Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Σκαραβαιος +1000

Στις μουσες δουλευει μεσα εδω και κανα διμηνο μια μολδαβεζα με ονομα μιλενα.ωραιο σωμα φατσα πεκινουα και πολυ κουτοπονηρη.το κλασσικο της παραμυθι κερνα ποτα παρε χορο για να σου δωσω το τηλεφωνο μου να βρεθουμε να γαμηθουμε.αφου της βγαλεις  το μεροκαματο σου δινει το κινητο της το οποιο το σηκωνει σπανια και οταν απαντησει  η δανεικα θα ζητησει η θα σου ζητησει να πας απο το μαγαζι παλι να την ασημωσεις.μαυρο δαγκωτο !οχι αλλο καρβουνο

τί δουλειά έχει η...μούσα του σκαραβαίου με τις μούσσες μόνο εσύ ξέρεις φίλτατε... :rockon: :rockon: :rockon:

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Εγω παντως πηγα χθες μετα απο πολυ καιρο (ειχα σταματησει λογω της παρακμης) και ανακαλυψα οτι το επιπεδο ανεβηκε καπως. Ειχε τρεις τεσσερις  κοπελες πολυ καλες. Εχουν ερθει καινουργιες, μια ψηλη ξανθια ρωσιδα, δυο ξανθουλες ρουμανες, κλπ.
Ενταξει,  πολλες ρουμανες, αλλα τι να κανουμε ? οι ρωσιδες οπως τις ξεραμε 20 χρονια πριν αποτελουν πια παρελθον. Τα οκονομησανε και εριξαν μαυρη πετρα στην ελλαδα της κρισης.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Εγω παντως πηγα χθες μετα απο πολυ καιρο (ειχα σταματησει λογω της παρακμης) και ανακαλυψα οτι το επιπεδο ανεβηκε καπως. Ειχε τρεις τεσσερις  κοπελες πολυ καλες. Εχουν ερθει καινουργιες, μια ψηλη ξανθια ρωσιδα, δυο ξανθουλες ρουμανες, κλπ.
Ενταξει,  πολλες ρουμανες, αλλα τι να κανουμε ? οι ρωσιδες οπως τις ξεραμε 20 χρονια πριν αποτελουν πια παρελθον. Τα οκονομησανε και εριξαν μαυρη πετρα στην ελλαδα της κρισης.

εμανουέλλα από άθενς νάμπερ ουάν ωραίο θέμα ωραίο κορμί φάτσα αγριωπή αλλά καυλέ,νταρίνα ρωσίδα πρώην μικρό άφρο και κίνκυ πολύ καλή με μετριοκαλή εμφάνιση αλλά υπέροχο πριβέ.. Η πιό ξενέρωτη εκεί μέσα είναι αυτή η ομορφομιλφάρα η σιμόν από το μπρασόφ. Μην την πάρετε ποτές..ξενέρα...όπως επίσης και την απατεώνισα την τρελλοπολωνέζα την ξανθιά με το ίσιο μακρύ μαλλί..πολύ τίμια και καύλα επιλογή η σοφία και η σάντρα από πρώην πρίνσεςς.Επίσης τρελλή ξενέρα η άννα από πρώην πρίνσεςς η ρωσίδα.Στο ίδρυμα επίσης διαβιούν απο το λολίτα η τζούλια 89 ετών γίνεται αύριο και η αλεξάνδρα η ουκρανέζα η οποία έχει παχύνει πολύ δυστυχώς.

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6

Η μια ξανθια Ρουμάνα μήπως λέγεται Sonia...?

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
μήπως ενεφανίσθη η αλίνα??

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εμανουέλλα από άθενς νάμπερ ουάν ωραίο θέμα ωραίο κορμί φάτσα αγριωπή αλλά καυλέ,νταρίνα ρωσίδα πρώην μικρό άφρο και κίνκυ πολύ καλή με μετριοκαλή εμφάνιση αλλά υπέροχο πριβέ.. Η πιό ξενέρωτη εκεί μέσα είναι αυτή η ομορφομιλφάρα η σιμόν από το μπρασόφ. Μην την πάρετε ποτές..ξενέρα...όπως επίσης και την απατεώνισα την τρελλοπολωνέζα την ξανθιά με το ίσιο μακρύ μαλλί..πολύ τίμια και καύλα επιλογή η σοφία και η σάντρα από πρώην πρίνσεςς.Επίσης τρελλή ξενέρα η άννα από πρώην πρίνσεςς η ρωσίδα.Στο ίδρυμα επίσης διαβιούν απο το λολίτα η τζούλια 89 ετών γίνεται αύριο και η αλεξάνδρα η ουκρανέζα η οποία έχει παχύνει πολύ δυστυχώς.
αυτη ειναι η ''παλια'' νικολ ρε ...η κολλητη της θεας καρλας...
ακομα τραγουδαει αλλα απο σερβις οπως τα λες...λαιτ πολυ λαιτ...

