1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εδώ δεν παίζουν με το δικό μου πουλί,με του νόκια θα παίξουν ?
δεν είσαι κινητό εσύ.
Εδώ δεν παίζουν με το δικό μου πουλί,με του νόκια θα παίξουν ?
δεν είσαι κινητό εσύ.
νόκια;Nαι αλλά έχω κινητό..;)
νόκια;
όχι,τώρα αγόρασα sony..ένα φθηνό (της πλάκας)..για να μην δίνω στόχο..;)
όλα τα σόνι της πλάκας είναι......
Κάντο λιανά φίλε καπιτάνο...Πρέπει να γίνει μνεία για τα αποθανόντα έντομα που σκεπάζουν την πίστα του ιδρύματος αλλά ουδόλως ενοχλούν τις εργάτριες!!!
μια μικροκαμομενη που μαλλον την ελεγαν κατερινα ξερει κανεισ κατι για αυτην.εκει που περιμενα την σασα περναει λιγο αυτη και καθεται μαζι μου,γλυκο προσωπακι καλο σωμα μου ειπε οτι δουλευε πρινσες πριν.επειδη λεω να ασχοληθω μαζι τησ εχει κανεις καμια οδηγια περι της νεαρας?ευχαριστο....
τσακωθηκε.........Ρε μάγκες η milf θεία Ειρήνη σταμάτησε οριστικά?Ξέρει κανείς τπτ?Δεν πιστεύω να πήρε καμιά μεταγραφή,ε?
Ρε μάγκες η milf θεία Ειρήνη σταμάτησε οριστικά?Ξέρει κανείς τπτ?Δεν πιστεύω να πήρε καμιά μεταγραφή,ε?
αλβανιδα ειναι η κυρια μιλφ πεδια!!!Να ασχοληθείς...αλλά έχει γκόμενο !
(αν μιλάμε για τη Ρουμάνα που φαντάζομαι..)!
Αν και αυτό που αναφέρει ο kotipeltos ισχύει, εγώ εννοούσα ότι επειδή τα ονόματα είναι πεπερασμένα, αν η φανέλα με το νούμερο "Ανίτα" είναι αχρησιμοποίητη για καιρό, μπορεί να δοθεί σε νέο παίκτη που θα ενταχθεί στο roster και αυτό για ένα μικρό διάστημα -μέχρι να συζητηθεί και να διευκρινιστεί στο forum- δημιουργεί φρούδες ελπίδες στους φίλους της προηγούμενης "Ανίτας".Tι ειναι το "βαφτισι" Αλκη ?
Αυτα..
Ευχαριστώ! Αυτή πρέπει να είναι. Το χρώμα του μαλλιού κακώς το ανέφερα ως σημείο αναγνώρισης γιατί στις γυναίκες δεν αποτελεί σταθερό χαρακτηριστικό.υπάρχει Ανίτα ψηλή Μαυρομάλλα