Επισκέπτης
Πως λεει η ΦΡΕΣΚΙΑ...στοχος ΕΙΝΑΙ τα λεφτα...Ε...στοχος ΕΙΝΑΙ τα clip ons!!!Απο ΠΑΝΤΟΥ Η ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ!!!Τι λες ρε μουρλοκομείο! Από το bourdela.com θα φέρουμε κόσμο στις μοτ/τες? ΜΟΝΟ αν βάλουνε αυτοκόλλητο το γλόμπο !
Πως λεει η ΦΡΕΣΚΙΑ...στοχος ΕΙΝΑΙ τα λεφτα...Ε...στοχος ΕΙΝΑΙ τα clip ons!!!Απο ΠΑΝΤΟΥ Η ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ!!!Τι λες ρε μουρλοκομείο! Από το bourdela.com θα φέρουμε κόσμο στις μοτ/τες? ΜΟΝΟ αν βάλουνε αυτοκόλλητο το γλόμπο !
Πλάκα- πλάκα, τρόμάξαμε τη Bite και πήρε δρόμο. Βάλε ένα ζευγάρι γόβάκια Guzzi στην είσοδο τοθ θρέντ μπας και φανεί πάλι.
Guzzi είπα, όχι μπότες DAINESE!!!
Όχι εσύ καρδιά μου, ο μπαμπας σου που δεν τραβήχτηκε (πλακα φυσικά)xaxaxaxa
μου καψατε τον εγκεφαλο φταιω?? *P
Πιθανοτατα,δεν με τιμα καθολου,ιδιως ευρισκομενου σ'αυτον τον ιστο,να μην εχω παει ποτε με εκδιδομενη,αλλα και να μου περισσευαν... ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ θα τα εκανα και παλι!!!Στο κατω-κατω(δοξα τω θεω)δεν μου ελειψε ποτε(Το σεξ...γιατι οι μοτο,οσο ημουν νυμφευμενος, ιδιως...αστα)Και σε οτι αφορα την εξοχωτατη ΦΡΕΣΚΙΑ...μια απλη αναφορα εκανες στα gucci...kai τσουπ...ΝΑΤΗΠερισσευούμενα λεφτά που δε γίνονται clip ons, η ct έστω, ανάθεμά τα
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΑφου ποσταρε και η Bite εδω τωρα μπορω να πεθανω
Να περασω στα φρενα ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ τον γιατρο με την μοτο της ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ της DUCATI(VINCERE???αντε να δουμε)Κυριοι,ας σοβαρευτουμε Ποια ειναι η μεγαλυτερη ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ σας με μοτοσυκλετες???Υ.Γ.θηλυκα,αν ενυπαρχουν,δεκτα!!!
Αυτή είναι "ταμαμ" για τη Bite
ΥΓ...Κάνε κλικ στο άσπρο στα χρώματα
ΜΖ=Working Class Hero όπως ΑΡΙΣΤΑ το χει περιγράψει στην επικεφαλίδα ενός πολύ παλιού τεστ ο Β. Αντζουλάτος.
Πλάκα- πλάκα, τρόμάξαμε τη Bite και πήρε δρόμο. Βάλε ένα ζευγάρι γόβάκια Guzzi στην είσοδο τοθ θρέντ μπας και φανεί πάλι.
Guzzi είπα, όχι μπότες DAINESE!!!
Ενφο????
Επειδη βλεπω να πιανει βροχη να φερω μαζι μου το WD40 για τα ηλεκτρικα σου????
Που να σπρωχνεις τωρα στις ανηφορες με τα 12ποντα γερος ανθρωπος
Και σε όποιον είπε στον Πάθος οτι θα μάθει σούζα αμα πάρει το μοτοσακό που θέλει. Αμα εισαι άγαρμπος στο άνοιγμα και σηκωθεί απότομα, αν δεν προλάβεις να πατήσεις πίσω φρένο έχεις φάει καπάκι.
Εγω λέω να πάει ο πάθος στη σουζοσχολή με δικά του λεφτά και να μας μάθει μετά και εμάς τσαμπέ.
Πριν κάνεις στροφή Πάθος, σκέψου τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει απέναντι σε φίλους και γνωστούς. Ελπίζω να ηταν σαφες το μήνυμα που θέλω να περάσω
Οταν εισαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου, να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Η ζωή ειναι μικρή.
Απόλυτα σαφές και δρομολογούνται για υλοποίηση ;)
Αμα πουλας παντως Μοτο...παρε με για πωλητη...
Τζαμπα θα σου δουλευω