Επισκέπτης
Ωραίες ????
συμπαθητικές ;)
Ωραίες ????
συμπαθητικές ;)
Σε 1-2 βδομάδες θα είναι εκεί ???
Γιατί σήμερα θα είμαι σπιτόγατος.....
Έχεις καμιά καλή πληροφορία ???
Ανταλλάσω...με πληροφορίες για τον Θεό....
πληροφορία καλή δεν έχω....
είμαι όμως όλος αυτιά για πληροφορίες που αφορούν τον Θεό....
θες πολυ ξυλο....Αν έχεις κονέ στο μαγαζί....κράτησε τον λευκό καναπέ.....όπως κοιτάμε την πίστα,αριστερά....
Αν δεν έχεις...απέκτησε...προσδίδει κύρος....
Εφώ σας τα λέω εσεις πάτε και τρέχετε στα σύνορα για τις ξεκωλιάρες !
τωρα τι να σου πω.....Kαλα μερικες πατσαβουρες απο κει μεσα εχουν ξεφυγει ...
Ερχεται μια μαλακω ( καλο μουνι απο τα καλυτερα μαλλον ) Ελενα στο ονομα και μου λεει : χορο θα παρεις ???? Εγω αντι να της πω κατευθειαν οχι ( γιατι σε αυτο εχουν δικιο οι στριπερ - πολλοι απο μας και πρωτο και καλυτερο μενα πολλες στριπερ που ξερουμε οτι δεν θα τις παρουμε χορο οταν ερχονται στο τραπεζι απλα τις μπαλαμουτιαζουμε και μερικες φορες ασχημα και μετα τις διωχνουμε, πραγμα το οποιο ειναι σπαστικο για τις στριπερ αλλα απο την αλλη δεν ειμαστε και υποχρεωμενοι οποια ερχεται στο τραπεζι να την παιρνουμε για χορο - η αληθεια ειναι καπου στη μεση )αρχισα τα δικα μου χωρις ομως να χουφτωνω και τα σχετικα, ημουνα πολυ διακριτικος και σωστος.
Οταν λοιπον καταλαβε οτι δεν θα τη παρω για χορο μου κανει κωλοχερο μπροστα στο κοσμο. Επρεπε να σηκωθω επανω και να τη διαοστειλω και να της ριξω ασχημο μπινελικι αλλα εχει κατι γορριλακια κατω στην πορτα που δεν ξερεις τι μπορει να γινει .....
Εννοειται οτι Μουσες δεν ξαναπαω γιατι εχει και κατι αλλες εκει με τουπε και διερωταμαι : πως αυτες οι ξεβρακωτες συμπεριφερονται ετσι στους πελατες ???? Εγω στη δουλεια μου αν σε πελατη κανω κωλοχερο οχι απλως θα απολυθω αλλα θα πληρωνω και αποζημιωση για εξυβριση και τα σχετικα.
Οποτε ή οι γκομενες εχουν ξεφυγει ή αυτος που εχει τις Μουσες αλλαξε τις ταπετσαριες στο μαγαζι αλλα ξεχασε να αλλαξει και τις ..... κοπελες !!!!!
Υπαρχουν και ευγενικοτατες κοπελες στις Μουσες οπως η Ντιανα απο την Ουκρανια που ηταν παλια στο Λιντο και σας τη συνιστω για χορο αλλα εχει κατι μαλακισμενες στις Μουσες που χαλανε ολο το μαγαζι.Εφτασα στο σημειο εχτες να κλαιω για τα 11 Ευρω που εδωσα εισοδο ( εννοειται οτι χορο δεν πηρα με καμμια )το οποιο τοσα χρονια που παω στριπ δεν μου εχει ξανασυμβει
Λοιπον για να μη το κουραζω μαυρο καταμαυρο στις Μουσες και υπαρχουν αλλου πορτοκαλιες που βγαζουν μανταρινια τοσο μεγαλα ναααααα με το συμπαθιο .......
ρε πλάκα μου κάνεις;τωρα τι να σου πω.....
για να σου ξηγηθηκε κωλοδαχτυλο μπροστα σε ολους χωρις λογο η τρελλη ηταν που ομως ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειναι ολες τρελλες οποτε αδικεις το μαγαζι (το οποιο μαγαζι)αμα γενικευεις μια μεμονωνενη περιπτωση η παιχτηκε κατι αλλο που η δεν καταλαβες η δεν θες να το πεις....
παντως το συμπερασμα που εβγαλα απο το ποστ σου οτι μαυρο στις μουσες γιατι αν δεν παρεις τις γκομενες για χορο σου κανουν κωλοδαχτυλο ειναι ψιλοσεναριο....
κανω καπου λαθος;;;;;
επειδη φυσικα και δεν σε αμφισβητω μαλλον το πρωτο συνεβη(τρελλη) οπου βεβαια εχει ευθυνη καπου το μαγαζι αν δεν την ''κουλαντρισει''
πες του αφεντικού σου να τις μαζέψει ή να πάει να γαμηθεί.
Εγω δεν συχναζω σε στριπτιζαδικα καμια 10ρια φορες εχω παει στην ζωη μου οχι οτι δεν μου αρεσουν αλλα το βρισκω τραβηγμενω να τα χωσω χοντρα εκει και να μην παω κατευθειαν σε μπουρδελο που θα γαμισω κιολας.Αυτο ομως που μου συνεβει στις mousses ειναι απο τα απιστευτα.Παμε με ενα φιλο και οταν κατσαμε ηρθε η κοπελα σε μενα για ποτο κα χορο.Κατ'ευθειαν της ειπα οχι και αρχισε....γιατι ηρθες εδω και τι ειναι αυτα καιχτυπιοτανε.Κανω στον φιλο μου νοημα να φυγουμε και δρομο.Ουτε με απειλη οπλου δεν ξαναμπαινω εκει μεσατωρα τι να σου πω.....
για να σου ξηγηθηκε κωλοδαχτυλο μπροστα σε ολους χωρις λογο η τρελλη ηταν που ομως ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειναι ολες τρελλες οποτε αδικεις το μαγαζι (το οποιο μαγαζι)αμα γενικευεις μια μεμονωνενη περιπτωση η παιχτηκε κατι αλλο που η δεν καταλαβες η δεν θες να το πεις....
παντως το συμπερασμα που εβγαλα απο το ποστ σου οτι μαυρο στις μουσες γιατι αν δεν παρεις τις γκομενες για χορο σου κανουν κωλοδαχτυλο ειναι ψιλοσεναριο....
κανω καπου λαθος;;;;;
επειδη φυσικα και δεν σε αμφισβητω μαλλον το πρωτο συνεβη(τρελλη) οπου βεβαια εχει ευθυνη καπου το μαγαζι αν δεν την ''κουλαντρισει''
που σε καταλαβε ρε;;;;;μαύρη μου λέει πάμε για χορό.
της λέω δε γουστάρω και μου λέει αγγλικά φάκ όφ......
το ξερω ρε αδερφε αυτο γινεται και ειναι μεγαλη μαλακια και σπαστικο....Εγω δεν συχναζω σε στριπτιζαδικα καμια 10ρια φορες εχω παει στην ζωη μου οχι οτι δεν μου αρεσουν αλλα το βρισκω τραβηγμενω να τα χωσω χοντρα εκει και να μην παω κατευθειαν σε μπουρδελο που θα γαμισω κιολας.Αυτο ομως που μου συνεβει στις mousses ειναι απο τα απιστευτα.Παμε με ενα φιλο και οταν κατσαμε ηρθε η κοπελα σε μενα για ποτο κα χορο.Κατ'ευθειαν της ειπα οχι και αρχισε....γιατι ηρθες εδω και τι ειναι αυτα καιχτυπιοτανε.Κανω στον φιλο μου νοημα να φυγουμε και δρομο.Ουτε με απειλη οπλου δεν ξαναμπαινω εκει μεσα
το παλλικάρι είναι προστασία σε όλα τα στριπ.Το παλικαρι εκει δουλευει?????
να ξερουμε με πιον εχουμε τα κονε αμα βρεθουμε ποτε απο εκει