Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
καλα δεν το συζηταμε....οι παλιες μουσσες ηταν κορυφη...
η αντζι επανηλθε....
εγω λεω την Αντζι την Πολωνεζα !!!!!
καλα δεν το συζηταμε....οι παλιες μουσσες ηταν κορυφη...
η αντζι επανηλθε....
εγω ελεγα τη λιθουανεζα.....εγω λεω την Αντζι την Πολωνεζα !!!!!
μια ειναι η φακλανα λεμεεεεεςε
η ζενια ειναι μια χαρα.....(ακομα Cheesy)
Διορθωση προηγουμενου ποστ
Παιδια η μια φακλανα τα εφαγε τα μελομακαρονα
Η αλλη ειναι ακομα αστερι..και μαλον θα παραμεινει αστερι γιατι δεν εμειναν αλλα μελομακαρονα να φαει να παχυνει....
Ενταξει τωρα?
Ερχεται μια μαλακω ( καλο μουνι απο τα καλυτερα μαλλον ) Ελενα στο ονομα και μου λεει : χορο θα παρεις ???? Εγω αντι να της πω κατευθειαν οχι ( γιατι σε αυτο εχουν δικιο οι στριπερ - πολλοι απο μας και πρωτο και καλυτερο μενα πολλες στριπερ που ξερουμε οτι δεν θα τις παρουμε χορο οταν ερχονται στο τραπεζι απλα τις μπαλαμουτιαζουμε και μερικες φορες ασχημα και μετα τις διωχνουμε, πραγμα το οποιο ειναι σπαστικο για τις στριπερ αλλα απο την αλλη δεν ειμαστε και υποχρεωμενοι οποια ερχεται στο τραπεζι να την παιρνουμε για χορο - η αληθεια ειναι καπου στη μεση )αρχισα τα δικα μου χωρις ομως να χουφτωνω και τα σχετικα, ημουνα πολυ διακριτικος και σωστος.
Οταν λοιπον καταλαβε οτι δεν θα τη παρω για χορο μου κανει κωλοχερο μπροστα στο κοσμο. Επρεπε να σηκωθω επανω και να τη διαοστειλω και να της ριξω ασχημο μπινελικι αλλα εχει κατι γορριλακια κατω στην πορτα που δεν ξερεις τι μπορει να γινει .....
Κωλοδάχτυλο ε;
Κατάλαβα καλά ή με γελούν τα μάτια μου;Επανήλθε η Άντζυ η Λιθουανέζα;,αυτός ο διαβολικός άγγελος ωωω Θεέ μου!!!εγω ελεγα τη λιθουανεζα.....
μια καινουρια μαυρομαλλα (δε θυμαμαι ονομα)οι κοπελίτσες οι δυο ,που κάνουν το σούπερ λεσβιακό με τα γλειφιτζούρια ντυμένες κουνελάκια ποιές είναι ..?
1)Xα χα χα τι μαλακες που ειστε και πηγαινετε στις Μουσες !!!!
Α ρε κοροϊδα Ελληναρες αγαπουληδες .....
2) Σας βαρεθηκα και σας γραφω στα αρχιδια μου..
1) Kαποιο αλλο μαγαζι, εχεις να προτεινεις ?
2) Εεε καλα τωρα..Δεν εισαι ο πρωτος ουτε ο δευτερος..
Αυτα..
Η Ειρηνη ειναι ακομα στο μαγαζι, το χει τσεκαρει κανενας?