Νέα

Μου κατσικώθηκε ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.399
Πόντοι
3.556
Στη διπλανή ομπρέλα κάθεται μια οικογένεια και ακούγεται συνέχεια 《Γιώργο το ένα》,《Γιώργο το άλλο》, ώσπου μετά από 2 ώρες ακούγεται ο Γιώργος 《Ανάθεμα την ώρα που σε παντρεύτηκα εσένα και τη κάργια τη μάνα σου που μου κατσικώθηκε στο σβέρκο》.

Χειροκρότησε όλη η πλάζ !!!

:tooth: :tooth:

Μάγκες ... προσοχή στα κατσικώματα.

:woldman:
Snake Cell Phone GIF

:wanker::wanker::wanker:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.786
Πόντοι
2.816
Τύπε εγώ πιστεύω σίγουρα το σκηνικό έγινε.. το μόνο που ίσως να μην έγινε είναι η ατάκα..
Την είπε ο Γιώργης από μέσα του ή χαμηλόφωνα να μην ακούσει η φακλανα που παντρεύτηκε..

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.299
Πόντοι
206
Ακόμα και να έγινε δεν έγινε λάιβ......8 το πρωί μόνο τα παππούδια πηγαίνουν θάλασσα.......

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.135
Πόντοι
11.956
Η είπε την ατάκα μόνος καθώς πήγαινε να αγοράσει το δεύτερο κλαμπ σάντουιτς για την κυρία.....το καλό είναι ότι πουλάνε κλάμπ σάντουιτς στην παραλία και αντί πατάτες τηγανητές βάζουν πατατάκια ...μην πάρει κιλά η κυρία

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.299
Πόντοι
206
Η είπε την ατάκα μόνος καθώς πήγαινε να αγοράσει το δεύτερο κλαμπ σάντουιτς για την κυρία.....το καλό είναι ότι πουλάνε κλάμπ σάντουιτς στην παραλία και αντί πατάτες τηγανητές βάζουν πατατάκια ...μην πάρει κιλά η κυρία
Βεβαίως διότι προσέχουμε πάντα τη σιλουέτα μας........
ή είπε ή πιο πιθανό να σκέφτηκε την ατάκα μόνος καθώς πήγαινε να αγοράσει το δεύτερο κλαμπ σάντουιτς για την κυρία.....:grin:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.752
Πόντοι
9.297
Τα τελευταια χρονια βλέπω πολλές φαρκλανες να κάθονται στην παραλία ...

και ο σύζυγος να τρέχει για φαγητά, καφέδες, παγωτα, να παίζει με τα παιδιά, να κουβαλάει ομπρέλες-ψαθες-ξαπλωστρες-σωσηβια-τσουρληθρες

Και οι φώκιες ακίνητες ... ανέκφραστες ... να καπνίζουν και να πίνουν...

Το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι του παντρεμενακια ... ;)))
Για αυτό καλύτερα καναπές και bou...
Δεν θεωρώ σχεδόν κανέναν παντρεμένο προνομιούχο και ιδιως αν ζει τέτοια σκηνικά στην παραλία.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.752
Πόντοι
9.297
Λόγω κινεζικής πανούκλας έχουν κλείσει πολλές κουζίνες σε καφετέριες και αυτό δυστυχώς ισχύει ακόμα και από ότι είδες τι σχυει και σε παραθαλάσσια μαγαζιά...είναι πολυτέλεια πλέον η τηγανητή πατάτα και όλοι καταφεύγουν στην εύκολη λύση.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.752
Πόντοι
9.297
Όταν κοιμηθεί για μεσημέρι ή όταν κοιμηθεί γενικά.......? :cheesy:
Καλοπροαίρετα ελπίζω να ηρεμήσει αφού πάρει έναν μεσημεριανό υπνακο...επειδή όμως η κατάσταση αυτή δεν στρώνει σε μια μέρα μάλλον θα ξεκουραστεί από αυτά όταν κοιμηθεί βαθειααααααααααα....:priest:

Julious

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
296
Πόντοι
21
Αν η ατάκα αυτη ακούστηκε δυνατά,φοβάμαι οτι τον φίλο Γιώργο θα τον ψάχνουμε στο αμπελαλέ!

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.299
Πόντοι
206
Η κουβέντα θυμίζει κάτι αναρτήσεις στα σόσιαλ τύπου....με άφησε ο άντρας μου για μια 20χρονη και έναν 30χρονο...τι να κάνω??? Και ενώ ξέρουν σχεδόν όλοι (λέμε τώρα...) ότι είναι ψέματα, απαντάνε σοβαρά λες και είναι αλήθεια......

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.752
Πόντοι
9.297
Εγώ χειροκρότησα τον ατυχή παντρεμένο και φώναξα "Κρατά γερά!"
Δώστε λίγο από τον χρόνο σας να σώσουμε μια ψυχή...!

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
13.055
Πόντοι
2.256
Μπορει να μην ακουγεται αλλα ειναι αποτυπωμενο στο βλεμμα πολλων , ειδικα στη παραλια που κανουν live και τις συγκρισεις. Και για να ειμαι δικαιος ισχυει και για τα 2 φυλλα

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Στη διπλανή ομπρέλα κάθεται μια οικογένεια και ακούγεται συνέχεια 《Γιώργο το ένα》,《Γιώργο το άλλο》, ώσπου μετά από 2 ώρες ακούγεται ο Γιώργος 《Ανάθεμα την ώρα που σε παντρεύτηκα εσένα και τη κάργια τη μάνα σου που μου κατσικώθηκε στο σβέρκο》.

Χειροκρότησε όλη η πλάζ !!!

:tooth: :tooth:

Μάγκες ... προσοχή στα κατσικώματα.

:woldman:
Τσόκαρο ο τύπος. Πάνω από όλα αξιοπρέπεια.

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
8.165
Πόντοι
3.446
Τι τραβάμε οι καημένοι για ένα πήδημα.. Μας λυπάμαι ώρες ώρες ..:cry:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.752
Πόντοι
9.297
Φταίει και ο τύπος που δεν είδε πιο νωρίς που πήγαινε το πράγμα.
Τώρα θα την τρώει στην μάπα εφ'ορου ζωής γιατί δεν μπορεί να χωρίσει ...μάλλον θα την βγάζουν οριακά και τα έξοδα διαζυγίου θα υπερβαίνουν τις δυνατότητες του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο Γιώργος ειναι επίσης υποτακτικός...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom