Νέα

Μου έδωσε το κινητό της σε στούντιο κρυφά. Τι σημαίνει αυτό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα isideratos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
54
Πόντοι
1
Σας έχει τυχει ποτέ; Τι πραγματικά σημαίνει;

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Αν δεν παρεις δεν θα ανακαλυψεις ποτε...

OP
OP
isideratos

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
54
Πόντοι
1
η κοπέλα της βάρδιας?
ΝΑι.
Όταν μπήκε μου λέει μακάρι να έπαιρνες 1 ώρα. της λέω είναι πανάκριβα. 
Και μου λέει το ξέρω αλλα δεν είναι στο χέρι μ ουκαι θα σου δώσω το κινητίο μου να με πάρεις αλλα μην πεις πουθενά τπτ. Εϊναι απο τισ μουνάρε ςπου υπάρχουνε και πασίγνωστη αλλα δε λέω ποια είναι. ¨εχω γεμίσει απορίες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ότι παίρνει βίζιτες και εκτός μαγαζιού.
:thumbsup:

ή εν πασει περιπτωση οτι θελει να οικοδομησει πελατεια που να μπορει να την βρισκει ανεξαρτητα σε ποιο μαγαζι-αλυσιδα μαγαζιων δουλευει.....

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ΝΑι.
Και μου λέει το ξέρω αλλα δεν είναι στο χέρι μ ουκαι θα σου δώσω το κινητίο μου να με πάρεις αλλα μην πεις πουθενά τπτ. Εϊναι απο τισ μουνάρε ςπου υπάρχουνε και πασίγνωστη αλλα δε λέω ποια είναι. ¨εχω γεμίσει απορίες
πάρε τηλ δεν θα πάθεις κάτι άλλα το βλέπω χλωμό να στο σηκώνει γι αυτό στείλε μετά και μήνυμα ποιός είσαι για να καταλάβει,η θέση της είναι πολύ πιο δύσκολη απο την δική σου για να ξέρεις

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
ΝΑι.

Κάλεσε την άμα θες!

Το θέμα είναι εσύ τί νομίζεις ότι θελεις να κάνεις.

Γιατί σού το έδωσε δεν το ξέρω. Μπορείς μετά από 1-2 φορές που θα επικοινωνήσεις να τη ρωτήσεις. Εσύ θα κρίνεις πότε, δεν παει με τις φορές, αλλά από τη στιγμή που θα θεωρήσεις ότι θα ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ να πάρεις μιά απάντηση που έχει νόημα. Κατα τάλλα την ερώτηση μπορείς να τη διατυπώσεις οποτεδήποτε

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Αυτό που λέει ο συναδελφος πιο πάνω:

Καλό είναι να ξέρει το κινητό σου... να ξέρει ποιός την καλεί. ΟΚ, ίσως το έχει δώσει και σε άλλους (ίσως λίγους, ίσως και ολιγον περισσότερους), αλλά να έχει μιά ιδέα. Εάν είσαι ο μοναδικός θα το ξέρει. Πες της κάτι, ήλθα προχτες το απόγευμα ...εκεί .... κα ι μού είπες ...αυτό, κτλ. Κάπως να καταλάβει.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ΝΑι.

Κανονικά απαγορεύεται να το δίνουν ( σε σάιτ συγκεκριμένου στούντιο αναφέρεται καί κάτι σχετικό ), αλλά στην Ελλάδα είμαστε καί πολλές απαγορεύσεις είναι απλά για τα μάτια ! μια δοκιμή θα σε πείσει για να σου φύγει καί ή περιέργεια βέβαια !

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
to μωρό τσιμπάει κ κανα κατοσταρικάκι για εξτραδάκι στα ρεπό ........

OP
OP
isideratos

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
54
Πόντοι
1
Θα το σηκώσει επειδή με ανάγκασε να της κάνω αναπάντητη για να ξέρει ποιος είναι. Μου είπε να μην πω ποτέ τίποτα. Μου έκανε πολυ μεγάλη εντύπωση γιατί είναιστο TOP 5 για πολλούς η καλύτερη ( την ξη έρετε όλοι ) και φαντάζομαι είναι τεράστιο ρίσκο για εκείνη. Τι να πώ.. ϊσως να κάνει δική της πελατείθα να έχετε δίκιο αλλά είναι μεγάλο τορίσκο και έκατσε 45 λεπτά μέσα ενώήτανε όλα τα δωμάτια γεμάτα. Τι να πώ.. Ξέρω ότι πάντα έτσι γελιόμαστε. Θα δείξει. ¨ολες οι γνώμες σας τώρα είναιχρήσιμες

kavliaris4milfs

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δικε μου το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις τηλεφωνο και να μαθεις!! :boobies:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θα το σηκώσει επειδή με ανάγκασε να της κάνω αναπάντητη για να ξέρει ποιος είναι. Μου είπε να μην πω ποτέ τίποτα. Μου έκανε πολυ μεγάλη εντύπωση γιατί είναιστο TOP 5 για πολλούς η καλύτερη ( την ξη έρετε όλοι ) και φαντάζομαι είναι τεράστιο ρίσκο για εκείνη. Τι να πώ.. ϊσως να κάνει δική της πελατείθα να έχετε δίκιο αλλά είναι μεγάλο τορίσκο και έκατσε 45 λεπτά μέσα ενώήτανε όλα τα δωμάτια γεμάτα. Τι να πώ.. Ξέρω ότι πάντα έτσι γελιόμαστε. Θα δείξει. ¨ολες οι γνώμες σας τώρα είναιχρήσιμες
η αννα μαρια ειναι ρε μαν;ποια ειναι;μας εχει φαει η αγωνια οπως τα λες φιλε μου ταφτααρ  :birdman:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Στο δωμάτιο τι σου "έδειξε"? το κινητό το έδωσε πριν ή μετα τη συνεύρεση παίχτη?
Κατα την ταπεινή μου γνώμη έκανες λάθος που άνοιξες θέμα εδώ μέσα γι αυτό,ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Για πάρε και ενημέρωσε και μας ρε παίχτη...Αν δεν τρολάρεις φυσικά

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
ΝΑι.

Ότι παίρνει βίζιτες και εκτός μαγαζιού.
Προφανως θελει να κλεισει πελατες εξω τσεπωνοντας ολοκληρο το αντιτιμο απο το 50ρι η δεν ξερω γω τι αλλο εχει ως τιμη. Επειδη υπαρχουν αναδουλειες στα στουντιο καποιες θελουν να κλεισουν στανταρακια πελατες μεσω αυτου του τροπου. Αν δουλευει πρωι θα σου πει να πατε ξενοδοχειο απογευμα. Ετσι δεν θα χασει το πρωινο και θα εχει και σιγουρο το "ιδιαιτερο" το απογευμα.
Στειλτης μηνυμα και αν δεν απαντησει παρε τηλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom