ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.955
- Πόντοι
- 36.618
10€ ο απλόςΠοσο ειναι ο χωρος ξερει κανεις?
50€ πριβέ απλό και 100€
10€ ο απλόςΠοσο ειναι ο χωρος ξερει κανεις?
Φίλτατε, όπως είδες είπα για όλα τα γούστα, κάποιοι προτιμούν μεγάλες και κάποιοι μικρές, κάποιοι αδύνατες και κάποιοι μπαμπάτσικες, γούστα είναι αυτά και για τον κάθε ένα διαφορετικά, αλλά σε γενικές γραμμές τουλάχιστον για εμένα ο μέσος όρος ήταν άνω του μετρίου. Δεν είπα ότι ήταν επιπέδου κουνελάκια του playboy, ούτε άγγελοι τις Victoria secret. Το καλό είναι ότι όλα τα γούστα από όσα είδα καλύπτονται.Καλά τα λες αλλά όχι ότι οι κοπέλες είναι άνω του μετρίου μετρίου και κάτω έχει κάτι ναυάγια χοντρές από τα παλιά θέλει ανανέωση στης γυναίκες πολύ κατιμα
Θυμάμαι μία Ειρήνη αλλά από lolita και όχι από mousses. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν είχε περάσει και από τα δύο μαγαζιάΘυμάστε ειρήνη 2002 περίπου;
έτσι ακριβώς....πολλά ναυάγια και σε πολύ βαθιά νερά κιόλας.....Καλά τα λες αλλά όχι ότι οι κοπέλες είναι άνω του μετρίου μετρίου και κάτω έχει κάτι ναυάγια χοντρές από τα παλιά θέλει ανανέωση στης γυναίκες πολύ κατιμα
Και αυτήν και τηγ ''αδερφή της''Θυμάστε ειρήνη 2002 περίπου;
Καλυτερα να μην πας τωρα για θα απογοητευτεις πραγματικα και εχω τοσες καλες αναμνησεις απο εκει μεσαε ρε τι εχουμε κανει εκει μεσα επι εποχες αποστολη
ειχεΘυμάμαι μία Ειρήνη αλλά από lolita και όχι από mousses. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν είχε περάσει και από τα δύο μαγαζιά
π μελαχρινη με το ισιο μαλλι στην δευτερη και τριτη φωτο εχει ονοματακι αρχηγε;Μερικές φωτογραφίες που αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας!
Προβολή συνημμένου IMG_5920.JPG Προβολή συνημμένου IMG_5522.JPG Προβολή συνημμένου IMG_5524.JPG Προβολή συνημμένου IMG_5755.JPG
Έχει αλλάξει και ο απλός χορός είναι 10Έχω να πάω χρόνια. Τελευταία φορά που πήγα ο απλός χορός ήτανε 5 Ευρώ και σε έβλεπαν όλοι δεν ήταν σε κάπως διακριτικό μέρος αυτό με χάλαγε. Αν δεν έχει αλλάξει αυτό δεν πολυαξίζει για εμένα.
Α οκ και φαντάζομαι σε διακριτικό μέρος. Με παραβάν κάπως.Έχει αλλάξει και ο απλός χορός είναι 10