amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.117
- Πόντοι
- 22.785
...........πηδα την γιατι αν δεν τη πηδηξεις θα λεει οτι εισαι μλκς
ετσι κι αλλιως θα την πηδηξει καποιος αλλος
............ καψερέ τί λόγια είναι αυτά ??
...........πηδα την γιατι αν δεν τη πηδηξεις θα λεει οτι εισαι μλκς
ετσι κι αλλιως θα την πηδηξει καποιος αλλος
γιατι ψεμματα λεω ετσι κανουν οι γκομενες...........
............ καψερέ τί λόγια είναι αυτά ??
..........γιατι ψεμματα λεω ετσι κανουν οι γκομενες
μερακληςΦίλος γύρνα την ανάποδα βάλτην κωλόδακτυλο,αν πει μα και μου χαστούκι ,καπότα και στον κώλο καρφωμα
Φίλος γύρνα την ανάποδα βάλτην κωλόδακτυλο,αν πει μα και μου χαστούκι ,καπότα και στον κώλο καρφωμα
τυπε ρωτά τον φίλο σου αν έχει προβλήμα να του ξεκωλιασεις την πρώην.Αν δεν έχουν χωρίσει φιλικά,θα σου πει σίγουρα να την ξεκωλιασεις.Μου την πέφτει διακριτικά η χωρισμένη σύζυγος φίλου άνευ τέκνων. Τι να κάνω ; 45 χρονών φιλόλογος μια χαρά φάτσα σώμα φωτό επισυνάπτεται. Το πέσιμο γίνεται κυρίως facebookiιακά και μια φορά που με πέτυχε να τρώω έξω, κάθησε μαζί μου, την κέρασα και ακύρωσε το επόμενο ιδιαίτερό της. Φυσικά μου έδωσε και το κινητό της. Hints for the record (52 είμαι εγώ χωρισμένος με παιδιά που μένουν με την πρώην)
........
axaxaxaxaxa........
.......... καψερε το μικρόφωνο σέ έσένα τό έδωσε ??
Να την ξεκωλιασεις φιλε μου χωρις κενεναν ενδοιασμο, γιατι 99,9% σου εχει πηδηξει και αυτος την πρωην σου.Μου την πέφτει διακριτικά η χωρισμένη σύζυγος φίλου άνευ τέκνων. Τι να κάνω ; 45 χρονών φιλόλογος μια χαρά φάτσα σώμα φωτό επισυνάπτεται. Το πέσιμο γίνεται κυρίως facebookiιακά και μια φορά που με πέτυχε να τρώω έξω, κάθησε μαζί μου, την κέρασα και ακύρωσε το επόμενο ιδιαίτερό της. Φυσικά μου έδωσε και το κινητό της. Hints for the record (52 είμαι εγώ χωρισμένος με παιδιά που μένουν με την πρώην)
Δεν θα έκανα ποτέ κάτι με την γκομενα κάποιου φίλου μου. Έχει τυχει να την πέφτει και σε μένα κάποια και το τρέναρα πολυ διακριτικά για να μην φανει τιποτα. Μετά τα ξαναβρηκαν και τωρα πινουμε τα ποτά μας ολοι μαζι αναίμακτα.
..ακριβώς!Oι γυναικες των φιλων μας δεν ειναι γυναικες....
Φίλος γύρνα την ανάποδα βάλτην κωλόδακτυλο,αν πει μα και μου χαστούκι ,καπότα και στον κώλο καρφωμα
άλλο οι γυναικες των φιλων μας.
άλλο οι ΠΡΩΗΝ γυναικες των φιλων μας.
τεραστια διαφορα,
για τις πρωτες ειναι κερατο και χαλαει μια φιλία.
οι πρωην δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ για τον φιλο σας, ηταν καποτε ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ
αν την γουσταρε ακομη δεν θα την χωριζε.ναι αλλά ο φίλος μας μπορεί να την γουστάρει ακόμα, και εμείς σαν φίλοι του δεν θέλουμε να τον κάνουμε να νιώσει άσχημα άσχημα γιατί είμαστε φίλου του ..
αν βάζουμεε την πάρτη μας από πάνω δεν είμαστε φίλοι
αν την γουσταρε ακομη δεν θα την χωριζε.
αν τον παρατησε αυτή χωρις αυτπος να το θελει παλι δεν του πεφτει λογος, οσο αυτος μπορει να σε κακισει γιατι πηδας την πρωην μου και εσυ μπορεις να τον κακισεις γιατι πήδαγες την νυν μου.