Νέα

Μουντομπάσκετ 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Πολλά αρχίδια η Γαλλία..............
Πολύ καλά στημένη η ομάδα, πήγε σε κλειστό ματς, ξέροντας ότι οι Ισπανοί αν μείνεις κοντά στο σκορ μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο, δεν αντιδρούν καλά σε συνθήκες πίεσης και ειδικά αν είναι να κυνηγούν και σκορ, έστω και με -5. Ο προπονητής της Γαλλίας έκανε εξαιρετική δουλειά με λειψή ομάδα και του αξίζουν πολλά μπράβο. Ο Γκομπέρ ήταν παντού. Μόνος του κατατρόπωσε όλες τις φίρμες της Ισπανίας στην άμυνα, ελέγχοντας τα ριμπάουντ, ανανεώνοντας επιθέσεις και κάνοντας τάπες αποτέλεσε πραγματικό φόβητρο. Ο Ντιαό απέδειξε γι' άλλη μια φορά ότι είναι μεγάλη κλάση παίχτη και φυσικά αυτός ο δαιμόνιος Ερτέλ έκανε φοβερό ματς ειδικά στις κρίσιμες φάσεις του τέλους. Νομίζω ότι κανείς δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη και πολύ περισσότερο οι διοργανωτές που είχαν δημιουργήσει αυτό το αισχρό σύστημα για να διασταυρωθούν στο τελικό Ισπανοί με Αμερικάνους. Αυτό με κάνει να χαίρομαι ακόμα περισσότερο για την σημερινή εξέλιξη. Από την άλλη οι Ισπανοί ήταν κάκιστοι και προσπάθησαν στο τέλος με ατομικές προσπάθειες να κερδίσουν,ξεχνώντας να ..........παίξουν μπάσκετ. Η αλαζονία του καθενός μέσα στο κεφάλι του ότι και καλά μπορώ να σας κερδίσω μόνος μου με μια ατομική ενέργεια. Πολύ το χάρηκα....

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Προσπαθω να θυμηθω που ειχα δει το Γκομπερ και με ειχε ενθουσιασει.
Μαλιστα δε τον ηξερα και τον γκουγκλαρα τοτε.
Τον Αζινκα δε τον εχει παρει?

δυσκολο να τον ειχες δει καπου, εκτος απο κανενα προσφατο φιλικο...
δηλωσε για το ντραφτ χωρις καλα καλα να εχει εναν χρονο στο αντρικο της Σολε...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δυσκολο να τον ειχες δει καπου, εκτος απο κανενα προσφατο φιλικο...
δηλωσε για το ντραφτ χωρις καλα καλα να εχει εναν χρονο στο αντρικο της Σολε...
Ναι σε καποιο φιλικο νομιζω προσφατο.Επειδη το καλοκαιρι ημουν λιγο αλλου ;
Πρεπει να τον ειδα και μου κινησε τη περειργεια στου τουρνουα του Πο στη Γαλλια.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
έκλεισαν σπίτια τα γαλλάκια απόψε...

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Θεωρητικά πάντως οι Ισπανοί ήταν οι μόνοι που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στους Αμερικάνους και μάλλον αυτοί σκέφτονται ότι θα πάρουν χαλαρά το τρόπαιο γιατί από αλαζονία δεν πάνε πίσω. Όλα αυτά είναι βέβαια θεωρίες και στην πράξη πολλάκις έχουμε αποδειχτεί όλοι λανθασμένοι στις προβλέψεις και τα προαισθήματά μας. Περιμένω να καταποντιστούν οι Αμερικάνοι (αν και ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο) για να φάει άλλο ένα χαστούκι η αλαζονία.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Χαρακτηριστική φάση του αγώνα : Ο Ρούμπιο κάνει ότι τρώει αγκωνιά από τον Ερτέλ και σταματάει να μαρκάρει για να παίξει το θέατρό του και να πάρει το σφυριγματάκι του, όπως έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια να κάνουν όλοι οι Ισπανοί. Και ο Ερτέλ κάνει το σουτάκι του χαλαρός και άνετος και το βάζει αφού δεν τον μαρκάρει κανείς.
Αυτή η φάση μου δείχνει πολλά. Έλλειψη συγκέντρωσης στον αγώνα και λάθος προσανατολισμός. Προσπάθεια να κερδίσουν με δόλιους τρόπους, αντί να συγκεντρωθούν στην ουσία, που είναι να μαρκάρεις για να μην φας καλάθι. Υπεροψία και τιμωρία!!!
Ωραίο πράμα!

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Χαρακτηριστική φάση του αγώνα : Ο Ρούμπιο κάνει ότι τρώει αγκωνιά από τον Ερτέλ και σταματάει να μαρκάρει για να παίξει το θέατρό του και να πάρει το σφυριγματάκι του, όπως έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια να κάνουν όλοι οι Ισπανοί. Και ο Ερτέλ κάνει το σουτάκι του χαλαρός και άνετος και το βάζει αφού δεν τον μαρκάρει κανείς.
Αυτή η φάση μου δείχνει πολλά. Έλλειψη συγκέντρωσης στον αγώνα και λάθος προσανατολισμός. Προσπάθεια να κερδίσουν με δόλιους τρόπους, αντί να συγκεντρωθούν στην ουσία, που είναι να μαρκάρεις για να μην φας καλάθι. Υπεροψία και τιμωρία!!!
Ωραίο πράμα!

ΈΧΥΣΕ όλος ο κόσμος....όχι για τίποτε άλλο, αλλά γιατί συνεχίζουν να είναι αλλαζόνες!
ΤΣΟ( :pipa3: :pipa3: :pipa3:)
και ΛΟ( :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:)!

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Βλέπω πως απομόνωσες από όλα όσα έγραψα, αυτά που ήθελες για να ανοίξεις αντιπαράθεση. Ίσως θα έπρεπε να κάνεις τον κόπο να δεις που απευθύνεσαι γιατί έχω γράψει πολλά σχόλια σε μπασκετικά θέματα από τις πρώτες ημέρες αυτού του site και έχω σχολιάσει ξανά τον συγκεκριμένο παίχτη και όχι πάντα αρνητικά. Κανείς δεν αμφισβητεί το μπασκετικό ταλέντο του Τεόντοσιτς(που σήμερα ήταν όντως εξαιρετικός). Αλλά μάλλον ζητάω πολλά από κάποιον που δεν διάβασε καλά-καλά το σχόλιο που διάλεξε να σχολιάσει. Γιατί αν το διάβαζες θα έβλεπες ότι κι εγώ έβλεπα περισσότερο Σέρβους, παρά Βραζιλιάνους. Παρόλα αυτά αν ξεχνάς ότι ο Τεόντοσιτς έχει χάσει σχεδόν μόνος του όλα τα κρίσιμα-ιστορικά ματς που έχουν δώσει οι κατά καιρούς ομάδες του κι αυτό δεν πρόκειται να το σβήσουν ούτε 100 καλές εμφανίσεις.
Εν τω μεταξύ τα Γαλλάκια τους ζορίζουν τους Ισπανούς. Δεν βλέπω να αντέχουν ως το τέλος αλλά για να δούμε. Μου έχει λείψει ένας αγώνας να έχει σασπένς σε αυτό το τουρνουά. Εκτός από το Τουρκία-Αυστραλία, όλα τα άλλα ήταν πολύ ξεκάθαρα από σχετικά νωρίς.....
αδερφε προς θεου δεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου και να σου πω την αληθεια δεν εχω διαβασει αλλα ποστ σου ωστε να ξερω την γνωμη σου για την προσωπικη μου λατρεια(Μιλος).Μου κανει ομως μπαμ οταν κανεις αναφορα στον συγκεκριμενο παιχτη μιλωντας υποτιμητικα.Επειδη ομως ειστε πολλοι που δεν τον συμπαθειτε και τον θεωρειτε 'καταστροφικο'(πολλες) φορες για την ομαδα του καλυτερα να περιμενουμε να δουμε τι θα κανει στο τελος.Επισης ειναι παιχτης ο οποιος δεν κρυβεται και εχει αρχιδια να παρει την μπαλα οταν αυτη καιει(Με ισπανους πχ) και να το καρφωσει και απο την σεντρα αμα γουσταρει.Οσον αφορα για το σασπενς στα παιχνιδια συμφωνω απολυτα.Ρε γαμωτο φτασαμε τετραδα και δεν εχουμε να θυμομαστε κανενα τετοιο παιχνιδι.Μακαρι  να το φυλανε για το τελος

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Respect στην Ισπανία αλλά αυτή ή Γαλλία , παίζωντας μάλιστα καί χωρίς τον  μαέστρο T.P. ! δείχνει ότι ή  κατάκτηση της περυσινής ευρωπαικής κούπας μόνο τυχαία δεν ήταν  :rockon: :rockon: !!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616

εδω ειχα πρωτοδιαβασει για τον Γκομπερ...
ο Zach Lowe ειναι τεραστιος αναλυτης, στην Αμερικη ολοι απορουνε πώς δεν εχει πιασει δουλεια σε ομαδα του ΝΒΑ...
νομιζω οτι αυτο θα συμβει συντομα...

