Επισκέπτης
αστα αυτα υπουργε γιατι την τελευταια φορα στο μουσες μας εκαψες με την λαθος πληροφορια σουΤρελαινομαι τωρα γαμω τα Υπουργεια μου !!!!
Εχθες αλλα μου ελεγες ... / για Λιδο ησουνα οχι για Μουσες γαμω τα Υπουργεια μου ...
αστα αυτα υπουργε γιατι την τελευταια φορα στο μουσες μας εκαψες με την λαθος πληροφορια σουΤρελαινομαι τωρα γαμω τα Υπουργεια μου !!!!
Εχθες αλλα μου ελεγες ... / για Λιδο ησουνα οχι για Μουσες γαμω τα Υπουργεια μου ...
αστα αυτα υπουργε για την τελευταια φορα στο μουσες μας εκαψες με την λαθος πληροφορια σου
και περιμενω να μου βρεις αυτη που σου ειπαΗ γραμματεας μου εκανε λαθος / οχι εγω / για αυτο το λογο την απελυσα και προσελαβα τον DIKY για Γενικο Γραμματεα του Κινηματος και ο οποιος DIKY οταν μιλαει θα πρεπει οι υπολοιποι να κρατανε σημειωσεις και μπορω να σου πω οτι σημειωσεις θα πρεπει να κρατανε και ατομα ακομα .....
Η γραμματεας μου εκανε λαθος / οχι εγω / για αυτο το λογο την απελυσα και προσελαβα τον DIKY για Γενικο Γραμματεα του Κινηματος και ο οποιος DIKY οταν μιλαει θα πρεπει οι υπολοιποι να κρατανε σημειωσεις και μπορω να σου πω οτι σημειωσεις θα πρεπει να κρατανε και ατομα ακομα .....
προσελαβα τον DIKY για Γενικο Γραμματεα του Κινηματος
(+) τα μελομακαρονα και οι κουραμπιεδες στην εισοδο του μαγαζιου
δενουν αρμονικα με το γιορτινο κλιμα των ημερων.
Τα μελομακαρονα ειναι δια χειρος ... Βαραγκη / το εργαστηριο παραγωγης των μελομακαρονων ειναι μηπως η κουζινα διπλα απο το πριβε ???? / αν πλαθονται εκει φανταζεσται νομιζω για ποιο λογο τρωγοντας τα σας αφηνουν μια στυφη γευση στον ουρανισκο !!!!
και η αναστασια που μας ηρθε πιωμενη και μας εκανε τρελλους χορους με πολλα extra...
αλλο τεμαχιο ,λιγο μελαγχολικο και δεν σου καθεται στο ματι ευκολα αλλα αν το προσεξεις ειναι εκπληκτικης ομορφιας με φοβερο σωματακι και απο χορο ανωτερα κλαση!κοβει μια βολτα ολη κ ολη στην βραδια της,πρεπει να την πετυχεις εκει.αναστασια?η αρρωστια του υπουργου?ή αλλο τεμαχιο?
DIKY = ασε τις ανουσιες και ανοστες αναφορες και πες μας για τα αλλα .....
Για το 9 μπορώ να πω οτι τις τιμάει τις καρτούλες. Έχει ωραίο βραζιλιάνικο κωλαράκι, μικρό στήθος, κοντούλα μελαχροινή. Μια δοκίμή αξίζει.
Για το 19 τι να πούμε. Το κορμί της ειναί καλύτερο και από κοπέλες που έχουν τα μισά της χρόνια. Επίσης τιμάει τις καρτούλες.
Vaso το 13 είναι η μελαχροινή με τα τεράστια βυζιά? Αν είναι αυτή για μένα προσωπικά είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει σε βυζί. Φυσικότατο, τεράστιο και σε διαρκή πόλεμο με το νόμο της βαρύτητας.
Την Ειρήνη σωστά την έβαλες στο 21. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Χαίρεσε να χαλάς τα λεφτά σου.
Την πρωτη τη Λιαννα που την πηγαν στα κοτετσια να την φωτογραφησουν και τις αλλες στα ροουντστερ?
αμα περιμενουμε αμεσοτητα και ενημερωση για στριπ απο σενα και το αλλο ποκεμον DIKY σωθηκαμε.......παμε λοιπον για να μαθαινετε...