Νέα

Μου την πέφτει διακριτικά η χωρισμένη σύζυγος φίλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikmech
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μου την πέφτει διακριτικά η χωρισμένη σύζυγος φίλου άνευ τέκνων. Τι να κάνω ; 45 χρονών φιλόλογος μια χαρά φάτσα σώμα φωτό επισυνάπτεται. Το πέσιμο γίνεται κυρίως facebookiιακά και μια φορά που με πέτυχε να τρώω έξω, κάθησε μαζί μου, την κέρασα και ακύρωσε το επόμενο ιδιαίτερό της. Φυσικά μου έδωσε και το κινητό της. Hints for the record (52 είμαι εγώ χωρισμένος με παιδιά που μένουν με την πρώην)

Μετά πόσον καιρό από το χωρισμό της σου την "πέφτει" ;Και εδώ και πόσο διάστημα ;

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.665
Πόντοι
3.427
Πήδα την όσο σε τριγυρίζει.
Καλύτερα να έχεις τύψεις παρά αποθημένα !!!

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

Συνημμένα

• untitled10.jpg
    untitled10.jpg
    65,7 KB · Εμφανίσεις: 51

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.553
Πόντοι
41.129
Πάντως στο δεξί πόδι έχει κότσι, χοντρό.
Θα χτειαστεί εγχείρηση κάποια στιγμή.

αμα ειναι να γαμησει και μετα να πληρωνει τους γιατρους της καλυτερα να τα φαει στις πουτανες..
σκοπος ειναι να γαμαμε με το μικροτερο κοστος

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.490
Πόντοι
3.425
σε δουλευει μαν, για να εκδικηθει τον πρωην της, κι εσυ εχεις τσιμπησει.
καλυτερα πηγαινε γαμα 2-3 πουτανιτσες να ξεκαβλωσεις.

Παντως η μαλακια ειναι πως ο αλλος μπορει να σε θεωρει φιλο, αλλα σε εσυ προτιμας να γαμησεις μια γκομενα απο το να μην χασεις εναν φιλο. Αρα κοινως, χεστηκες.

Εδω μεσα μπηκες πιο πολυ για να ακουσεις απο τον μεσο μπουρδελακια γαμα την, ενω ξερεις τι πρεπει και τι δεν πρεπει να κανεις.

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Πάντως στο δεξί πόδι έχει κότσι, χοντρό.
Θα χτειαστεί εγχείρηση κάποια στιγμή.

Κατι ασχετο
Αυτο το ποδι ειναι ρωμαικο δεν ειναι καν Ελληνικο οπως εχουμε ολοι εμεις οι υπολοιποι

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Είτε την γαμήσεις, είτε δεν την γαμήσεις

Μπορείς να κάνεις μία κουβέντα με το φιλαράκι και βλέπεις.

πχ Ρε σύ, πως γαμιέται έτσι η (όνομα). Απορώ πως κάθησες τόσα χρόνια μαζί της. Και καλά εσύ την ξεφορτώθηκες, να δω τώρα πως θα την ξεφορτωθώ κι εγώ.

Κι ανάλογα αποφασίζεις :)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.213
Πόντοι
6.256
Και 52 και χωρισμενος και με παιδια ,
Αντι να κάτσει στη γωνιά του να γλύψει τις πληγές του, την ψάχνει για να ανοίξει και άλλες.
Ήμαρτον ρε φίλε.

OP
OP
N

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Διευκρινίσεις προς την ομήγυρη του bou :
Πρόκειται όντως για πολύ καλό φίλο 35+ χρόνων από το 1ο έτος με τον οποίο χαθήκαμε διότι εγώ έκανα πρώτος οικογένεια και μετά αφού ξαναγίναμε και οι δύο μπακούρια εγώ τυγχάνω αθλητικόβιος και αυτός μουσικόβιος οπότε μιλάμε πλέον μέσω fb !
Πρόσφατα πέτυχα στον δρόμο τον απόλυτα κολλητό του και συνεταίρο του αλλά κώλωσα ! Ενδιαφέρον θα ήταν να την «μπω» στην κολλητή της εν λόγω κυρίας στο φροντιστήριο Μ.Ε. της οποίας προτίθεμαι να στείλω τον μικρό μου γιο αρχικά και βλέπουμε ... ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΧΟΡΕΨΟΥΝ .....

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.664
Πόντοι
1.406
Διευκρινίσεις προς την ομήγυρη του bou :
Πρόκειται όντως για πολύ καλό φίλο 35+ χρόνων από το 1ο έτος με τον οποίο χαθήκαμε διότι εγώ έκανα πρώτος οικογένεια και μετά αφού ξαναγίναμε και οι δύο μπακούρια εγώ τυγχάνω αθλητικόβιος και αυτός μουσικόβιος οπότε μιλάμε πλέον μέσω fb !
Πρόσφατα πέτυχα στον δρόμο τον απόλυτα κολλητό του και συνεταίρο του αλλά κώλωσα ! Ενδιαφέρον θα ήταν να την «μπω» στην κολλητή της εν λόγω κυρίας στο φροντιστήριο Μ.Ε. της οποίας προτίθεμαι να στείλω τον μικρό μου γιο αρχικά και βλέπουμε ... ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΧΟΡΕΨΟΥΝ .....
Ρε τυπε τι εννοείς είδες τον κολλητό του στο δρόμο κ κολλωσες;;; :think:
Κ αυτόν θες να τον γαμησεις;;; :S

OP
OP
N

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Να τον ρωτήσω τι παίζει με την Χχχχ , σε τι φάση είναι κ.λπ. (Και αυτόν τον ξέρω 35+ χρόνια ....)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.428
Πόντοι
2.966
Να τον ρωτήσω τι παίζει με την Χχχχ , σε τι φάση είναι κ.λπ. (Και αυτόν τον ξέρω 35+ χρόνια ....)
Tυπε αν ειναι για γαμησακι μονο προχωρα και μη το αργεις στη βραση κολαει το σιδερο θα το μετανιωσεις μετα αλλα θα ναι αργα αν παλι παει για σχεση η φαση τοτε κοψε λασπη αν και απ οτι λες δεν εχεις και πολλα παρε δωσε πλεον με τον πρωην καλο σου φιλο οποτε δε βλεπω που το προβλημα να ξεκωλιασεις την πρωην του

OP
OP
N

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Εδώ είναι η ουσία του θέματος : Εάν θέλει σχέση, γάμο κλ.π. με το παιδί στο φόντο !!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.428
Πόντοι
2.966
Εδώ είναι η ουσία του θέματος : Εάν θέλει σχέση, γάμο κλ.π. με το παιδί στο φόντο !!!
Ε ξεκαθαρισε το μαζι της ρε τυπε να δεις τη θελει και αν θελει σχεση γαμους και ιστοριες και εσυ δε θες ξεκαθαρισε το απο την αρχη και κοψτο δεν εισαι παιδακι

Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
0
γαμησε την ψάχνετε η γκομενα καλύτερα εσυ παρα κανενας άλλος αν πάλι δε θες στείλε την σε μενα να μου κάνει  μάθημα καλα να περάσεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
γιατι ρε παιδες χαλαει η φιλια αν γαμησει την πρωην του αλλου?
αν ηταν νυν ναι τωρα τι ζορι τραβατε?
από που κι ως που?
τις πρωην τις δικες σας σας πεφτει λογος ή θα πικραθείτε αν πανε με καποιον φιλο σας?
απο την στιγμη που την χωριζεις στις αρχιδαρες σου τι θα κανει αυτη.
ΔΕΝ ειναι πλεον γυναικα σου οπως και εσυ ΔΕΝ εισαι πλεον αντρας της και μπορεις να πας με οποια σου κανει κεφι ακομη και φιλη της.
Oχι φίλε δεν εχεις δικιο.

Ειναι βασικα ζητηματα αξιοπρεπειας αυτα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.341
Πόντοι
3.656
Μου την πέφτει διακριτικά η χωρισμένη σύζυγος φίλου άνευ τέκνων. Τι να κάνω ; 45 χρονών φιλόλογος μια χαρά φάτσα σώμα φωτό επισυνάπτεται. Το πέσιμο γίνεται κυρίως facebookiιακά και μια φορά που με πέτυχε να τρώω έξω, κάθησε μαζί μου, την κέρασα και ακύρωσε το επόμενο ιδιαίτερό της. Φυσικά μου έδωσε και το κινητό της. Hints for the record (52 είμαι εγώ χωρισμένος με παιδιά που μένουν με την πρώην)

Δηλώνω ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ότι στην πέφτει για να τη σπάσει στο φίλο σου. Με λίγα λόγια είσαι εργαλείο εκδίκησης γι αυτήν. Γουστάρεις να γαμίσεις με την προυπόθεση αυτή; Θα νιώθεις άνετα; ή θα μουτζώνεις τον ίδιο σου τον εαυτό; Ακόμα κι αν συζητήσεις με το φίλο σου και σου πει ότι δεν τον νοιάζει, πιθανώς να λέει ψέματα για να κάνει τον άνετο. Οι άνθρωποι είναι όντα συναισθηματικά κι όχι λογικά, ρώτα οποιονδήποτε πετυχημένο πωλητή. Θα σε συμβούλευα να μην το συνεχίσεις, θα βγεις χαμένος μακροπρόθεσμα

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.314
Πόντοι
216
Έχει 5.000.000 γυναίκες η Ελλάδα και 3.500.000.000 γυναίκες ο πλανήτης
Έχεις maximum 5-10 φίλους βάσει στατιστικών, εκ των οποίων πιθανόν δεν είναι όλοι παντρεμένοι
Ειλικρινά θες να τον καρφώσεις σε γυναίκα φίλου σου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom