Νέα

Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geman30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
1ον, από ό,τι φαίνεται, άλλα διαβάζεις κι άλλα καταλαβαίνεις. το άρθρο που λες γράφει ότι ο ζιχ κόπηκε για άλλο λόγο (γλεντούσε μετά από αγώνα που είχε σφυρίξει). απλώς ο βασιλακόπουλος του τη φύλαγε και τον έβγαλε στη σέντρα. και ξαναρωτάω: ποιο στοιχείο δείχνει ότι ο βασιλακόπουλος ήταν δεξί χέρι του στάνκοβιτς το '87; η απάντηση είναι απλή: κανένα, το έβγαλες από το μυαλό σου.
2ον, από τη στιγμή που η ελλάδα από το '87 μπήκε δυναμικά στο μπάσκετ, φυσικό ήταν να διεκδικήσει και να πάρει διοργανώσεις, ακόμα και κάνοντας δουλειά στο παρασκήνιο. σίγουρα υπήρχαν τα κονέ δηλαδή. εξάλλου έχουμε διοργανώσει και παγκόσμιο βόλευ και παγκόσμιο στίβου μέχρι και ολυμπιάδα! άρα να καταλήξουμε ότι η σκανδαλώδης εύνοια που έγραψες ήταν η ανάληψη αυτών των διοργανώσεων από την ελλάδα;
Καί απ' ότι φαίνεται εσύ βλέπεις το δένδρο καί δεν βλέπεις το δάσος ! εγώ αγαπητέ δεν έχω κανένα συμφέρον καί λόγο για να βγάζω πράματα απο το μυαλό μου αλλά όπως καί σε πολλά θέματα στην Ελλάδα δεν είναι σωστό να είσαι αντικειμενικός  , έτσι καί σε αυτό το θέμα που προέκυψε κάποια πράματα δεν αρέσουν να τα λέμε με τ' όνομα τους δεν πειράζει να είσαι καλά καί σ' άλλα με υγεία !

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
1ον, από ό,τι φαίνεται, άλλα διαβάζεις κι άλλα καταλαβαίνεις. το άρθρο που λες γράφει ότι ο ζιχ κόπηκε για άλλο λόγο (γλεντούσε μετά από αγώνα που είχε σφυρίξει). απλώς ο βασιλακόπουλος του τη φύλαγε και τον έβγαλε στη σέντρα. και ξαναρωτάω: ποιο στοιχείο δείχνει ότι ο βασιλακόπουλος ήταν δεξί χέρι του στάνκοβιτς το '87; η απάντηση είναι απλή: κανένα, το έβγαλες από το μυαλό σου.
2ον, από τη στιγμή που η ελλάδα από το '87 μπήκε δυναμικά στο μπάσκετ, φυσικό ήταν να διεκδικήσει και να πάρει διοργανώσεις, ακόμα και κάνοντας δουλειά στο παρασκήνιο. σίγουρα υπήρχαν τα κονέ δηλαδή. εξάλλου έχουμε διοργανώσει και παγκόσμιο βόλευ και παγκόσμιο στίβου μέχρι και ολυμπιάδα! άρα να καταλήξουμε ότι η σκανδαλώδης εύνοια που έγραψες ήταν η ανάληψη αυτών των διοργανώσεων από την ελλάδα;
ρε συ τζωρτζ με οποιον μιλας εχεις το ιδιο παραπονο συνεχεια...οτι εχει καταλαβει λαθος.Αρα η εισαι πολυ μπροστα η δεν τα εξηγας ωραια

OP
OP
geman30

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
έχω διαβάσει τα πιο απίθανα πράγματα τις πιο απίθανες δικαιολογίες τύπου φταίει ο διαμαντιδης και ο σοφο μέχρι ότι μας είχαν στημένοι οι διαιτητές...ρε μάγκες δυο λόγια αν είναι να χρειάζεσαι ενα σφύριγμα που κακώς δεν δόθηκε για να κερδίσουμε τον πιου πιου τότε γαμήστε τα...ειδικά όπως είχα ξαναπεί όταν ο πιου πιου σου γυριζει ενα ματς 13 πόντων δεν δικαιούσαι να να μιλάς για τίποτα...με τη νιγηρια παίζαμε όχι με τη ρωσια..από εκεί και πέρα ο ζουρος όπως ειπα είναι ο πρώτος που έχει ευθύνες αλλα δεν μπορώ να δικαιολογήσω τους παίχτες που για να κερδίσουν τους αφρικανικούς νομίζω ότι δεν χρειάζονται καν προπονητή στο πάγκο..όλα τα αλλα είναι κουβέντα να κάνουμε  :coffee:

Η συμβολή στη συζήτηση αυτού του ποστ είναι συγκλονιστική. Με ύφος χιλίων καρδιναλίων μας λες λιγο πολύ οτι όλα όσα έχουν ειπωθεί απο τους συνομιλητές σου είναι μαλακίες, και εσύ "όπως έχεις ξαναπεί" είσαι σε θέση να μας προσφέρεις την απόλυτη αλήθεια, και όχι κουβέντες.

Η άποψή μου είναι η εξής.

1. Το να ισοπεδώνεις σε 30 δεύτερα την άποψη οποιουδήποτε άλλου που ενδεχομένως να έχει αφιερώσει 15 λεπτά για να την αρθρώσει και να την τεκμηριώσει, είτε διαφωνείς είτε συμφωνείς, δείχνει τουλάχιστον ασέβεια.
Το να απομονώνεις εκ του πονηρού μια κουβέντα απο ένα σχόλιο και να την αποσυνδέεις αυθέραιτα απο το σύνολο προκειμένου να καταρρίψεις την άποψη ενος συνομιλητή, δείχνει τουλάχιστον απρέπεια.
Το να αναφέρεις τους παίκτες της νιγηρίας σε κάθε σου ποστ και μονίμως με την έκφραη "πιου πιου", δείχνει είτε έλλειψη χιούμορ είτε αλαζωνεία.

2. Λες οτι ανάμεσα στα "απίθανα πράγματα που έχεις διαβάσει" υπάρχει η άποψη οτι για την ήττα "φταίει ο διαμαντίδης και ο σοφο και οι διαιτητές που μας την είχαν στημένη". Το ποστ στο οποίο αναφέρεσαι ήταν πολύ πιο σύνθετο απο αυτό που θέλεις να παρουσιάσεις (και ενδεχομένως γι αυτό και να μην το παρέθεσες) και ήταν χωρισμένο σε παραγράφους. Η παράγραφος που ασχολείτο με το προχθεσινό ματς δεν ανέφερε κανέναν διαμαντίδη και κανέναν διαιτητή σαν αιτία, παρά μόνο τα λάθη (κυρίως) του ζούρου. Σε άλλη παράγραφο, στην οποία γινόταν αναφορά σε γενικότερα θέματα της εθνικής, υπήρχε σχόλιο για την συμπεριφορά του δδ και πολλών άλλων, όπως και σχόλιο για την δημόσια τηλεόραση. Πόθεν προκύπτει λοιπόν οτι ο διαμαντίδης έφταιγε για την ήττα όπως λες? Λες να εννοούσε επίσης οτι έφταιγε και η ερτ?

3. Λες οτι "όπως έχεις ξαναπεί" και ξανά "όπως είπες", ο ζούρος φταίει για την ήττα. "Όλα τα άλλα είναι κουβέντα να κάνουμε". Ενδεχομένως να έχεις παραβλέψει οτι γράφεις σε ένα site για πουτάνες, και φυσικά όλοι κάνουμε κουβέντα. Εσύ που δεν κάνεις απλά κουβέντα (αλλά και πράξεις προφανώς), μήπως θα αναλάβεις την εθνική να μας φέρεις το ευρωπαϊκό του χρόνου?

Εκτός απο το να διαφωνείς με περίσσιο ξερολισμό απλά για να διαφωνείς (ακόμα και εκεί που συμφωνείς), έχεις ουσιαστική άποψη ? Εαν ναι, μπορείς να την εκθέσεις πολιτισμένα?

