Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Λίστα με φραπεδιάρες ρεεε....
Θέλουνε καί δώρο; Ξού! Δέν θέλω λίστα!
Δηλαδή ή ίδια λίστα από τήν εποχή τού Σίντλερ! Λιμνάζοντα ύδατα!
σακαραβεο μαγαζαραΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΕΣΘΟΝΕS ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΣ? ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΡΙΠ ΚΛΑΜΠ ΘΑ ΒΡΩ ΕΣΘΟΝΕΣ please βοηθηστε...
το καλιτερο μαγαζι σε ολα τα βλακανια ινε ο σακαραβεοσυπαρχει τετοιο μαγαζι? τι εννοεις?
ο σακαραβεοσ ινε μαγαζαρα κε ινε το καλιτερο μαγαζι δεν ινε στιπ κλαβπου βρισκετε? εψαξα την λιστα με τα strip clubs αλλα δεν το βρηκα
εχεις απολυτο δικιο!!! οι ρουμανογυφτησες οι περισοτερες (οχι ολες) ειναι σκαμενες!!Χθεσινη επισκεψη στο μαγαζι, μουσικη καλη ,χωρος αρκετα καλος και γκαρσονια ευγενικα, ομως απο οτι παρατηρησα την εχουν κανει οι εσθονες οι οποιες δεν ξερω που ξεροσταλιαζουν αλλα ειχε μονο κατι μαυριδερες ρουμανες με οχι τοσο εκλεπτυσμενα χαρακτηριστικα (αριστοκρατικα) οι οποιες μονο στην παρουσια τους σου δημιουργουσαν την εντυπωση οτι πρεπει να πανε για ρινοπλαστικη και βελτιωση προσωπου κατι μυτες σαν μπουγατσομαχερα που ανοιγανε στην ακρη.Πραγματικη αηδια, και με παρακαλουσαν και για πριβε με 100 ευρω. Δεν παω να τα φαω κοντοσουβλι καλυτερα.
Λοιπον αν τα μαγαζια αυτα θελουν να ξυπνησουν, πρεπει να κινηθουν πιο εξυπνα και να φερουν κοπελες απο βορεια ευρωπη οπως εσθονια που ειναι πιο εμφανισιμες. Ρωτησα καποια κοπελα που εχουν παει και μου ειπαν Αγγλια-Αμερικη, και μεις καθομαστε με τα κατακαθια απο ανατολικο μπλοκ και ρουμανο-βαλκανο-γυφτισσες.
Αυτα τα ολιγα...
βρε παιδια φαινεται σαν να εχει ερθει παρακμη για τα στριπτηζαδικα
ετσι ειναι!!Ακουσα οτι το μαγαζι πουληθηκε.
Σκαραβαιος +1000
Στις μουσες δουλευει μεσα εδω και κανα διμηνο μια μολδαβεζα με ονομα μιλενα.ωραιο σωμα φατσα πεκινουα και πολυ κουτοπονηρη.το κλασσικο της παραμυθι κερνα ποτα παρε χορο για να σου δωσω το τηλεφωνο μου να βρεθουμε να γαμηθουμε.αφου της βγαλεις το μεροκαματο σου δινει το κινητο της το οποιο το σηκωνει σπανια και οταν απαντησει η δανεικα θα ζητησει η θα σου ζητησει να πας απο το μαγαζι παλι να την ασημωσεις.μαυρο δαγκωτο !οχι αλλο καρβουνο