isideratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 54
- Πόντοι
- 1
Σας έχει τυχει ποτέ; Τι πραγματικά σημαίνει;
Αν δεν παρεις δεν θα ανακαλυψεις ποτε...
Ότι παίρνει βίζιτες και εκτός μαγαζιού.Σας έχει τυχει ποτέ; Τι πραγματικά σημαίνει;
ΝΑι.η κοπέλα της βάρδιας?
Ότι παίρνει βίζιτες και εκτός μαγαζιού.
πάρε τηλ δεν θα πάθεις κάτι άλλα το βλέπω χλωμό να στο σηκώνει γι αυτό στείλε μετά και μήνυμα ποιός είσαι για να καταλάβει,η θέση της είναι πολύ πιο δύσκολη απο την δική σου για να ξέρειςΝΑι.
Όταν μπήκε μου λέει μακάρι να έπαιρνες 1 ώρα. της λέω είναι πανάκριβα.
Και μου λέει το ξέρω αλλα δεν είναι στο χέρι μ ουκαι θα σου δώσω το κινητίο μου να με πάρεις αλλα μην πεις πουθενά τπτ. Εϊναι απο τισ μουνάρε ςπου υπάρχουνε και πασίγνωστη αλλα δε λέω ποια είναι. ¨εχω γεμίσει απορίες
ΝΑι.
Και μου λέει το ξέρω αλλα δεν είναι στο χέρι μ ουκαι θα σου δώσω το κινητίο μου να με πάρεις αλλα μην πεις πουθενά τπτ. Εϊναι απο τισ μουνάρε ςπου υπάρχουνε και πασίγνωστη αλλα δε λέω ποια είναι. ¨εχω γεμίσει απορίες
ΝΑι.
η αννα μαρια ειναι ρε μαν;ποια ειναι;μας εχει φαει η αγωνια οπως τα λες φιλε μου ταφτααρΘα το σηκώσει επειδή με ανάγκασε να της κάνω αναπάντητη για να ξέρει ποιος είναι. Μου είπε να μην πω ποτέ τίποτα. Μου έκανε πολυ μεγάλη εντύπωση γιατί είναιστο TOP 5 για πολλούς η καλύτερη ( την ξη έρετε όλοι ) και φαντάζομαι είναι τεράστιο ρίσκο για εκείνη. Τι να πώ.. ϊσως να κάνει δική της πελατείθα να έχετε δίκιο αλλά είναι μεγάλο τορίσκο και έκατσε 45 λεπτά μέσα ενώήτανε όλα τα δωμάτια γεμάτα. Τι να πώ.. Ξέρω ότι πάντα έτσι γελιόμαστε. Θα δείξει. ¨ολες οι γνώμες σας τώρα είναιχρήσιμες
ΝΑι.
Προφανως θελει να κλεισει πελατες εξω τσεπωνοντας ολοκληρο το αντιτιμο απο το 50ρι η δεν ξερω γω τι αλλο εχει ως τιμη. Επειδη υπαρχουν αναδουλειες στα στουντιο καποιες θελουν να κλεισουν στανταρακια πελατες μεσω αυτου του τροπου. Αν δουλευει πρωι θα σου πει να πατε ξενοδοχειο απογευμα. Ετσι δεν θα χασει το πρωινο και θα εχει και σιγουρο το "ιδιαιτερο" το απογευμα.Ότι παίρνει βίζιτες και εκτός μαγαζιού.
η αννα μαρια ειναι ρε μαν;ποια ειναι;μας εχει φαει η αγωνια οπως τα λες φιλε μου ταφτααρ