κατα τ'αλλα, δεν περιμενα φαβορι τους σερβους στον ημιτελικο!!
φαινεται οτι οι μπουκ ειναι πολυ καλα διαβασμενοι...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

εδω ειχα πρωτοδιαβασει για τον Γκομπερ...
ο Zach Lowe ειναι τεραστιος αναλυτης, στην Αμερικη ολοι απορουνε πώς δεν εχει πιασει δουλεια σε ομαδα του ΝΒΑ...
νομιζω οτι αυτο θα συμβει συντομα...

κατα τ'αλλα, δεν περιμενα φαβορι τους σερβους στον ημιτελικο!!
φαινεται οτι οι μπουκ ειναι πολυ καλα διαβασμενοι...
εκατσα γιατρε τυχαια μετα απο χρονια και ειδα τους σερβους και το γουσταρα :rockon: :rockon:
επιτελους μια ομαδα με προσωπικοτητες,με παιχτες που θα βαλουν και 25 ποντους
εκτος απο τους γνωστος επαθα πλακα μ αυτον το ραντουλιτσα(κοψια παιχτη 90 ο πουστης μπραβο)
και φυσικα ενα μπραβο στο μεγα τζορτζεβιτς τον οποιο θαυμαζα σαν παιχτη

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
272
Πόντοι
36
Προσπαθω να θυμηθω που ειχα δει το Γκομπερ και με ειχε ενθουσιασει.
Μαλιστα δε τον ηξερα και τον γκουγκλαρα τοτε.
Τον Αζινκα δε τον εχει παρει?
στο φιλικο με εμας τυπε...πριν 1 μηνα

17 ποντοι 15 ριμπαουντ

μονος του μας πηρε

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
εκατσα γιατρε τυχαια μετα απο χρονια και ειδα τους σερβους και το γουσταρα :rockon: :rockon:
επιτελους μια ομαδα με προσωπικοτητες,με παιχτες που θα βαλουν και 25 ποντους
εκτος απο τους γνωστος επαθα πλακα μ αυτον το ραντουλιτσα(κοψια παιχτη 90 ο πουστης μπραβο)
και φυσικα ενα μπραβο στο μεγα τζορτζεβιτς τον οποιο θαυμαζα σαν παιχτη

και εγω Σερβια βλεπω, αλλα ειχα στησει καραουλι να την παιξω σε τιμες αουτσαιντερ...
περιμενα τουλαχιστον 2.20 και βλεπω 1.75  :headbang: :headbang:
προφανως σε αυτην την τιμη δεν τους παιζω και κοιταω πλεον το 2.30 της Γαλλιας...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Καποια σοβαρη ομαδα δεν υπαρχει να στειλει την Αμερικη σπιτι της?

Το 92 βλεπαμε τον Jordan και το 2014 βλεπουμε τον Φαριντ.

Πω ρε πουστη μου καταντια.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
το ξαναλέω πάντως...αυτή η ομάδα των ΗΠΑ δεν θεωρώ ότι παίζει διαστημικό μπάσκετ...μια στοιχειωδώς σοβαρή και "σκληρή" Γαλλία, που θεωρώ θα φτάσει τελικό, μπορεί να τους κοντράρει...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Τι τσόντα είναι αυτή ρε παιδιά?Μόνο με βολές βάζουν οι Λιθουανοί!

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Πάμε ρε Faried ψυχάρα,για σένα μόνο...Denver Nuggets for ever....

Συνημμένα

• fariedusa_header.jpg
    fariedusa_header.jpg
    317,7 KB · Εμφανίσεις: 28

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Πάμε ρε Faried ψυχάρα,για σένα μόνο...Denver Nuggets for ever....

ελα ρε παιχτη!!!
πού ησουνα τοσον καιρο??
κι εγω ειμαι μεγας φαν των Ναγκετς, αλλα δεν το πολυαναφερω...
νοιωθω σαν αυτους που λενε "ειμαι Πανιωνιος"...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
13K
Εμφανίσεις
152K
Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
31K
Απαντήσεις
52
Εμφανίσεις