jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Τύπε γραφτό αλλη μια, δεν το εμπεδωσαμε
Η αλήθεια είναι σκληρή αλλά αλήθεια.
Dura veritas sed veritas.
Τύπε γραφτό αλλη μια, δεν το εμπεδωσαμε
Ειτε πριν ειτε μετα στ αρχιδια σου δεν εχεις να χασεις κατι η θα μεινεις με την ορεξη η θα την εχεις να τη γαμας για καποιο καιρο αλλα απορω τη το συζητας δεν εχεις και πολλες επαφες πλεον με τον τυποΝα το ξεκαθαρισω πριν ή μετά το μοιραίο ?? Το μετά μου φσίνεται πολύ πούστικο επιεικώς !!!
τζεηγκατσμπι ξαναριξε τα μηπως και ταρακουνηθεί ο κοιμισης.
απλα κανε το πιο συντομο να γινει σύνθημα.
πχ.
εχουν γινει οι μισοι ελληνες κοτες και κωλωνουν να γαμησουν με χαζες δικαιολογιες. υστερα αν για γαμησι οι ελληνιδες πανε με γυφτους και αλβανους σας πειραζει?
είμαστε μία συντηρητική κοινωνία όπου μετράνε πολύ τα θέματα τιμής, αξιοπρέπειας, κλπ.
Τιμάω τον φίλο μου και δεν γαμάω την πρωην του, γι' αυτό βγάζω τα μάτια μου στα μπουρδέλα και είμαι σούπερ γαμιάς.
Ενώ η ελλεεινίδα που δεν κάθεται γιατί κι αυτή είναι προιόν της ίδιας κοινωνίας που ενοχοποιεί το σεξ είναι απλά ελλεεινίδα και να πα να γαμηθεί.
Βγάλε ακρη σε αυτό τον ποταμό υποκρισίας.
(Οι 8 στους δέκα που γράψαν πιο πάνω είπαν να μην την πηδήξει, ένας έγραψε να την στήσει παγίδα και να την ξεφτιλίσει, γάμησε τα, μισογυνισμός κάργα).
ξεπατωσε την αμεσα!Μου την πέφτει διακριτικά η χωρισμένη σύζυγος φίλου άνευ τέκνων. Τι να κάνω ; 45 χρονών φιλόλογος μια χαρά φάτσα σώμα φωτό επισυνάπτεται. Το πέσιμο γίνεται κυρίως facebookiιακά και μια φορά που με πέτυχε να τρώω έξω, κάθησε μαζί μου, την κέρασα και ακύρωσε το επόμενο ιδιαίτερό της. Φυσικά μου έδωσε και το κινητό της. Hints for the record (52 είμαι εγώ χωρισμένος με παιδιά που μένουν με την πρώην)
Εγω προσωπικα δε θα τη γαμουσα γιατι οπως ειπαν και οι προλαλησαντες φιλους δε βρισκεις ευκολα (μιλαμε για φιλους και οχι γνωστους) ενω γκομενες βρισκεις αβερτα...
Εγώ γενικοτερα χαίρομαι με το κακό των φίλων μου οπως αυτοι χαίρονται με το κακο το δικό μου. Μέσα μου τους έχω γραμμένους σταρχιδια μου.
Εγώ θα προχωρούσα.
Χαμενη υποθεση εισαι τυπε δε σωζεσε με τιποταΑναφερόμενος σε όσους έχουν πειότιποτέ δεν πρέπει να γαμάμε γυναίκες νυν ή πρώην φίλων μας έχω να δηλώσω : Στην παρέα μου 35+ χρόνων ο κουμπάρος που με πάντρεψε με έκραζε για χρόνια γιατί δεν γάμισα την κουμπάρα που βάφτισε τον μικρό μου γιο αφού έχει πάρει όλους της παρέας !!
ετσι...Εγώ γενικοτερα χαίρομαι με το κακό των φίλων μου οπως αυτοι χαίρονται με το κακο το δικό μου. Μέσα μου τους έχω γραμμένους σταρχιδια μου.
Εγώ θα προχωρούσα.
Εισαι γενικα χαιρεκακος δηλαδη; Και τι κερδιζεις; Λεμε τωρα. Εκτος του οτι προφανως ετσι τη βρισκεις. Αλλα οχι και φιλων σου. Αφου εσυ ο ιδιος λες οτι χαιρεσαι με το κακο τους, τι φιλοι ειναι; Δεν ειναι.Εγώ γενικοτερα χαίρομαι με το κακό των φίλων μου οπως αυτοι χαίρονται με το κακο το δικό μου. Μέσα μου τους έχω γραμμένους σταρχιδια μου.
Εγώ θα προχωρούσα.
Αν δεν ήταν φίλοι μου δεν θα χαιρομουν με το κακο τους.Εισαι γενικα χαιρεκακος δηλαδη; Και τι κερδιζεις; Λεμε τωρα. Εκτος του οτι προφανως ετσι τη βρισκεις. Αλλα οχι και φιλων σου. Αφου εσυ ο ιδιος λες οτι χαιρεσαι με το κακο τους, τι φιλοι ειναι; Δεν ειναι.
Τυπε η τρολαρεις η εισαι ενας παααααααααρα πολλη κακος ανθρωπος που ουτε να σε φτυσουν δεν αξιζεις η εχεις προβλημα και πρεπει να πας να το κοιταξεις ενα απο τα 3 ειναι σιγουρα ποιος ο λογος και το κερδος σου η του καθενος με το να χαρεις με το να χασει ο κολητος σου το σπιτι του?Αν δεν ήταν φίλοι μου δεν θα χαιρομουν με το κακο τους.
Αν πχ χάσεις εσύ το σπίτι σου, δεν θα μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη διότι δεν σε ξέρω.
Αν το χάσει ομως ο κολλητός μου φίλος, τότε θα χαρώ μέσα μου.
Αυτό που λέω είναι παγκόσμιος νόμος διοτι ισχύει για όλους,
ασχετως εάν δεν το παραδέχονται.
Γενικα, η έννοια της φιλιας είναι εξαιρετικά υπερτιμημένη από την αρχαιότητα έως σήμερα. Υπερεκτίμηση στα πλαίσια μιας γενικότερα υποκριτικής και δηθεν κοινωνίας.
Εγω γενικοτερα δε χαιρομαι με το κακο του αλλου, γι αυτο ισως να μη καταλαβαινω. Για καποιον που δε χωνευω, ναι, θα χαιρομουν. Αλλα για φιλους; Αυτο οντως δε το εννοω, οσες αναλυσεις και αν ακουσω. Απλως πες οτι δεν ειναι φιλοι, αυτο ναι.Αν δεν ήταν φίλοι μου δεν θα χαιρομουν με το κακο τους.
Αν πχ χάσεις εσύ το σπίτι σου, δεν θα μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη διότι δεν σε ξέρω.
Αν το χάσει ομως ο κολλητός μου φίλος, τότε θα χαρώ μέσα μου.
Αυτό που λέω είναι παγκόσμιος νόμος διοτι ισχύει για όλους,
ασχετως εάν δεν το παραδέχονται.
Γενικα, η έννοια της φιλιας είναι εξαιρετικά υπερτιμημένη από την αρχαιότητα έως σήμερα. Υπερεκτίμηση στα πλαίσια μιας γενικότερα υποκριτικής και δηθεν κοινωνίας.