johny cunt
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.050
- Πόντοι
- 1.016
το πιο σκατοψυχο ποστ που εχω διαβασειΑν το χάσει ομως ο κολλητός μου φίλος, τότε θα χαρώ μέσα μου.
το πιο σκατοψυχο ποστ που εχω διαβασειΑν το χάσει ομως ο κολλητός μου φίλος, τότε θα χαρώ μέσα μου.
Η φιλια πανω απ' ολα τυπε. Αυτη μπορει να θελει να σε χρησιμοποιησει για να την σπασει στον πρωην.Μου την πέφτει διακριτικά η χωρισμένη σύζυγος φίλου άνευ τέκνων. Τι να κάνω ;
γιατι?-γιατι ετσι θα ξεφτιλιστείς!
Δινεις δικαίωμα στον φιλο σου και σ ολον τον περιγυρο του, να γυρισουν και να πουν-`κοιτα ρε τον μαλακα τον λιγουρι, παραμονευε εκει λιγο του κουνηθηκε η άλλη η καριολα κι αυτος τρελαθηκε΄`....
Και θα χουν και δικιο!
Μαγκια κι αντριλικι δεν ειναι να γαμησεις οποια μαλακω σου κουνηθει-η μαγκια ειναι να εχεις το μυαλο και τ αρχιδια να διατηρησεις την αξιοπρεπεια σου!
Αλλα κλασσικα, στην Ελλαδα, για ενα μουνι πωλουνται ψυχες!-τι να λεμε τωρα....
Ελεος πια για ενα μουνι να πουλατε την μανα σας και τον πατερα σας!
Μα το πρόγραμμά μου είναι να την σκίσω στα μουλωχτά, χωρίς να κάνουμε σχέση !! Σε ό,τι αφορά τα φράγκα κ.λπ. που αναφέρθηκε από προηγούμενοιυς συμφορουμίτες - η κυρία με ξέρει αρκετά καλά αφού έχουμε βγει ως παρέα 20+ φορές και θα έχει μάθει και κάτι από τον τέως σύζυγο !!αχ, ρε γαμωτο...λιγες μερς απουσιασα κι εγω, και απ`ο,τι βλεπω, τα κανατε χαλια όλα!-ντροπη!
Λοιπον, τυπε, όχι να μην την γαμησεις!
Δινεις δικαίωμα στον φιλο σου και σ ολον τον περιγυρο του, να γυρισουν και να πουν-`κοιτα ρε τον μαλακα τον λιγουρι, παραμονευε εκει λιγο του κουνηθηκε η άλλη η καριολα κι αυτος τρελαθηκε΄`....
Και θα χουν και δικιο!
Στην τελικη σιγα...τι εχει να σου προσφερει, θαρρεις? Ενα μουνι, απλα!
Και γραφουμε σ ενα φορουμ οπου υπαρχει πληρης αποδοχη και εξοικειωση με τον αγοραιο ερωτα!-κοινως....αυτο που σου προσφερει αυτη η τυπισσα (εναντι αντιτιμου πληρους ξεφτιλας) μπορεις να το εξαγορασεις εναντι 10-20 Ευρω!-δεν εγινε κ τιποτα, δηλαδη, μην τρελαινεσαι....
Μαγκια κι αντριλικι δεν ειναι να γαμησεις οποια μαλακω σου κουνηθει-η μαγκια ειναι να εχεις το μυαλο και τ αρχιδια να διατηρησεις την αξιοπρεπεια σου!
Εμενα παλια μου τυχε σκηνικο πεσιματικης -ψιλοαγριας κιολας-γκομενα οικογενειακου φιλου και συνεργατη μου, η οποια ηταν μουναρα και μιλφαρος!
Ειχα λαλησει μαγκες, και μου χε γυρισει το ματι-μην λεμε ψεμματα! Ημουν και σε φαση `γαμα οπου βρεις και μην ρωτας` τοτε, και το σκεφτηκα ΠΑΡΑ πολυ!
Ε, λοιπον, κρατηθηκα, εκανα τον χαζο και κρατησα τις δεουσες αποστασεις!
Αποτελεσματα?
1) δεν ξεφτιλιστηκα στον φιλο μας
2) δεν εδωσα την σημασια που γυρευε αυτο το βρωμοθυλικο
3) βλεποντας την καταληξη της σχεσης τους, συμπερανα (χωρις να γυρεψω παρηγορια δλδ) πως γλυτωσα απο ΜΕΓΑΛΟΥΣ μπελαδες.
4)ο φιλος, βλεποντας εν τελει καποια σκηνικα που του κανε αυτη, πηρε πρεφα και ξεσκαρταρε ποιοι ειναι οντως φιλοι του-ενας απ αυτους ειμαι κι εγω, και με τιμαει πολυ!
Αρνητικα αποτελεσματα:
1) δεν γαμησα ενα μουνι
Μα το πρόγραμμά μου είναι να την σκίσω στα μουλωχτά, χωρίς να κάνουμε σχέση !! Σε ό,τι αφορά τα φράγκα κ.λπ. που αναφέρθηκε από προηγούμενοιυς συμφορουμίτες - η κυρία με ξέρει αρκετά καλά αφού έχουμε βγει ως παρέα 20+ φορές και θα έχει μάθει και κάτι από τον τέως σύζυγο !!
αχ, ρε γαμωτο...λιγες μερς απουσιασα κι εγω, και απ`ο,τι βλεπω, τα κανατε χαλια όλα!-ντροπη!
Λοιπον, τυπε, όχι να μην την γαμησεις!
Και θα χουν και δικιο!
Στην τελικη σιγα...τι εχει να σου προσφερει, θαρρεις? Ενα μουνι, απλα!
Και γραφουμε σ ενα φορουμ οπου υπαρχει πληρης αποδοχη και εξοικειωση με τον αγοραιο ερωτα!-κοινως....αυτο που σου προσφερει αυτη η τυπισσα (εναντι αντιτιμου πληρους ξεφτιλας) μπορεις να το εξαγορασεις εναντι 10-20 Ευρω!-δεν εγινε κ τιποτα, δηλαδη, μην τρελαινεσαι....
Εμενα παλια μου τυχε σκηνικο πεσιματικης -ψιλοαγριας κιολας-γκομενα οικογενειακου φιλου και συνεργατη μου, η οποια ηταν μουναρα και μιλφαρος!
Ειχα λαλησει μαγκες, και μου χε γυρισει το ματι-μην λεμε ψεμματα! Ημουν και σε φαση `γαμα οπου βρεις και μην ρωτας` τοτε, και το σκεφτηκα ΠΑΡΑ πολυ!
Ε, λοιπον, κρατηθηκα, εκανα τον χαζο και κρατησα τις δεουσες αποστασεις!
Αποτελεσματα?
1) δεν ξεφτιλιστηκα στον φιλο μας
2) δεν εδωσα την σημασια που γυρευε αυτο το βρωμοθυλικο
3) βλεποντας την καταληξη της σχεσης τους, συμπερανα (χωρις να γυρεψω παρηγορια δλδ) πως γλυτωσα απο ΜΕΓΑΛΟΥΣ μπελαδες.
4)ο φιλος, βλεποντας εν τελει καποια σκηνικα που του κανε αυτη, πηρε πρεφα και ξεσκαρταρε ποιοι ειναι οντως φιλοι του-ενας απ αυτους ειμαι κι εγω, και με τιμαει πολυ!
Αρνητικα αποτελεσματα:
1) δεν γαμησα ενα μουνι
Σκέψου να είναι και ο φίλος μέλος.Ρε φιλαράκι τι στα μουλωχτά μας λες !!!!
Εδώ σε έχει διαβάσει η μισή Ελλάδα και έχεις ποστάρει και την φωτό της λεγάμενης !!!
Η μισή Ελλάδα είναι μέλος του bou ??????
Ο δικός μου δεν είναι σίγουρα μέλος.
Όμως είμαι τόσο χαζός που δεν σκέφτηκα ότι ενδεχομένως την αναγνωρίσει άλλος κοινός φίλος !!!
Ρε φιλαράκι τι στα μουλωχτά μας λες !!!!
Εδώ σε έχει διαβάσει η μισή Ελλάδα και έχεις ποστάρει και την φωτό της λεγάμενης !!!