1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αρχισαν οι προμότερς να κάνουν διαφήμιση για κάνα φράγκο.
Γιατι το λες αυτο;αρχισαν οι προμότερς να κάνουν διαφήμιση για κάνα φράγκο.
αααααααααααααααααααααααααααααααχχααχχαχααχχαχαχαχαχαχαΓιατι το λες αυτο;
Ο τυπος, παρθενος στο bou. μεχρι σημερα, απο το 2010 φυλαγε την μερα που θα εγραφε κριτικη για τις Μουσσες...
το ονομα της μελαχρινης? το θυμασε? sosΣαββατο βραδυ και υστερα απο παροτρυνση του κολλητου αποφασισαμε να επισκεφτουμε το εν λογω ιδρυμα, τιποτα ομως δεν θυμιζε την χρυση δεκαετια του ΄90 αλλα και τα πρωτα χρονια της καινουργιας χιλιετιας.Παρ΄ ολα αυτα οι κοπελες του μαγαζιου ηταν ακρως ευγενικες και σε ελαχιστες περιπτωσεις φορτικες.Σε γενικες γραμμες μετριοτατες ρουμανες και ρωσιδες που εκαναν οτι μπορουσαν για να αποσπασουν εστω και ενα απλο χορο!
ΟΑΣΗ ομως αποτελουσαν 3 ΕΣΘΟΝΕΣ, δυο ξανθιες και μια μελαχρινη, οι οποιες πραγματικα εδιναν αλλο χρωμα στο ολο σκηνικο και ομορφαιναν δεοντος το τοπιο,πραγματικες καλλονες πανεμορφα προσωπα και σωματα, που σου εδιναν την εντυπωση οτι ηρθαν απο αλλο πλανητη, απολαυσα μαζι τους απλο χορο αλλα και πριβε και με εστειλαν στον 7ο ουρανο.
Τα γκαρσονια ευγενικοτατα και τα ποτα αρκετα καλα, ωραια παρενθεση το σοου του καβλομαγου!!! αλλα και της ουγγαρεζας.Μουσικη πολυ ανεβαστικη και χωρος αρκετα γηπεδικος που εδινε ωραια αισθηση.
Τελικο συμπερασμα της παρεας ειναι οτι το μαγαζι εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης, ειδικα αν επενδυσει σε ΕΣΘΟΝΕΣ, οι οποιες ανεβασαν αρκετα το μεσο ορο ποιοτητας. Ειμαι σιγουρος οτι με 3 ακομα κοπελες σαν και αυτες, ο μεσος ορος του μαγαζιου θα ανεβενε ακομα πιο πολυ!
Μηπως ειναι καιρος να επενδυσουμε περισσοτερο σε χωρες της Βαλτικης;
Τα γκαρσονια ευγενικοτατα και τα ποτα αρκετα καλα,
και χωρίς φουσκωμένους λογαριασμούς πανω απ ολα....
αααααααααααααααααχχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαατο οποιο σε σχέση με πέρσι είναι λες και έχουν κάνει μετεκπαίδευση στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ!
για όσους ψάχνουν την μανουέλα από μπέιμπι γκόλντ και λίντο(μικρό πέρασμα πέρσυ) είναι εδώ κάμποσο διάστημα..πολύ καύλα το ρουμανάκι...αλλά ας σταματήσουν το παραμυθάκι του πριβέ γιατί έχει καταντήσει αηδία...
ΑπαντήσειςΠαίδες 2 ερωτήσεις
α)πόσο κάνει ο prive χορός?
b)είναι σε ξεχωριστό χώρο? Δε γουστάρω να'μαι σε κοινή θέα.
Απαντήσεις
α)Κανονικά κοστίζει 50 ευρώ...Τώρα λόγω Χριστουγέννων υπολογίζω 55 λόγω δώρου και αφού ο απλός χορός ανέβηκε στα 11
β)είναι σε ξεχωριστό χώρο με κουρτίνα και καναπέδες (όχι μόνος σου βέβαια, τύπου Ερότικα).Δε γνωρίζω αν υπάρχουν κάμερες σε λειτουργία (όπως πχ στο Ερότικα)
Και μια συμβουλή..το ό,τι σου τάζουν διάφορα δε σημαίνει ό,τι τα τηρούν!!
την Παρασκευή το ποτό μας το χρέωσαν 11 και απλό χορό 11 και για αυτό το είπα με επιφύλαξη..πολύ σωστά, μείνε μακριά από την Τζούλια (ξανθιά, λίγο γεματουλα που υπόσχεται πολλά άλλα δεν κάνει τίποτα)
εγώ προχθές 50ευρω πλήρωσα για τον prive πάντως
ναι απλώς στο Ερότικα έχουν 2 χόρους για ένα άτομο ο καθένας με κουρτίνα κτλ..Μηπως εχω μπερδεψει κατι? Οταν λεω πριβέ εννοώ όπως στο Αλκατράζ που πας πίσω απο τις κουρτίνες.Κάτι αντίστοιχο υπάρχει στις Μούσες? Ο χορός με τα 11 ευρώ γίνεται στο τραπέζι ή σε κάποιον χώρο σαν αυτόν του Αλκατράζ?
Λάθος ο όρος πριβέ λοιπόν!!
και εμεις τοσο πληρωσαμε τους απλους χορους και τα ποτα, μαλλον εχεις καταλαβει για ποια μιλαω και αν απορεις γιατι πηγα με αυτη για prive και οχι με καποια αλλη η απαντηση ειναι γιατι μου εταξε τα καλυτερα και με επιασε μαλακα, ηταν ΠΟΛΥ χειροτερη απο τους απλους χορους που πηρα με αλλες κοπελεςτην Παρασκευή το ποτό μας το χρέωσαν 11 και απλό χορό 11 και για αυτό το είπα με επιφύλαξη..
Η Τζούλια είναι μια ψιλο-σιτεμένη? με κάπως σπασμένο πρόσωπο?
ήρθε και σε μας , μας έταξε διάφορα αλλά δεν της κάτσαμε!!και εμεις τοσο πληρωσαμε τους απλους χορους και τα ποτα, μαλλον εχεις καταλαβει για ποια μιλαω και αν απορεις γιατι πηγα με αυτη για prive και οχι με καποια αλλη η απαντηση ειναι γιατι μου εταξε τα καλυτερα και με επιασε μαλακα, ηταν ΠΟΛΥ χειροτερη απο τους απλους χορους που πηρα με αλλες κοπελες
έχει αρκετές ωραίες γυναίκες, στον απλό χορό χουφτωματάκια (αν και έχω δει και ορισμένους να φιλάνε στηθος ),τί άλλο να κάνεις?αν μπορείς ,προσπάθησε να αποφύγεις Παρασκευή ή Σάββατο..ό,τι ισχύει δλδ και για το Αλκατραζ.Ο απλός χορός λέει τίποτα? Κλασσικά πράματα να υποθέσω ε? μέχρι χουφτώματα? Επίσης επειδή έχω σαν μέτρο σύγκρισης μόνο το Αλκατράζ απο Αθήνα,στις Μούσες έχεις ωραιότερες γυναίκες ?