ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Λιγο παθητικη σαν σταση
Είσαι PUA?
Αν όχι, του είσαι άχρηστος...
Λιγο παθητικη σαν σταση
Επισης οροφο και διαμερισμα ισως στο περιπου να μπορω να υπολογισω...μου περασε απ το μυαλο αυτο με το ραβασακι αλλα ψιλοχαζομαρα μου ακουγεται....σιγα μην ψηθει να απαντησει σε ραβασακι ασχετου.....Να σου δωσω το τηλεφωνο μου, να σε βγαλω απο το κρατητηριο του αυτοφωρου....
μια αλλη φορα σενα μολ κατεβαινα απο τις κυλιομενες κ απο πανω περναγε μια με κοντο φουστανακι σηκωσα το βλεμα κ ειδα την μουνοκωλαρα της με ενα ασπρο στρινγκ
Επισης οροφο και διαμερισμα ισως στο περιπου να μπορω να υπολογισω...μου περασε απ το μυαλο αυτο με το ραβασακι αλλα ψιλοχαζομαρα μου ακουγεται....σιγα μην ψηθει να απαντησει σε ραβασακι ασχετου.....
γτ δεν κοιμασαι
Το οτι την αφησες να φυγει. Επρεπε να της πεις οτι δεν εχεις κατι να κανεις και αν θελει μπορεις να τη συνοδευσεις εκει που παει
Το οτι την αφησες να φυγει. Επρεπε να της πεις οτι δεν εχεις κατι να κανεις και αν θελει μπορεις να τη συνοδευσεις εκει που παει
Μια χαρα ειναι το ραβασακι. Το να φρικαρεις και να εμφανιζεσαι σαν μανιακος που την καταδιωκει ειναι μαλακια. Το ραβασακι μ ενα τηλεφωνο ευγενικα δεν νομιζω να τη χαλασει. Ισα ισα θα την κολακεψει. Τωρα αν ειναι ζωον και σηκωσει μυτη παρε ενα φλομπερ κρυψου πισω απο καμια γλαστρα και παρε το αιμα σου πισωΕπισης οροφο και διαμερισμα ισως στο περιπου να μπορω να υπολογισω...μου περασε απ το μυαλο αυτο με το ραβασακι αλλα ψιλοχαζομαρα μου ακουγεται....σιγα μην ψηθει να απαντησει σε ραβασακι ασχετου.....
Δεν επιμένω πολυ με τις γκομενες τυπε αμα μου ριξει μια φορα ακυρο την κάνω διακριτικα
Το θεμα ειναι πρακτικο...πως να την πετυχω στο δρομο...?Στα τοσα διαμερισματα πιο ευκολο ειναι να πετυχω το τζοκερ...!!!Ρε τυπε μην εισαι χέστης οταν την δεις απλα πηγαινε και μιλα της. Αμα θέλει θα πάτε για καφέ. Θα ξέρεις τουλαχιστον και θα ηρεμησεις
Κι εγω το ιδιο πλεον. Εκτος κι αν δω αυτο που θα μου διαλυσει ολη τη φαια ουσια. Εκει κυνηγαωΔεν επιμένω πολυ με τις γκομενες τυπε αμα μου ριξει μια φορα ακυρο την κάνω διακριτικα
Και γω ειμαι μια απο τα ιδια...απλα το συγκεκριμενο με ιντριγκαρει γιατι ειναι τρελο ψωλακι και μου μοιαζει ετοιμο ζεστο φαι στο πιατο...Κι εγω το ιδο πλεον. Εκτος κι αν δω αυτο που θα μου διαλυσει ολη τη φαια ουσια. Εκει κυνηγαω
Γιατρε μηπως μενεις μποδοσακειο???Συναγωνιστες , παρολο που δεν ειμαι επαγγελματιας μπανιστιρτζης μου χει τυχει ενα φοβερο σκηνικο που δεν ξερω πως να το διαχειριστω....
Βγαινω στο μπαλκονι για τσιγαρο (ειμαι ψηλό οροφο) και στην απεναντι πολυκατοικία (αλλα σχετικα μακρυα,ο δρομος ειναι φαρδυς) ειναι ενα παραθυρο ανοιχτο,βραδυ με τα φωτα αναμενα οποτε βγαινει ενα πιπινι με την πετσετα,προφανως απο το μπανιο,την ριχνει κατω και μου γινεται το ματι λουκουμας...!!! Και παρολο που εγω σιγουρα φαινομουνα μιας και ειχα φωτα αναμενα, το μικρο (δεν ξερω αμα με ειδε) οπως ειναι τσιτσιδι αρχισει να χορευει λες και ηταν σε μπαρα... και εγω μονο που δεν την εβγαλα να την παιξω...!!!!
Το απιστευτο ειναι οτι παρομοια σκηνικα επαναληφθηκαν τους τελευταιους μηνες?(3-4 φορες ακομα την πετυχα γυμνη να ντυνεται ή να βολοδερνει σπιτι!!) Και το κουλο ειναι οτι παρ ολο που ειναι και γαμω τα μουνακια, δεν εχω δει ποτε γκομενο να μπαινοβγαινει εκει μεσα...παντα μονη..!!!
Και σπαω το κεφαλι μου να βρω τροπο να την προσεγγισω...αλλα τι και πως να της το πω...σε πηρα ματι και θελω να σε σκισω???!!!
Μαλλον θα παρω κανα επαγγελματικο τηλεσκοπιο να εντρυφησω στο αθλημα του μπανιστηριου ή ακομα καλυτερα κανενα drone με καμερα,οπου να μπορω να της στειλω με ραβασακι το τηλεφωνο μου....
Οχι,σε μια μεγαλη λεωφορο της πολης....Γιατρε μηπως μενεις μποδοσακειο???
Τι σκατα ρε γμτ εχει γινει της μοδας να κυκλοφορανε ξεβρακωτες με ανοιχτες τις μπαλκονοπορτες???Νόμιζα οτι ειμασταν γειτονες!!!Οχι,σε μια μεγαλη λεωφορο της πολης....