Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.928
- Πόντοι
- 1.406
ΜΟΥΝΕΣ ΙΤΑΛΙΔΕΣ
ιταλίδες
ΜΟΥΝΕΣ ΙΤΑΛΙΔΕΣ
γλυκητατηΣυναγωνιστές, my personal favourite από το φετινό euro
Δεν είναι θεόμουνο, αλλά είναι μια γλυκιά γαλλιδούλα, με ωραίο πρόσωπο (και γλυκό παράπονο στα γκρίζα ματάκια), που θες να κλειστείτε σένα δωμάτιο για 48 ώρες.
Παρεπιμπτόντως, η μελαγχολία στο βλέππα της είναι λόγω της εργασίας: μοίραζε κάρτες στους καπνιστές θεατές που εξηγούσαν ότι το καπνίζειν απαγορεύεται.
Στη φώτο, ρώσος μερακλής συναγωνιστής σκέφτηκε, μας τα πρήζει που μας τα πρήζει η μουνίτσα, ας την πάρω και μια φώτο να τη θυμάμαι.
Πολύ ομορφη.Επιτελους και μια κανονικη κοπελα γιατι οι πιο πολλες εως τωρα είναι μοντελα με ψευτικα βυζια που πανε στο Γιουρο για να φανουν λες και είναι οι Κανες.Συναγωνιστές, my personal favourite από το φετινό euro
Δεν είναι θεόμουνο, αλλά είναι μια γλυκιά γαλλιδούλα, με ωραίο πρόσωπο (και γλυκό παράπονο στα γκρίζα ματάκια), που θες να κλειστείτε σένα δωμάτιο για 48 ώρες.
Παρεπιμπτόντως, η μελαγχολία στο βλέππα της είναι λόγω της εργασίας: μοίραζε κάρτες στους καπνιστές θεατές που εξηγούσαν ότι το καπνίζειν απαγορεύεται.
Στη φώτο, ρώσος μερακλής συναγωνιστής σκέφτηκε, μας τα πρήζει που μας τα πρήζει η μουνίτσα, ας την πάρω και μια φώτο να τη θυμάμαι.
Πολυ μου αρεσει αυτο το θλιμενο βλεμμα , αυτη η μελανχολια στα ματια της , αυτα ειναι που με καυλωνουν σε μια γυναικα ....Συναγωνιστές, my personal favourite από το φετινό euro
Ε, ναι κι εγώ για αυτό γουστάρω αυτά τα threads. Γιατί έχουν κοπέλες με νορμάλ εμφάνιση. Τα "μοντέλα" (όπως η ρωσίδα που έχει άπειρες γυμνές φώτο στο διαδύκτιο) δεν είναι του γούστου μου.Πολύ ομορφη.Επιτελους και μια κανονικη κοπελα γιατι οι πιο πολλες εως τωρα είναι μοντελα με ψευτικα βυζια που πανε στο Γιουρο για να φανουν λες και είναι οι Κανες.
Αν ημουν εκει θα της προσφερα ενα καλο χαρτζιλικι για να με συνοδευσει μεχρι το δωματιο του ξενοδοχειου μου .... οπου και θα της ελουζα τα ματια και την μαπα με το καυτο μου απο καυλα σπερμα , bon nuit mon cherry θα της ελεγα
Συναγωνιστές, my personal favourite από το φετινό euro
επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειχα αρχισει να απογοητεύομαι με αυτό το γιουρο....