πες μας ντε!
Εδώ τουλάχιστον δεν πληρώσεις... (άμεσα)
πες μας ντε!
πες μας ντε!
μηπωσ ξερει κανεισ που ειναι η καρλα?
μου ειπαν οτισταματησε αλλα δεν μου ειπαν που πηγεεπι της υποδοχης στο diamond dolls....
οχι αρχηγε εχει σταματησει
ακουσα οτι μαλλον επανηλθε στουs αγωνιστικουs χωρουs αλλα αγνωστο σε πιο γηπεδοναι εχεις δικιο,μολις το πληροφορηθηκα..
ακουσα οτι μαλλον επανηλθε στουs αγωνιστικουs χωρουs αλλα αγνωστο σε πιο γηπεδο
εχω αγχωθει γιατι πιστευω πωs ειναι απο τα κορυφαια ονοματα του χωρου και ηταν νωριs για να κρεμασει τα παπουτσιαθα την βρουμε..μην ανησυχεις..
εχω αγχωθει γιατι πιστευω πωs ειναι απο τα κορυφαια ονοματα του χωρου και ηταν νωριs για να κρεμασει τα παπουτσια
βλεπω την γνωριζειs αρκετα καλα.συμφωνειs με την αποψη μου?[κορυφαια]ποια παπουτσια?την φραπεδοχειρα θες να πεις...
δεν το διαβασα,εισαι σιγουροs?.θα παω σημερα αν και εκει γινεται χαμοsναι ναι παιδια να τη βρουμε την Καρλα / δεν ειχε γραφτει στο σαϊτ οτι δουλευει στο Βaby Gold ????
ναι ναι παιδια να τη βρουμε την Καρλα / δεν ειχε γραφτει στο σαϊτ οτι δουλευει στο Βaby Gold ????
δεν το διαβασα,εισαι σιγουροs?.θα παω σημερα αν και εκει γινεται χαμοs
βρε βρε καλως τα αρχιδια μας τα 2.
τι αλλο θελω απο την ζωη μου να βρεχει εξω σαββατο βραδυ και να κουβεντιαζω με υπουργο στο bourdela!
με το που θα ακουσω οτι δουλευει καπου εχω φυγει για πριβε, πιστευω θα εχουν σφαχτει πολλα καταστηματα πιο θα την εχει..αντε να δουμε ασπρη μερα γιατι αρκετα αγαπουλιαριστικα με γνωστο αβυζο μουσοειδες. θελω καρλααα!
παντως και χθες δεν ηταν κ ασχημα υπουργε.. πω πω τι μωρο ηταν αυτο..αχ
τι αλλο θελω απο την ζωη μου να βρεχει εξω σαββατο βραδυ και να κουβεντιαζω με υπουργο στο bourdela!
Σωστοs ετσι κι αλλιωs παντα υπαρχουν οι μουσσεs[αννα μαρια]και δεν πας ...... / αν ειναι προτου μπεις ρωτα τους πορτιερηδες αν δουλευει η Καρλα σημερα - αν οχι πηγαινε πουθενα αλλου / που θα παει θα τη βρουμε .....