λοιπον, τωρα που ετρωγα, μου ηρθε ιδεα για την εξουδετερωση του Μεσι! Θα καλεσει Κουτσιανικουλη, τον ελληνα Μεσι δηλαδη, και στο ματς με Αργεντινη θα τον βαλει ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ!!! οποτε παιρνει την μπαλλα ο κανονικος Μεσι, θα τον βλεπει μπροστα του, θα βαζει τα γελια και θα χανει ευκολα τη μπαλλα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μουντιάλ 2010 - Νότια Αφρική
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 143K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Τι ? Γιατι αρχιζω και πειναω...λοιπον, τωρα που ετρωγα
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
εχω αλλη καλυτερη...ας ζητησει απο τον καθε παικτη μας να κοντρολαρει τη μπαλα χωρις να του φυγει 4-5 μετρα...λοιπον, τωρα που ετρωγα, μου ηρθε ιδεα για την εξουδετερωση του Μεσι! Θα καλεσει Κουτσιανικουλη, τον ελληνα Μεσι δηλαδη, και στο ματς με Αργεντινη θα τον βαλει ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ!!! οποτε παιρνει την μπαλλα ο κανονικος Μεσι, θα τον βλεπει μπροστα του, θα βαζει τα γελια και θα χανει ευκολα τη μπαλλα...
εκει να δεις γελιο..
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Γιατί ρε παπαρίδη ξέρεις και να μαγειρεύεις???Τι ? Γιατι αρχιζω και πειναω...
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Στρατηγε μου ειμαι σιγουρος οτι θα ζηλεψεις... κοκορα κοκκινιστο με σπαγγετι και ενα μπωλ ρεγκατο απο πανω...Τι ? Γιατι αρχιζω και πειναω...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ενα σεντερ φορ να ειχε για στηριγμα θα ηταν ολα αλλιως...παντως στον ομιλο της Βραζιλιας θα πεσουν κορμια
προβλεπω τον Ροναλντο να ριχνει πολυ κλαμα
τωρα θα παλεψει μονος του..
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ο Ζαμπούνης είσαι τύπε???Στρατηγε μου ειμαι σιγουρος οτι θα ζηλεψεις... κοκορα κοκκινιστο με σπαγγετι και ενα μπωλ ρεγκατο απο πανω...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
700 θερμιδες τυπε..Στρατηγε μου ειμαι σιγουρος οτι θα ζηλεψεις... κοκορα κοκκινιστο με σπαγγετι και ενα μπωλ ρεγκατο απο πανω...
που να χωνευτει αυτο το πραγμα βραδιατικα??
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Τα ντελιβερυ θα πεινασουν ρε?Γιατί ρε παπαρίδη ξέρεις και να μαγειρεύεις???
ΖουλεψαΣτρατηγε μου ειμαι σιγουρος οτι θα ζηλεψεις... κοκορα κοκκινιστο με σπαγγετι και ενα μπωλ ρεγκατο απο πανω...
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
ενταξει ρε, 9.30 ειναι ακομα... εχω πιει και ενα κουτακι Σουρωτη και παω για το 2ο...700 θερμιδες τυπε..
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αντε βρές κόκορα τώρα...Τα ντελιβερυ θα πεινασουν ρε? Ζουλεψα
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 214
- Πόντοι
- 36
Παντως γενικα ολες οι Αφρικανες ομαδες θα ναι πολυ αξιομαχες μιας και παιζουν στη Αφρικηενα σεντερ φορ να ειχε για στηριγμα θα ηταν ολα αλλιως...
τωρα θα παλεψει μονος του..
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Γιατί ρε παπαρίδη ξέρεις και να μαγειρεύεις???
Στρατηγε μου ειμαι σιγουρος οτι θα ζηλεψεις... κοκορα κοκκινιστο με σπαγγετι και ενα μπωλ ρεγκατο απο πανω...
Ο Ζαμπούνης είσαι τύπε???
700 θερμιδες τυπε..
Τα ντελιβερυ θα πεινασουν ρε? Ζουλεψα
ενταξει ρε, 9.30 ειναι ακομα... εχω πιει και ενα κουτακι Σουρωτη και παω για το 2ο...
Εμπεριστατωμενες αποψεις περι του ομιλου της Εθνικης πραγματι...Αντε βρές κόκορα τώρα...
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Γκανα και Ακτη εχουν και παιχταραδες...Παντως γενικα ολες οι Αφρικανες ομαδες θα ναι πολυ αξιομαχες μιας και παιζουν στη Αφρικη
Αντε να σας κανω και μια αναλυση γιατι βλεπουμε τοσες εκπληξεις στα μουντιαλ (και στα euro βεβαιως βεβαιως)...
Ολες οι μεγαλες ομαδες δινουν πολυ πραμα στους ποδοσφαιριστας (Καρουλιας) κατα τη διαρκεια της περιοδου... φτανουν ετσι στο τουρνουα ξελιγωμενοι σε τετοιο βαθμο, που ακομα και να ξαναπαρουν ντοπα, μαλλον κακο θα τους κανει... Κι ετσι βλεπουμε Γαλλια να κανει 3 ηττες χωρις να βαλει γκολ, Αγγλια να κατεβαινει με χαφαρες Τζεραρντ, Λαμπαρντ, Σκοουλς και Μπεκαμ στα καλα τους να σερνουν τον κωλο τους επι σειρα ετων, Βραζιλια να μην βλεπεται κλπ.
Η Ισπανια ειναι διαφορετικη περιπτωση πλεον, γιατι εχει αυτα τα καθαρματα, Τσαβι, Ινιεστα, Τορρες, Σερτζιο Ραμος, που ειναι πιτσιρικαδες, παιζουν και χρονια μαζι, βρισκονται με κλειστα ματια... Δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να το χασει αυτο το μουντιαλ, αν και ελπιζω να το σηκωσει αυτη η καταραμενη η Αγγλια επιτελους... το αξιζει οχι τοσο αγωνιστικα, οσο ιστορικα...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Και μας περιμένουν καυλομένοι...Παντως γενικα ολες οι Αφρικανες ομαδες θα ναι πολυ αξιομαχες μιας και παιζουν στη Αφρικη
Ταλέ,ξέρω ετοιμάζεις ήδη βαλίτσες...
Συνημμένα
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Ενταξει θα μας τρεξουν οι Κορεατες αλλα αν προσεξουμε τους εχουμε ρε παιδια.Στις στημενες φασεις ,που ειναι το δικο μας το οπλο ,τι μπορουν να κανουν με μ.ο υψους 1.50.Μην τρελενομαστε!!2 κεφαλιες απο Γκεκα και 2 απο Αχριστεα και γεια σας!!
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Αμα τον δωσουν δανεικο στην Πανιωναρα για ενα εξαμηνο αλλιως χωρις παιχνιδια στα ποδια του δε θα παει mundialΠάντως το πρόγραμμα της Εθνικής μας είναι πολύ καλό...
Ο τρομοκράτης Τζιμπούρ απέναντι σε ΗΠΑ και Αγγλία!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Για αλλού προορίζεται εκτός αν στο μεταξύ την κοπανήσει ο κουάξ και επιστρέψει στην ΑΕΚ!Αμα τον δωσουν δανεικο στην Πανιωναρα για ενα εξαμηνο αλλιως χωρις παιχνιδια στα ποδια του δε θα παει mundial
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις