοξα το διαολο τα τελευταια 2 χρονια και σχεσεις κανω και γαμαω αβερτα!!!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Αποκλειστικα απο παρεες!!! Δε κυνηγαω ποτε! Το μισω το καμακι και ειμαι και φριχτος στο μπλα μπλα αν και μια χαρα παιδι...

οι ελλεηνιδες δεν γαμιουνται ευκολα με αγνωστους.

πολυ ευκολοτυερα μεσω παρεας

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Ε κλασσικα, οσο πιο κοινωνικος ειναι καποιος με μεγαλο κυκλο γνωριμιων τοσο πιο πολλες πιθανοτητες εχει να φαει γκομενακια.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ξερω απο μοναξια... 5 χρονια μονος παρεα με τη παλαμη ημουνα... δοξα το διαολο τα τελευταια 2 χρονια και σχεσεις κανω και γαμαω αβερτα!!!

δεν λεω για γκομενες

λεω για εμας που βαζουμε τα καλα μας κ παμε σε μαγαζια γαματα μονοι μας σαν αγγουρια

κραταμε λαμπαδα το ποτο κ ολοι γελανε μαζι μας γτ δεν εχουμε ουτε εναν φιλο φιλη διπλα μας

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
δεν λεω για γκομενες

λεω για εμας που βαζουμε τα καλα μας κ παμε σε μαγαζια γαματα μονοι μας σαν αγγουρια

κραταμε λαμπαδα το ποτο κ ολοι γελανε μαζι μας γτ δεν εχουμε ουτε εναν φιλο φιλη διπλα μας

Το εχω κανει αλλα μονο στο εξωτερικο...

Οποτε το δοκιμασα ελλαδα με κοιτουσαν λες και βγηκα με υπηρεσιακο απ το δαφνι!!! Τα βλεμματα των ελεεινηδων με ταπεινωναν...

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Το εχω κανει αλλα μονο στο εξωτερικο...

Οποτε το δοκιμασα ελλαδα με κοιτουσαν λες και βγηκα με υπηρεσιακο απ το δαφνι!!! Τα βλεμματα των ελεεινηδων με ταπεινωναν...

και αμα εισαι μονος πχ γιατι ολοι λειπουν η δεν μπορουν να βγουν, τι κανεις δηλαδη μενεις μεσα για να μην σε βλεπυν οι καργιες υποτιμητικα?

nikoskick

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2017
Like
31
Πόντοι
0
στο bronco παιζεται παιχνιδι? ποτε δεν εχω δει εκει κατι τεττοιο οσες φορες εχω παει

Σάββατα που έχω πάει τώρα με καλό καιρό έχει αρκετά μουνιά δεν είναι τόσο έκφυλα όπως στο κέντρο βεβαία... αλλά αν είσαι μάστορας κάτι μπορείς να κάνεις

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom