Νέα

Mousses Club

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 262K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το μαγαζι αρχιζει και εξελισσεται σε δημοσιο φορεα και οι γκομενες βαριουνται να κουνηθουν!
+++
πηρα μιλενα πριβε,σκατα δεν εκανε τιποτα και το κυλοτακι με το ζορι το βγαλε!ου να μου χαθεις ψωνιο..
Υπαρχουν κ γκομενες που σεβονται τον εαυτο τους ή που πολυ απλα δεν ειναι πουτανες.
Η συγκεκριμενη δεν ειναι πουτανα ΟΥΤΕ στο ΜΥΑΛΟ,ΟΥΤΕ στο ΣΩΜΑ αλλα ΟΥΤΕ κ στην ΨΥΧΗ.
Αν ειχες παρει ποτε απλο χορο,θα το ειχες καταλαβει νωριτερα πως δεν παιζεται κατι ιδιαιτερο στο πριβε μαζι της!

Καλο ξημερωμα,αν κ εφαγες ηττα συναγωνιστη κ σε κατανοω πληρως!
 

neos40aris

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Μηνύματα
99
Like
3
Πόντοι
0
αμα περιμενουμε αμεσοτητα και ενημερωση για στριπ απο σενα και το αλλο ποκεμον DIKY σωθηκαμε.......παμε λοιπον για να μαθαινετε...


3)κατερινα(μογγολορωσις...)

Υπάρχουν μήπως περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη κατερίνα?
 

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Μηνύματα
1.392
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
3)κατερινα(μογγολορωσις...)

Υπάρχουν μήπως περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη κατερίνα?

κατερινα: μογγολοειδες με βαμμενο ντεκαπαιζε σαντρε ξανθο μαλλι και απαιχτο κορμακι,απο ρωσια ορμώμενο..αλλα ξερετε τωρα συνορα ουζμπεκισταν αφγανισταν κατι..εχει αδελφουλα πιο καλη που της μποιαζει και θα την δειτε προσεχως στο καταστημα. στον χορο ειναι απο τις καλες αλλα πολυ αγρια και δυναμικη, δεν ενδυκνειται για τον αγαπουλιαρικο ρομαντικοειδη σαλιαρειζοντα χορο - προσοχη σε καυλωνει πολυ- ικανη να σας κανει να πεταξετε απειρα λεφτα σε απλο χορο αν δεν τελειωσετε σχετικα γρηγορα. στο πριβε κανει τα ιδια οποτε δεν συμφερει καθως δεν αφηνει για κατι περισσοτερο. στα μειον οτι αν δεν παρεις χουρο μαζι της συμπεριφερεται απρεπως. ετσι που εχει γινει το καταστημα ειναι απο τις καλες, μοιαζει πολυ με μια μελαχροινη κορεατορωσικης καταγωγης αδιαφορη-μην μπερδευτειτε.
 
OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
κατερινα: μογγολοειδες με βαμμενο ντεκαπαιζε σαντρε ξανθο μαλλι εχει αδελφουλα πιο καλη που της μποιαζει και θα την δειτε προσεχως στο καταστημα.

δεν μοιαζει καθολου με την λενα κυριε αφραπε!η κατερινα ειναι εκπληκτικα ομορφη και στο πριβε δεν ξερω τί κανει,αλλα μονο που την βλεπεις ολοκληρωνεις τον αυτοφραπε σου και πας για υπνο ονειρευομενος τον επομενο αυτοφραπε μαζι της! :rockon:

υ.γ.η αδερφη της ειναι καλυτερη απο την κατερινα?ωχχχχχχχ...την πουτσισαμε δηλ! :headbang:
 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Μηνύματα
3.616
Κριτικές
41
Like
2.011
Πόντοι
8.235
Καλα DIKY εχω ηδη εφαγα πατσα,την επαιξα,ποσταρα και εσυ ακομα με περιμενεις στις Μουσες / μωρε καλα κανουν και σε φωναζουν στη δουλεια αχρηστε .... / μηπως ηθελες να σου υπογραψω κιολας οτι φευγω ....

Λοιπον παιδια Μουσες μετα απο πολυ καιρο / γενικα το μαγαζι δε λεει και πολλα  / οι ιδιες και οι ιδιες / νομιζω πως πρεπει να γκρεμιστει και να χτιστει στη θεση του το Μουσες Νο.2 .... / πανε οι καλες εποχες - αν και στα πριβε ακουγα ανεστανεγμους λυτρωσης ... 
 

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Μηνύματα
1.392
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
μολις ξυπνησα απο χθεσινοβραδυνη επισκεψη στις μουσες οπου ζητω συγνωμη απο τους αναγνωστες μου διοτι χθες(σημερα)το πρωι δεν μπορεσα να γραψω και με πηρε ο υπνος μεχρι να ανοιξει ο Η/Υ.τουλαχιστον προλαβα να τον παιξω μια.φυσικα η συνειδηση μου δεν με αφησε να κοιμηθω γι αυτο ξυπνησα για να Postarw και μετα θα ξανακοιμηθω...
λυπουμαι γιατι εγραψε πριν απο μενα αυτο το ελλεεινο ανθρωπινο κατασκευασμα ο υπουργος της πιτζαμας,ο οποιος παροτι φιλος μου και προσπαθω παντα να τον δικαιολογω για τις μαλακιες που κανει χθες μου χαλασε στο τελος την ομορφη βραδια καθως ενω του ειπα μολις κατουρησει το πουλακι του στις τουαλετες να ρθει στο τραπεζι και να φυγουμε μαζι, ο τελειωμενος κατουρησε και εφυγε μονος του. παντως τον δικαιολογω γιατι δεν ακουει καλα, συνεχεια κανει ε?ε?ε? οταν μιλας και μετα οταν αντιλαμβανεται οτι δεν μπορει να καταλαβει τι του λες, σου λεει "ναι, ενταξει" και νομιζεις οτι καταλαβε ο αθλιος.αυτο το ατομο ζει και δουλευει αναμεσα μας, γι αυτο προσοχη οταν τον συναντησετε στο δρομο σας!επεσα λοιπον θυμα αλλα αρκετα ασχοληθηκα με αυτο το πατσοφαγο ζωακι των στριπ / ας παμε στο θεμα μας.
μουσες κυριοι.. το μαγαζι που μπορεις να περασεις καλα αρκει να ξερεις τι ζητας. υπαρχει πληθωρα πατσαβουρηδοειδων αλλα και 5-6 πολυ καλα κομματια που τιμουν την εξοδο σου με το παραπανω. καταρχας δηλωνω επισημα ερωτευμενος με μια εκ των στριπερς και πηγαινω μονο γι αυτην στο μαγαζι γλυτωνοντας ετσι περιττα εξοδα για τις υπολοιπες και εχοντας συγκεκριμενο target.δεν αναφερομαι στην προκειμενη περιπτωση αλλα για τις υπολοιπες.οντως οι κοπελες ειναι οι ιδιες καιρο τωρα, λυπηθηκα βλεποντας την σιμον να εχει γερασει και να ειναι τοσο κομμενη-επιτελους ποτε θα βγαλουνε στην συνταξη αυτα τα κοριτσια που σε λιγο με το μπαστουνακι θα ερχονται να ζητησουν χορο..ενταξει, μπορει το μαγαζι να προσφερει μονιμη απασχοληση στα εργαζομενα κοριτσια χωρις να χρειαζεται να περασουν απο την αγκαλια του ζαχοπουλου αλλα πρεπει να σκεφτει και την πελατεια καποια στιγμη. φιλος μου γνωστος πρωην γαμιας της γειτονιας και τωρα των στριπ περασε καλα σε πριβε κατασταση με χοντρουλι ρωσιδακι με ελια στο μαγουλο αγνωστων στοιχειων. δεν εχω την καλυτερη γνωμη για τα πριβε στις μουσες αλλα παντα ο συγκεκριμενος μου λεει διαφορα που δεν αμφιβαλλω για την αυθεντικοτητα τους αλλα πιθανοτατα κανει σωστες επιλογες πριβογαμόφραπων κοριτσιων..στην συγκεκριμενη μπορειτε να κανετε πλακα,της συστηθηκα ως ονουφριος φραπεδοπουλος και η προσπαθεια να προφερει το ονομα ηταν αρκετα γελαστικη.
5-6 νεες παρουσιες κατω του μηνα στο μαγαζι. η μια μαλιστα εμοιαζε με γνωστη ηθοποιο που συμπρωταγωνιστουσε σε παλιες κωμωδιες με σταθη ψαλτη και της το ειπα λεγοντας μου οτι ειναι πιο ωραια παροτι δεν την ηξερε..
ειρηνη milf=μακρια μου, δεν σε θελω πια..σιχαθηκα τις δημοσιες σχεσεις.ας σε χορευουν οι αποστριπτοι..
λαουρα=χθες απαλευτη στηριζουσα μετα του αγκωνα της το βαριεστημενο και κραιπαλοξεθυμασμενο milfy-προσωπακι της ανελθουσασα εις πισταν κοινωνιαν.ξαφνικα ομως οταν ερχεται στο τραπεζι σου βγαζει μια διαθεση που νομιζεις οτι χαρηκε που σε ειδε..αδιαφορη πλεον και παλαιμαχος.
ζανετ=τσεχα που πρεπει να πηρε 2-3 κιλα ευχορο ακομη κοριτσακι,χαριτωμενο αλλα θυμιζει κατασταση παρελθουσων δεκαετιων κατι.
τζενακι=εχει πλακα το μικρουλι, ειδικα οταν δεχτηκα χορο και μετα αφου στρωθηκα στο καναπε το μετανοιωσα και της λεω συγνωμη τελικα δεν θελω χορο πιστευω τα ειδε ολα.οι φωνες της "ελα δω ρε" "βλακα,που πας" δονησαν το μαγαζι..δεν την χαλασε..
αλισια=καλο ψηλοκαβλο ρουμανακι με καλες επικαναπιες χορευτικες ικανοτητες και μακρια ποδαρια αλλα οχι ιδιαιτερα ομορφο.εκνευριστικο ισως καποιες φορες αλλα good value for dance.
αντζελινα=καλο κοριτσακι με πηγαιο χιουμορ αλλα πολυ αδυνατουλι για τα γουστα μου.ομως καλο μπιμπελο για να το κανακεψει καποιος στα ποδια του.
οι μαυρες σαν να μην υπηρχαν.ελεος πια.
μαγια=ακομη τρεχει...οι εμπειριες της παντως απο τα αθηναικα στριπ ηταν επιπονες!
αναστασια,ολγα ηχηρες απουσιες. η πρωτη αγνωστο που βρισκεται,οποιος γνωριζει ας ριξει φως. η δευτερη επιστεφει σε δυο βδομαδες..ισως κακωση δεξιας ποδοκνημικης..
αυτα κυριοι.ξαναπαω για συμπληρωση των απαιτουμενων ωρων υπνου.

with respect,
DIKY



 

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Μηνύματα
1.392
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ξεχασα να ρωτησω κατι..η κατερινα μογγολορωσις που ειναι? μηπως ειναι σε αλλο μαγαζι με καμμια αδελφη της? ριξτε φως. ευχαριστω.
 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Μηνύματα
3.616
Κριτικές
41
Like
2.011
Πόντοι
8.235
φιλος μου γνωστος πρωην γαμιας της γειτονιας και τωρα των στριπ περασε καλα σε πριβε κατασταση με χοντρουλι ρωσιδακι με ελια στο μαγουλο αγνωστων στοιχειων.

Μισελ απο Πραγα / ψιλοχοντουλα αλλα με ωραια γριζοπρασινα ματια / τον φιλο μας τον εκανε ετσι ωστε να ντρεπετε να βγει απο το πριβε ....

Οσο για σενα DIKY περιμενω απαντηση στο παρακατω ποσταρισμα μου / προσεξε τι θα πεις γιατι αφορα και τους δυο μας αυτο .....


 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Μηνύματα
3.616
Κριτικές
41
Like
2.011
Πόντοι
8.235
Ο DIKY ο ξεφτυλας απο εχτες ειναι υπερηφανος γιατι λεει οτι εισηγαγε μια νεα εννοια / τον χορο-ποτο : ειναι μια υβριδικη κατασταση οπου ο πελατης ενω παιρνει χορο ουσιαστικα παιρνει ποτο / πως γινεται αυτο ??? = ενω παιρνεις χορο και πας στον καναπε η κοπελα δεν σου χορευει αλλα συζητατε .....

Πως το βρισκετε αυτο ??? / δεν ειναι μεγαλη μαλακια ????
 

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Μηνύματα
1.392
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
που να καταλαβεις εσυ απο νεες θεωρητικες προσσεγγισεις στον χορο των στριπ οταν κουβαλας μυαλα δεκαετιας 60΄? δεν πιστευω να περιμενεις να σου απαντησει κανεις οποτε σου λεω οτι το χοροποτέικο ειναι ενας συγχρονος χορος με ρωσικες ριζες οπου συμμετεχουν δυο χορευτες, ο ενας παθητικος που σε σταση αγκαλιτσας εκφραζει τα συναισθηματα του στην ενεργητικη χορευτρια, η οποια ανταποκρινεται δινοντας ελπιδες και αφηνοντας μονιμως μια εκκρεμοτητα συναντησης εκτος χορου. μαλιστα κυριαρχει η πριβε-κουβεντα οπου παραλληλα η ενεργητικη χορευτρια λυχναριζεται τριβοντας το ενδοτζηνατο κρεας του παθητικου χορευτη-συνομιλητη οπου εκτος των αλλων στη φαση του κουτσομπολιου χαρακτηριζει η ενεργητικη χορευτρια καποιους και καλα υπουργους ως κλωνους "χαρυ ποττερ" των στριπ χωρις ομως δυνατοτητα εκτελεσης μαγικων. παντου με ξεφτυλιζεις κυριε χαρυ ποττερ..τι θα κανω με σενα? :tickedoff:
 

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Μηνύματα
2.637
Κριτικές
7
Like
124
Πόντοι
16
φιλοι ξεκολλατε με τα στριπ.ειναι σκετη μαλακια.20+ ευρω για να μου λεει 3 λεπτα μαλακιες το καθε τσολι?ημαρτον.ειδικα οι μουσες ειναι ελεεινο μαγαζι,οχι και οτι τα αλλα ειναι καλυτερα
 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Μηνύματα
3.616
Κριτικές
41
Like
2.011
Πόντοι
8.235
που να καταλαβεις εσυ απο νεες θεωρητικες προσσεγγισεις στον χορο των στριπ οταν κουβαλας μυαλα δεκαετιας 60΄? δεν πιστευω να περιμενεις να σου απαντησει κανεις οποτε σου λεω οτι το χοροποτέικο ειναι ενας συγχρονος χορος με ρωσικες ριζες οπου συμμετεχουν δυο χορευτες, ο ενας παθητικος που σε σταση αγκαλιτσας εκφραζει τα συναισθηματα του στην ενεργητικη χορευτρια, η οποια ανταποκρινεται δινοντας ελπιδες και αφηνοντας μονιμως μια εκκρεμοτητα συναντησης εκτος χορου. μαλιστα κυριαρχει η πριβε-κουβεντα οπου παραλληλα η ενεργητικη χορευτρια λυχναριζεται τριβοντας το ενδοτζηνατο κρεας του παθητικου χορευτη-συνομιλητη οπου εκτος των αλλων στη φαση του κουτσομπολιου χαρακτηριζει η ενεργητικη χορευτρια καποιους και καλα υπουργους ως κλωνους "χαρυ ποττερ" των στριπ χωρις ομως δυνατοτητα εκτελεσης μαγικων. παντου με ξεφτυλιζεις κυριε χαρυ ποττερ..τι θα κανω με σενα? :tickedoff:

 

Συνημμένα

  • harry potter.jpg
    harry potter.jpg
    25 KB · Εμφανίσεις: 27

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Μηνύματα
2.637
Κριτικές
7
Like
124
Πόντοι
16
ρε υπουργε τι αβαταρ ειναι αυτο?τους γκει εβαλες?βαλε κανενα μουνι να γουσταρουμε...
 

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Μηνύματα
2.637
Κριτικές
7
Like
124
Πόντοι
16
:P :P :P :P :P :P :P :P :Pυπουργε δεν το περιμενα απο εσενα αυτο
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom