apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι τυπε δεν εχουν καλη ομαδα?το θεμα ειναι οτι πηραν αργυρο σε παγκοσμιο ευκολα με μπουρδελο ομαδα. και εμεις οταν το πηραμε μας βγηκε η παναγια...
γιατι τυπε δεν εχουν καλη ομαδα?το θεμα ειναι οτι πηραν αργυρο σε παγκοσμιο ευκολα με μπουρδελο ομαδα. και εμεις οταν το πηραμε μας βγηκε η παναγια...
φιλε νομιζεις οτι εδω δε παιζει ντοπα?μη μπαινεις καν στη συγκριση ευρωπαικου με αμερικανικου μπασκετ!
ειναι σαν να ερθει ενας απο new york να μου πει οτι φτιαχνουν καλυτερα πιτογυρα και μουζακα!
τυπε καλος σουτερ δειχνειτυπε στεναχωρεθηκα σημερα...την ειχα πιστεψει την σερβια...
αυτον τον κεσελι πως τον ειδες;;;
εργαλειο δειχνει ε;;;
γιατι τυπε δεν εχουν καλη ομαδα?
Γιατί, εμείς που πήραμε το χρυσό το 2005 είχαμε καμιά ομάδα;
Κι'εμείς όταν ήμασταν διοργανωτές το 1995 και το 1998 σπρωχτούς μας πήγαινε η διαιτησία.
τυπε εσκασε καλο πουλεν στην μαραθΩνος..τυπε καλος σουτερ δειχνει
ε...σουτερ θελω και εγω...αυτο μου ελειπε...τυπε καλος σουτερ δειχνει
αλλα ειναι ο τυπος που θα κανει μονο αυτο
αν εχει διαρκεια στην ευστοχια του θα κανει καλη δουλεια σε εσας
μην τρελλαθουμε κιολας τυπε...γιατι τυπε δεν εχουν καλη ομαδα?
τι εχουμε εδω???
βαζελους & τουρκοφιλους???
το πηγαδι δεν εχει πατο ετσι???
συνεχιστε να μας διασκεδαζετε..
τυπε μαλλον θελουν αλλαγη τα γυαλια σουπαντως κεσελι πολυ καλος για ακομη ενα ματς!συγχρονο τριαρο τεσσαρι!
παναθηναικος ειμαι αλλα με κανονικα γυαλια!
καρκινο να παθει ο σκατοπουστας..kill bill
οχι τι μελλον ναχουνεελα ρε τι καλη ομαδα. εχουν μελλον οι τουρκοι; με τουρκογλου 300 χρονων και με κατι μισθοφορους τυπου αρσλαν και τουντσερι...
καρκινο να παθει ο σκατοπουστας..
κομμαντο δειχνει ο τυποςτυπε εσκασε καλο πουλεν στην μαραθΩνος..
Υ.Γ ο τυπος ειναι παναξιος μπουρδελιαρης..
οχι και τεσσαρι ο κεσελι ρε .....παντως κεσελι πολυ καλος για ακομη ενα ματς!συγχρονο τριαρο τεσσαρι!