OP
OP
geman30

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
βλέπω ότι ο Παπαδογιάννης έσβησε το υστερόγραφο του. Κακώς καθότι ο ίδιος ο Ζούρος πριν λίγο στον Σπορ FM ανέφερε το περιστατικό λέγοντας μάλιστα ότι ο Βουγιούκας αρνήθηκε να παίξει παρότι ο γιατρός της Εθνικής δεν έβρισκε κανένα πρόβλημα. Αν αυτό δεν είναι λόγος για ισόβιο αποκλεισμό από την ομάδα (και φυσικά βαρύτατη τιμωρία στο πρωτάθλημα) τότε δεν ξέρω τι είναι.

Από τα υπόλοιπα να πω μόνο ένα μεγάλο μπράβο στη μπασκετική μασονία, η οποία επί μια δεκαετία μας είχε πρήξει τ'αρχίδια με το "διαμάντι του ελληνικού αθλητισμού", τον είχε στο απυρόβλητο, κόντεψε να χαντακώσει Παπαλουκά και Σπανούλη για χάρη του, μόνο και μόνο για να τον δει να εγκαταλείπει σαν λιποτάκτης την Εθνική από τα 29.
Εύγε Δημητράκη, γιατί μια ζωή Δημητράκης θα είσαι όπως το νέο σου αφεντικό. Κι'άσε τα κορόιδα τύπου Νοβίτσκι, Γκασόλ, Ναβάρο, Πάρκερ, Γιασικεβίτσιους να φτάνουν στα 33-34 (ή ο Γιαννάκης παλιότερα στα 37 του) και να τα δίνουν όλα κάθε καλοκαίρι με τις εθνικές τους ομάδες.  

Πράγματι, την έσβησε και μετά την διόρθωσε.
Συμφωνώ οτι μπορούσε και να την αφήσει, αλλά όπως λέει και ο ίδιος, προφανώς του την πέσανε οι πρασινο-κόκκινοι τραμπούκοι και άρχισαν τις απειλές. Στην ουσία όμως λέει το ίδιο.

Έχω διαφωνήσει (νομίζω μαζί σου μάλιστα) στο παρελθόν για τις θεωρίες συνομωσίας και στα περι μασονίας. Εξακολουθώ να έχω τις επιφυλάξεις μου, στο βαθμό που δεν έχω στοιχεία για να συμφωνήσω. Ενδεχομένως να ξέρεις κατι παραπάνω.

Σε γενικές γραμμές ωστόσο συμφωνώ μαζί σου. Η άποψή μου για τον ΔΔ είναι οτι είναι ενας πολύ καλός παίκτης. Τον βοήθησε πολύ η σωματοδομή του, τα μακριά χέρια, το μπασκετικό μυαλό του, η πειθαρχία και η πολλή δουλειά που έχει ρίξει. Μικρός δεν ήταν απο τα μεγάλα ταλέντα, όμως δούλεψε πολύ, η δε συνεργασία με τον ομπράντοβιτς προφανώς τον βελτίωσε πολύ και τον έκανε ένα απο τα καλύτερα γκαρ της ευρώπης, κυρίως αμυντικά. Γνωρίζει επίσης τα όριά του και γι αυτό δεν ψάχτηκε ποτέ για nba.
Μέχρι εκεί όμως. Απο πλευράς ταλέντου, καμία σχέση με γκάλη, με χριστοδούλου, ούτε καν με διαμαντόπουλο.

Αυτό που πιθανότατα δεν κατάλαβε και εκεί (κατα την άποψή μου πάντα) έσφαλε, είναι οτι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος στην ελλάδα που αγαπάει το μπασκετ, αλλά απεχθάνεται τις πρασινο-κόκκινες καφρίλες. Για όλους αυτούς η εθνική είναι η μοναδική λύση να απολαμβάνουν μπάσκετ χωρίς φανατίλα, να πηγαίνουν στο γήπεδο χωρίς να ανακατεύεται το στομάχι τους, να χαίρονται τίτλους χωρίς να χρειάζεται να αγοράζουν την "πράσινη" και το "φως" για να νιώσουν άντρες. Η εθνική ενώνει αντί να χωρίζει, και σου επιτρέπει να βλέπεις μπάσκετ χωρίς χρωματιστά γυαλιά. Όλους αυτούς λοιπόν ο ΔΔ τους πλήγωσε με την απόφασή του. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό η δημοτικότητά του να έπεσε κάθετα όταν πήρε αυτή την απόφαση. Εκ των πραγμάτων επέλεξε τη ζούγκλα απο τον πολιτισμό, και τους κάφρους απο τους υγιείς φιλάθλους της εθνικής, απο τους οποίους στέρησε 2-3 χρόνια ακόμα στα οποία θα μπορούσαν να τον απολαύσουν και να τους προσφέρει χαρά.

OP
OP
geman30

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
όλα  σωστά  αυτά που λες,  πρέπει να  τονίσουμε όμως ότι  οι δικοί μας παίχτες  εγκαταλείπουν νωρίς την Εθνική  λόγω της καφρικής κόντρας ΟΣΦΠ -  ΠΑΟ.  Για να είναι  ξεκούραστοι απέναντι στον αιώνιο...  και  επειδή αυτό τους υπαγορεύουν έμμεσα ή άμεσα   οι  ιδιοικήσεις που δεν καταλαβαίνουν ότι είνια  προς το συμφερον τους να πάει καλά το  άθλημα  σε εθνικό επίπεδο.. δεν πάει τη μια  ο Παπαλουκάς ,  δεν  πάει  μετά ο Διαμαντίδης  κτλ.. τουλάχιστον αν κάθονταν να τα έβρισκαν  να παιζει μια  ο ένας  και  μια  ο άλλος.... υπάρχουν  αρκετοί καλοί παίκτες

Πράγματι. Έχει ειπωθεί και στο παρελθόν, όταν άρχισαν οι γκρίνιες επι γιαννάκη και όταν άρχισαν οι πρόωρες "αποχωρήσεις", οτι ο υπερβολικός φανατισμός που συνοδεύει τα τελευταία χρόνια την κόντρα των αιωνίων, θα πάρει σβάρνα και την εθνική.

OP
OP
geman30

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
δες τι γράφει ο άλλος που αντιγράφει τον μαλάκα το παπαδογιανη φταίει ο διαμαντιδης οι Βασιλακόπουλο ο βουγιουκας..τι λέγαμε πριν λίγο..σε λίγο θα φταίει και ο γκαλης που δεν παίζει ακόμα :2funny:

Το ύφος σου είναι ολοένα και πιο συμπαθητικό.

OP
OP
geman30

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αυτό που πραγματικά δεν καταλαβαίνω είναι η χολή ορισμένων για παίκτες που αποφάσισαν να μείνουν εκτός εθνικής

Καμία χολή. Όπως αυτοί έχουν το δικαίωμα να μπαινοβγαίνουν απο την εθνική όποτε τους αρέσει (και όποτε τους βολεύει θα έλεγα), έτσι και οι φίλαθλοι της εθνικής έχουν το δικαίωμα να τους κρίνουν και να τους καταδικάζουν.
Άλλωστε χτυπάει άσχημα να βλέπεις απο τη μια υγιέστατους παίκτες που με δική τους επιλογή τα δίνουν όλα μόνο ανάμεσα στα καπνογόνα και έναντι παχυλών αμοιβών (δεν αναφέρομαι μόνο στον διαμαντίδη, ο τσαρτσαρής μεταξύ άλλων είναι ενα παράδειγμα), και που βεβαίως βεβαίως διαμαρτύρονται όταν βλέπουν προσβλητικά πανώ, και απο την άλλη να βλέπεις άλλους που "θέλουν να παίξουν στην εθνική ως τα 40 τους"

Θυμίζω οτι στο εξωτερικό παίκτες με μεγαλύτερη κούραση και πιο γεμάτο πρόγραμμα (και πλούσια συμβόλαια βέβαια), δεν χάνουν ευκαιρία να ενισχύσουν το εθνόσημο. Θυμίζω επίσης οτι και στην ελλάδα παίκτες μέχρι και της προηγούμενης γενιάς (πχ σιγάλας αλβέρτης και άλλοι), και όχι μόνο οι γκάληδες και οι γιαννάκηδες, έπεζαν στην εθνική μέχρι την τελευταία πρόσκληση. Και όταν η πρόσκληση δεν ερχόταν (πχ κακιούζης), απογοητεύονταν και το φέραν βαρέως.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
σωστος.Η αληθεια ειναι οτι τελευταια παιχτες 30 χρονων "αποσυρονται" απο την εθνικη και οχι απο τα μεγαλα συμβολαια

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε συ τζωρτζ με οποιον μιλας εχεις το ιδιο παραπονο συνεχεια...οτι εχει καταλαβει λαθος.Αρα η εισαι πολυ μπροστα η δεν τα εξηγας ωραια

καλά, στον κόσμο σου εσύ. για πες μου τι ακριβώς ήταν αυτό που εξήγησα λάθος στον Don κι έτσι δεν το κατάλαβε καλά;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Καί απ' ότι φαίνεται εσύ βλέπεις το δένδρο καί δεν βλέπεις το δάσος ! εγώ αγαπητέ δεν έχω κανένα συμφέρον καί λόγο για να βγάζω πράματα απο το μυαλό μου αλλά όπως καί σε πολλά θέματα στην Ελλάδα δεν είναι σωστό να είσαι αντικειμενικός  , έτσι καί σε αυτό το θέμα που προέκυψε κάποια πράματα δεν αρέσουν να τα λέμε με τ' όνομα τους δεν πειράζει να είσαι καλά καί σ' άλλα με υγεία !

μα εγώ δεν αναφέρθηκα καθόλου στο δάσος! το ότι θέλησα να διορθώσω κάτι που μου φάνηκε λάθος, έστω κι αν αυτό είναι το δέντρο όπως λες, δεν σημαίνει ότι αγνοώ τη γενικότερη κατάσταση (όχι ότι είμαι και ειδικός, αλλά και εντελώς αδαής δεν είμαι). από την άλλη όμως, το να λες ότι εσύ βλέπεις το δάσος, αλλά παράλληλα να λες πράγματα που δεν μπορείς να τα αιτιολογήσεις, αυτό είναι άλλο μεγάλο ελληνικό φαινόμενο στο οποίο επιδίδονται σχετικοί και άσχετοι επί παντός θέματος

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
«Καρφιά» Βουγιούκα για Ζούρο

Απάντηση σε όσα είπε ο Ηλίας Ζούρος στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6 για τον αποκλεισμό του Ίαν Βουγιούκα από την αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών που ταξίδεψε στο Καράκας για το προολυμπιακό τουρνουά, έδωσε μέσω twitter ο Έλληνας σέντερ.
Ο 27χρονος διεθνής, χαρακτήρισε προκλητικές και λανθασμένες τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού, στις οποίες αφηνόταν να εννοηθεί ότι ο παίκτης προφασίστηκε τραυματισμό πριν το φιλικό με τη Ρωσία για να μην αγωνιστεί.
Παράλληλα εκφράζει την επιθυμία να φορέσει σύντομα τη φανέλα της «επίσημης» αγαπημένης.
Αναλυτικά όσα έγραψε στο twitter ο Ίαν Βουγιούκας
Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα τις χθεσινές δηλώσεις του προπονητή Ζουρου. Πρώτη φορά στη καριέρα μου διακρίνω πως υπάρχει προσπάθεια να μειώσουν την προσωπικότητα και την ακεραιότητα μου. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως οι δηλώσεις που γίνανε χτες ήταν προκλητικές και λανθασμένες. Θέλω να πιστεύω πως οι δηλώσεις του έχουν παρερμηνευτεί και δεν ειπώθηκαν ποτέ όπως γράφτηκαν. Ήθελα να βρίσκομαι με την υπόλοιπη αποστολή στη Βενεζουέλα για να πετύχουμε τον στόχο μας, αλλά δεν μου δόθηκε ποτέ αυτή ευκαιρία. Ευελπιστώ πως μελλοντικά θα είμαι ξανά σε θέση να φορέσω με τιμή την γαλανόλευκη φανέλα. Με εκτίμηση, Ιαν Βουγιουκας

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
854
Πόντοι
96
Το ματς με την Νιγηρία χάθηκε από τις μαλακίες του Ζούρου (που δεν πήρε ψηλούς)και κοιμόταν στο πάγκο αλλά και των παικτών οι οποίοι κάναν αγγαρία και δεν πηδούσαν στα ριμπάουντ και μαρκάραν με τα μάτια.Αλλά αν είσαι μεγάλη ομάδα με επιρροή σε προστατεύουν οι διαιτητές έστω και ελάχιστα.Εδώ συνεύει το καταπληκτικό και ανάποδο.Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος  , να δίνεται με μεγάλη άνεση φάουλ υπέρ της Νιγηρίας που μπορεί να μη ήταν , ενώ το φάουλ στο Σπανούλη που έβγαζε μάτια , αφού η μπάλλα πήγε στην εξέδρα ούτε καν στην μπασκέτα ,να μην δίνεται.Άρα έχουμε καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος ανεξάρτητα αν η Εθνική ήταν χάλια και  εδώ έχει ευθύνες ο Βασιλακόπουλος που ήταν και στην πρώτη γραμμή της κερκίδας του γηπέδου.Αλλά εδώ δεν σήκωσε ανάστημα για το όνομα των Σκοπίων που εμφανίστηκαν σαν Μακεδονία. Ο ισχυρός άνδρας της Φίμπα χα, χα !    :fuck1:

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οσο λιγοτερο μπασκετ φαμε στη μαπα την περιοδο των Ολυμπιακων, τοσο το καλυτερο! Αντε να δουμε κανενα αλλο ενδιαφερον σπορ
(Ελπιζω στη θεση του Μπασκετ η ΕΡΤ να μη μεταδοσει τιποτα γυμναστικες κι εχουμε κανα συμβαν τυπου "Λι-Λι" οπως ελεγε ο Μπαζινας το 1992  :tickedoff:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οσο λιγοτερο μπασκετ φαμε στη μαπα την περιοδο των Ολυμπιακων, τοσο το καλυτερο! Αντε να δουμε κανενα αλλο ενδιαφερον σπορ
(Ελπιζω στη θεση του Μπασκετ η ΕΡΤ να μη μεταδοσει τιποτα γυμναστικες κι εχουμε κανα συμβαν τυπου "Λι-Λι" οπως ελεγε ο Μπαζινας το 1992  :tickedoff:
τυπε ποια αθληματα σαρεσουν?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Καμία χολή. Όπως αυτοί έχουν το δικαίωμα να μπαινοβγαίνουν απο την εθνική όποτε τους αρέσει (και όποτε τους βολεύει θα έλεγα), έτσι και οι φίλαθλοι της εθνικής έχουν το δικαίωμα να τους κρίνουν και να τους καταδικάζουν.
Άλλωστε χτυπάει άσχημα να βλέπεις απο τη μια υγιέστατους παίκτες που με δική τους επιλογή τα δίνουν όλα μόνο ανάμεσα στα καπνογόνα και έναντι παχυλών αμοιβών (δεν αναφέρομαι μόνο στον διαμαντίδη, ο τσαρτσαρής μεταξύ άλλων είναι ενα παράδειγμα), και που βεβαίως βεβαίως διαμαρτύρονται όταν βλέπουν προσβλητικά πανώ, και απο την άλλη να βλέπεις άλλους που "θέλουν να παίξουν στην εθνική ως τα 40 τους"

Θυμίζω οτι στο εξωτερικό παίκτες με μεγαλύτερη κούραση και πιο γεμάτο πρόγραμμα (και πλούσια συμβόλαια βέβαια), δεν χάνουν ευκαιρία να ενισχύσουν το εθνόσημο. Θυμίζω επίσης οτι και στην ελλάδα παίκτες μέχρι και της προηγούμενης γενιάς (πχ σιγάλας αλβέρτης και άλλοι), και όχι μόνο οι γκάληδες και οι γιαννάκηδες, έπεζαν στην εθνική μέχρι την τελευταία πρόσκληση. Και όταν η πρόσκληση δεν ερχόταν (πχ κακιούζης), απογοητεύονταν και το φέραν βαρέως.

αναφέρομαι σε χολή "φιλάθλων" που γράφουν διάφορες απόψεις...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825

είσαι άδικος...

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
και φυσικά το εκπληκτικό άθλημα της μαλακόσφαιρας (ελληνιστί softball)

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οπως εχει πει ο παμμεγιστος Γεωργιου "οτι παιζεται με το χερι ειναι μαλακια"  :2funny: :2funny: :2funny:
αρα σοβαρα σπορ με μπαλα ειναι μονο το ποδοσφαιρο και η υδατοσφαιριση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom