Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
τελειωσε, το συζητήσαμε από εδώ το ψηφισαμε από εκει.
ΠΗΔΑ ΤΗΝ ΠΗΔΑ ΤΗΝ
ΠΗΔΑ ΤΗΝ ΠΗΔΑ ΤΗΝ
Η φιλία είναι ΠΑΝΩ από όλα.
Δεν θα έκανα ποτέ κάτι με την γκομενα κάποιου φίλου μου. Έχει τυχει να την πέφτει και σε μένα κάποια και το τρέναρα πολυ διακριτικά για να μην φανει τιποτα. Μετά τα ξαναβρηκαν και τωρα πινουμε τα ποτά μας ολοι μαζι αναίμακτα.
Κάποιος πιο πάνω έγραψε ότι δεν πηδάμε γκόμενα που γουστάρει ο φίλος μας, δηλαδή αν η γκόμενα δεν γουστάρει το φίλο και γουστάρει εμένα πάλι δεν θα την πηδήξω
Επίσης κάποιος άλλος λέει δεν κάνουμε σχέση με αδελφή φίλου, δεν το καταλαβαίνω αυτό, δηλαδή είμαι καλός για φίλος αλλα δεν αξίζω να εχω σχέση με την αδελφή του;; μιλάω για σχέση και όχι ένα απλό πήδημα.
καλυτερα να μην ασχολεισαι με πρωην γκομενες φιλων ,οι φιλοι ειναι φιλοι,τοσες αλλες γκομενες υπαρχουν
αστην να παει αλλου.σεβασμος στους φιλους.
θα συμφωνησω με τους υπολοιπους τυπε...προσπαθησε να εισαι οσο πιο μετρημενος γινεται μπροστα της γιατι με την παραμικρη κινηση που μπορει να κανεις εσυ αυτη μπορει να το παρεξηγησει και να το παει εκει που θελει...ολα αυτα εφοσον παραμεινει στο διακριτικο πεσιμο αυτη οπως μας λες...αν τυχον σου χωθει χοντρα τοτε με ομορφο τροπο της το ξεκοβεις...οι γκομενες και τα γαμησια πανε και ερχονται ,μια καλη φιλια ομως μενει...
αν ξερεις καποιον φιλο 10 και 15 χρονια θα χαλασεις μια φιλια για μια γυναικα
...............
......... RESPECT φίλε μου γιώργη..........
Είμαστε μία συντηρητική πατριαρχική κοινωνία χέστηδων ανδρών που κολώνουν να γαμήσουν και την άτεκνη ΠΡΩΗΝ φίλου τους. Σκέψου να είχε και παιδιά ή να ήταν και ΝΥΝ.
Μετά φταίνε οι ελλεεινίδες.
τυπε δεν πειραζει.Δεν είναι αυτό που νομιζεις,μαλλον είναι επειδή εσυ τον έχεις πιο μακρύ και παχύεγω την πρωην μου την πασαρα σε ένα ξαδερφο μου που δεν τον ηξερε, μου ελεγε πως την γαμουσε και καυλωνα απίστευτα..
απογοητευτηκα μονο όταν εμαθα ότι του εδωσε κωλο και ότι του καταπινε τα χυσια ενώ εμενα τιποτα από τα δυο η καριολα
εγω την πρωην μου την πασαρα σε ένα ξαδερφο μου που δεν τον ηξερε, μου ελεγε πως την γαμουσε και καυλωνα απίστευτα..
απογοητευτηκα μονο όταν εμαθα ότι του εδωσε κωλο και ότι του καταπινε τα χυσια ενώ εμενα τιποτα από τα δυο η καριολα