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
παθε θεε...η λουση ειναι εκει η την εκανε παλι;;; :pipa1:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
παθε θεε...η λουση ειναι εκει η την εκανε παλι;;; :pipa1:

εχωκαιρό να την δώ στα πέριξ...ίσως είναι ερώτικα πάλι ή πολωνία ή και αλλού...πχ πολλές την έχουν κάνει για κίνα ή ελβετία.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
εροτικα δε νομιζω να ξαναγυρισε.....γαμωτο...ποια θα μου λεει για την ψυχολογια της και θα μου κανει και ψυχαναλυση;;; ;)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
εροτικα δε νομιζω να ξαναγυρισε.....γαμωτο...ποια θα μου λεει για την ψυχολογια της και θα μου κανει και ψυχαναλυση;;; ;)
:2funny: :2funny: :2funny:

Σωστός...

Που να δεις τι έκανε σε φίλο μου στο πριβέ,κ μάλλον γι'αυτό τη διώξανε...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
:2funny: :2funny: :2funny:

Σωστός...

Που να δεις τι έκανε σε φίλο μου στο πριβέ,κ μάλλον γι'αυτό τη διώξανε...

εμένα πάντως στο πριβέ του ντόλλς προ τριετίας με είχε κατουρήσει!καύλαααααααααααααααα!

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ε τι κανει αυτη;;; τα....βασικα ;)......ιδιως οταν τη γλυφεις...τρελαινεται και ξεσαλωνει :pipa2:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ε τι κανει αυτη;;; τα....βασικα ;)......ιδιως οταν τη γλυφεις...τρελαινεται και ξεσαλωνει :pipa2:
Στην περίπτωση που αναφέρομαι έκανε όλα αυτά στα οποία εναντιώνεται η πολιτική του Ερότικα,γι'αυτο μάλλον κ τη διώξανε...

Μετά από καιρό την πέτυχα στο Λίντο κ πέθανα στα γέλια...Εκεί εγκρίνουν τα πάντα...

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
το θεμα ειναι 1....τωρα που ειναι :dancing:

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Χθεσινό πέρασμα από Μούσσες...κατά την ταπεινή μου άποψη το roster του μαγαζιού (αν προσαρμοστούμε στα δεδομένα της εποχής πάντα) είναι αξιοπρεπέστατο κ οι κοπέλες αρκετές..απόπειρα roster:

Ανέτ
Αλέξια
Σιμόν
Εμμανουέλα
Σύλβια
Σάντρα
Κατερίνα
Λούντα
Τζοάννα
Νίνα
Χριστίνα

κ άλλες τόσες ή κ παραπάνω που δεν έπιασα τα ονόματα τους ή δεν τα θυμάμαι...

P.S. υπήρχε κ show με Kenzo k Kelly...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Χθεσινό πέρασμα από Μούσσες...κατά την ταπεινή μου άποψη το roster του μαγαζιού (αν προσαρμοστούμε στα δεδομένα της εποχής πάντα) είναι αξιοπρεπέστατο κ οι κοπέλες αρκετές..απόπειρα roster:

Ανέτ
Αλέξια
Σιμόν
Εμμανουέλα
Σύλβια
Σάντρα
Κατερίνα
Λούντα
Τζοάννα
Νίνα
Χριστίνα

κ άλλες τόσες ή κ παραπάνω που δεν έπιασα τα ονόματα τους ή δεν τα θυμάμαι...

P.S. υπήρχε κ show με Kenzo k Kelly...
Με κολάζει αυτο το σωληνοκόριτσο  :cum: :lheel: :kissass:
Γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω για ταις προσφερομεναις υπηρεσίες της εν λόγω(για κανά πριβε κ.λ.π)?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom