gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ο Χριστος και η Παναγια....
Τι γυρευεις εσυ εδω με τους μηχανοβιους;
Δεν σκιαζεσαι,κοριτσι πραμα;
Απο το γυμνάσιο που κυκλοφορούσαμε με τα παπάκια έφαγα κάτι σαβούρες και από τότε μέχρι σήμερα είμαι λίγο συντηριτικός αναβάτης - υπάρχουν βέβαια και οι στιγμές αδρεναλίνης ;)
Ωστόσο, μπορεί να γελάσετε με αυτό που θα σας πω, αλλά θέλω να μάθω να κάνω σούζες....
Παίζει να πάω και στην Αγγλία κάποια στιγμή - έχω ακούσει ότι υπάρχει μια εξειδικευμένη σχολή για τέτοιου είδους κασκαντεριλικια
Ωστόσο, μπορεί να γελάσετε με αυτό που θα σας πω, αλλά θέλω να μάθω να κάνω σούζες....
σκιαχτηκα.. εγκεφαλικο πηγα να παθωΟ Χριστος και η Παναγια....
Τι γυρευεις εσυ εδω με τους μηχανοβιους;
Δεν σκιαζεσαι,κοριτσι πραμα;
Για να μην τραβιεσαι...δε πας καλυτερα ισαμε το RIDING SCHOOL του 0-300???Μην σπερνεις και εγκεφαλικα στην εξοχωτατη ΦΡΕΣΚΙΑ!Ασε να τα παθουμε εμεις,μετα την φωτογραφηση!Απο το γυμνάσιο που κυκλοφορούσαμε με τα παπάκια έφαγα κάτι σαβούρες και από τότε μέχρι σήμερα είμαι λίγο συντηριτικός αναβάτης - υπάρχουν βέβαια και οι στιγμές αδρεναλίνης ;)
Παίζει να πάω και στην Αγγλία κάποια στιγμή - έχω ακούσει ότι υπάρχει μια εξειδικευμένη σχολή για τέτοιου είδους κασκαντεριλικια
Δε χρειάζεται να τρέχεις στην Αγγλία, εκτός αν σκοπεύεις να γίνεις επαγγελματίας stunt rider. Κοίτα στα περιοδικά και δη στο 0-300 πότε έχει το επόμενο "σχολειο" του California Superbike School. Σε διαβεβαιώνω ότι αξίζει κάθε € που θα καταθέσεις για να μάθεις όχι μόνο σούζες αλλα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ οδήγηση. Αν πας, κανε μου ενα PM έχω γνωστούς ανάμεσα στους "δάσκαλους"
Λοιπον Παθος...
Παρτο απο εδω....δεν μπορω να στο στειλω σε πμ...
Για να μην τραβιεσαι...δε πας καλυτερα ισαμε το RIDING SCHOOL του 0-300???Μην σπερνεις και εγκεφαλικα στην εξοχωτατη ΦΡΕΣΚΙΑ!Ασε να τα παθουμε εμεις,μετα την φωτογραφηση!
Η σούζα, και ειδικά η μεγάλη σούζα, είναι δείγμα ικανού αναβάτη που έχει απόλυτο έλεγχο της μοτ/τας του. Αδιαφόρησε γι αυτούς που σε επικρίνουν "ου γαρ οίδασι".
Επιπλέον, η σούζα και είδικά η σούζα σε σφήνα ανάμεσα σε πηγμενα στην κίνηση αυτοκίνητα είναι η υπέρτατη κραυγή διαμαρτυρίας του μοτοσυκλεττιστή που μια ζω'η σ αυτή την κολοχώρα εντάσσεται στην κατηγορία "περιθωριακοί πολίτες Β κατηγορίας"
θα κανει κ φωτογραφιση ο παθος?
κ σουζες?
οχι θα παθω εμφραγμα κ εγκεφαλικο μαζι
δεν θα κανεις τπτ απαγορευεται
θα το κάνω και εσυ θα είσαι συνοδηγός
κ μονο η σκεψη... :oθα το κάνω και εσυ θα είσαι συνοδηγός
Ορίστε...οδηγίες για σούζες...καλά τα λεεει λεμεεεε
κ μονο η σκεψη... :o
θα με χασεις πριν της ωρας μου