ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.299
- Πόντοι
- 206
Όταν κοιμηθεί για μεσημέρι ή όταν κοιμηθεί γενικά.......?Μετά θα συνεχισθεί η ωραία ατμόσφαιρα με μεσημεριανό φαγητό και ο τύπος θα ησυχάσει όταν κοιμηθεί...
Όταν κοιμηθεί για μεσημέρι ή όταν κοιμηθεί γενικά.......?Μετά θα συνεχισθεί η ωραία ατμόσφαιρα με μεσημεριανό φαγητό και ο τύπος θα ησυχάσει όταν κοιμηθεί...
Στη διπλανή ομπρέλα κάθεται μια οικογένεια και ακούγεται συνέχεια 《Γιώργο το ένα》,《Γιώργο το άλλο》, ώσπου μετά από 2 ώρες ακούγεται ο Γιώργος 《Ανάθεμα την ώρα που σε παντρεύτηκα εσένα και τη κάργια τη μάνα σου που μου κατσικώθηκε στο σβέρκο》.
Χειροκρότησε όλη η πλάζ !!!
Μάγκες ... προσοχή στα κατσικώματα.
Τύπε εγώ πιστεύω σίγουρα το σκηνικό έγινε.. το μόνο που ίσως να μην έγινε είναι η ατάκα..100% (δεν) συνέβη.
Βεβαίως διότι προσέχουμε πάντα τη σιλουέτα μας........Η είπε την ατάκα μόνος καθώς πήγαινε να αγοράσει το δεύτερο κλαμπ σάντουιτς για την κυρία.....το καλό είναι ότι πουλάνε κλάμπ σάντουιτς στην παραλία και αντί πατάτες τηγανητές βάζουν πατατάκια ...μην πάρει κιλά η κυρία
Για αυτό καλύτερα καναπές και bou...Τα τελευταια χρονια βλέπω πολλές φαρκλανες να κάθονται στην παραλία ...
και ο σύζυγος να τρέχει για φαγητά, καφέδες, παγωτα, να παίζει με τα παιδιά, να κουβαλάει ομπρέλες-ψαθες-ξαπλωστρες-σωσηβια-τσουρληθρες
Και οι φώκιες ακίνητες ... ανέκφραστες ... να καπνίζουν και να πίνουν...
Το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι του παντρεμενακια ... ;)))
Λόγω κινεζικής πανούκλας έχουν κλείσει πολλές κουζίνες σε καφετέριες και αυτό δυστυχώς ισχύει ακόμα και από ότι είδες τι σχυει και σε παραθαλάσσια μαγαζιά...είναι πολυτέλεια πλέον η τηγανητή πατάτα και όλοι καταφεύγουν στην εύκολη λύση.Η είπε την ατάκα μόνος καθώς πήγαινε να αγοράσει το δεύτερο κλαμπ σάντουιτς για την κυρία.....το καλό είναι ότι πουλάνε κλάμπ σάντουιτς στην παραλία και αντί πατάτες τηγανητές βάζουν πατατάκια ...μην πάρει κιλά η κυρία
Καλοπροαίρετα ελπίζω να ηρεμήσει αφού πάρει έναν μεσημεριανό υπνακο...επειδή όμως η κατάσταση αυτή δεν στρώνει σε μια μέρα μάλλον θα ξεκουραστεί από αυτά όταν κοιμηθεί βαθειααααααααααα....Όταν κοιμηθεί για μεσημέρι ή όταν κοιμηθεί γενικά.......?
Μου κατσικώθηκε ο ένας, μουσικώθηκε ο άλλος, νισάφι πχια..Ωραίο θέμα !!
Κυριακάτικο !!
Καλοκαιρινό !!
Πλούσια η ελληνική γλώσσα,ΠΛΟΥΣΙΑ!Μου κατσικώθηκε ο ένας, μουσικώθηκε ο άλλος, νισάφι πχια..
Τσόκαρο ο τύπος. Πάνω από όλα αξιοπρέπεια.Στη διπλανή ομπρέλα κάθεται μια οικογένεια και ακούγεται συνέχεια 《Γιώργο το ένα》,《Γιώργο το άλλο》, ώσπου μετά από 2 ώρες ακούγεται ο Γιώργος 《Ανάθεμα την ώρα που σε παντρεύτηκα εσένα και τη κάργια τη μάνα σου που μου κατσικώθηκε στο σβέρκο》.
Χειροκρότησε όλη η πλάζ !!!
Μάγκες ... προσοχή στα κατσικώματα.
Φταίει και ο τύπος που δεν είδε πιο νωρίς που πήγαινε το πράγμα.Τι τραβάμε οι καημένοι για ένα πήδημα.. Μας λυπάμαι ώρες ώρες ..
Ο Γιώργος ειναι επίσης υποτακτικός...Τι τραβάμε οι καημένοι για ένα πήδημα.. Μας λυπάμαι ώρες ώρες ..
Ειδικά στις συννεφιασμένες ΚυριακέςΓια αυτό καλύτερα καναπές και bou...
ΠΑΝΤΑ...Το λατρεμένο bou.ειναι παντως καιρού.Ειδικά στις συννεφιασμένες Κυριακές