hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Για αλλού προορίζεται εκτός αν στο μεταξύ την κοπανήσει ο κουάξ και επιστρέψει στην ΑΕΚ!
Για αλλού προορίζεται εκτός αν στο μεταξύ την κοπανήσει ο κουάξ και επιστρέψει στην ΑΕΚ!
και Ελλαδαρα 200 αποδοση!!! Παντως το 5.50 της Ισπανιας, νομιζω ειναι καλο... Νομιζω εχει πανω απο 25% να το σηκωσει, οποτε θα επρεπε να δινει κατω απο 4.00... Τουλαχιστον ετσι οπως ειναι οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ αυτη την στιγμη...Γερμανια 13 κ Γαλλια 15 στο στοιχημα
Να δεις που στους αντιπάλους μας,ο ένας θα τραυματίζεται,ο άλλος θα είναι ντεφορμέ,ο τρίτος δε θα γουστάρει και τα λοιπά...Εχει άστρο ο Γέροντας...Nα και'να ευχαριστο νεο.. :S :S :S
Ινιεστα..τσαβι..τορες..βιγια... Ειναι ικανοι να την οδηγησουν μεχρι τελικο τουλαχιστονΟι δικές μου αναλύσεις
Αναμφίβολα , η Αργεντινή είναι το ακλόνητο φαβορί για το τρόπαιο (όχι για "την κούπα" καθώς δεν απονέμεται κύπελλο, αλλά τρόπαιο). Η Ισπανία έχει ομαδάρα αλλά δεν την βλέπω ικανή να το σηκώσει.
Την Ελλάδα δεν την βλέπω να σταυρώνει νίκη. Βραζιλία - Ιταλία - Γερμανία καλές αλλά η Αργεντινή τις έχει.
Εγώ είμαι με Ουρουγουάη και Σερβία πάντως
η Ισπανια εχει πεσει κατω απο 5.00 τωρα... Οσοι προλαβανε - το 5.90 της φεαρ - προλαβανε...Ινιεστα..τσαβι..τορες..βιγια... Ειναι ικανοι να την οδηγησουν μεχρι τελικο τουλαχιστον
Να παρακαλας η αργεντινη να ειναι αδιαφορη στο τελευταιο ματς του ομιλου γιατη αν θελει βαθμους!! Γαμα τα δεν ειναι μονο ο μεσσι εχει και αλλους ρικελμε,χιγκουαιν,τεβεζπαντως, ειμαι πολυ περιεργος να δω ποιος απο τους αμυντικους μας θα πιασει το μεσσι το καλοκαιρι.
το παληκαρακι βρισκεται σε τρομερη κατασταση και κανει παπαδες με τη μπαρτσα τον τελευταιο καιρο. αν συνεχισει ετσι βυντρα και σια της αμυνας μας θα φυγουν με ψυχολογικα προβληματα απο το γηπεδο. *P
εκτος αν την ψυλιαστει ο κοκακιας την φαση και τον αφησει στον παγκο, ετσι ωστε να τον γλυτωσει απο τυχον κλωτσιες των αμπαλων αμυντικων μας.
Να παρακαλας η αργεντινη να ειναι αδιαφορη στο τελευταιο ματς του ομιλου γιατη αν θελει βαθμους!! Γαμα τα δεν ειναι μονο ο μεσσι εχει και αλλους ρικελμε,χιγκουαιν,τεβεζ
Το κακό για την Αργεντινή είναι ότι θα λείπουν Ντάτολο, Λέτο και Γκαλέτι
θελει βοηθειες για να ντριπλαρει τον... Σπυροπουλο??...Σιγά μωρέ την ομαδάρα την Αργεντινή. Αν περάσουν τον όμιλο να είναι ευχαριστημένοι. Ο Μέσι με την Αργεντινή δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα γιατί δεν θα έχει βοήθειες πολλές...Ελλαδάρα γερά.Ένα έμφραγμα στον παλιο ναρκωμανή στο τελευταίο ματς