Επισκέπτης
Δεν σωζεσαι , με κατι τετοια,εφιαλτη!!!Οσο και να γλυψεις τωρα,η δαμοκλειος θα λειτουργησει!!!Ακους εκει!!!Συμφωνιες με τον IKTEROS...Άργησες. Πως να VINCERE χτες η DUCATI μοτοσυκλέττες φτιαχνουμε στη Μπολώνια όχι ανεμότρατες.
Δεν σωζεσαι , με κατι τετοια,εφιαλτη!!!Οσο και να γλυψεις τωρα,η δαμοκλειος θα λειτουργησει!!!Ακους εκει!!!Συμφωνιες με τον IKTEROS...Άργησες. Πως να VINCERE χτες η DUCATI μοτοσυκλέττες φτιαχνουμε στη Μπολώνια όχι ανεμότρατες.
Στου Μαθιου!Τον ξερει ο μπον!Με π.μ.οτι θες,να μην φανει σαν διαφημισηΤο θυμήθηκα γιατι ΜΠΟΡΕΙ και να έχω ένα.
Στα εξάρχεια, που;
Εγω θα ειμαι εκει...
Εσενα παλι η Express Service θα σε φερει η η ΕΛΠΑ??????
Στου Μαθιου!Τον ξερει ο μπον!Με π.μ.οτι θες,να μην φανει σαν διαφημιση
ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ CD ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ!Ντρεπομαι ,ομως να την ανεβασω(δεν ξερω κιολας πως)Ποτε ρε απατεώνα με έφερε η ΕΛΠΑ;
Που κάθε φορά που μαζεύεται το BBC ψάχνετε να βρειτε ποιο στρώμα ειναι του καθενος.
Θα σε περάσω απο την εσωτερική με +40 και με το ένα χέρι θα ξύνω τη μύτη μου
Τολμώ να πω, έχουνε πραγματοποιηθεί. Έχω οδηγήσει σε πάρα πολλές από τις ασφάλτινες πίστες της Ευρώπης όπου γίνονται αγώνες επιπέδου WorldSbk/ MotoGP (Misano, Le Mans, Paul Ricard, Mugello, Vallelunga, Almeria, Valencia, Catalunya, Jarama κ.α) αλλά και σε πολλές ακόμα σε άλλες ηπείρους (Kyalami, Phillip Island, Homestead, Las Vegas) κι έχω οδηγήσει Off Road από τη Σουηδία μέχρι τον Καυκασο τη Μογγολία και την έρημο Μοχάβε.Κυριοι,ας σοβαρευτουμε Ποια ειναι η μεγαλυτερη ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ σας με μοτοσυκλετες???Υ.Γ.θηλυκα,αν ενυπαρχουν,δεκτα!!!
Ευγε νεε μου!Αυτοδικαιως,ανακηρυσσεσαι προεδρος,με συνοπτικες διαδικασιες,απαλλασσεσαι παντων των κατηγοριων,την τυχη σου να εχουμε και ειθε το πνευμα του φαμπιο να φωτιζει τα βηματα σου!νεξτ πλιηζ!Αντε,αντε...ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΧΟΝΤΑ!!!ΕΛΑ..Τολμώ να πω, έχουνε πραγματοποιηθεί. Έχω οδηγήσει σε πάρα πολλές από τις ασφάλτινες πίστες της Ευρώπης όπου γίνονται αγώνες επιπέδου WorldSbk/ MotoGP (Misano, Le Mans, Paul Ricard, Mugello, Vallelunga, Almeria, Valencia, Catalunya, Jarama κ.α) αλλά και σε πολλές ακόμα σε άλλες ηπείρους (Kyalami, Phillip Island, Homestead, Las Vegas) κι έχω οδηγήσει Off Road από τη Σουηδία μέχρι τον Καυκασο τη Μογγολία και την έρημο Μοχάβε.
Κορυφαίες στιγμες πάντως όταν οδήγησα την 998 του Καρλ Φόγκαρτυ και σε Off Road την ΚΤΜ 550 του Ζοελ Σμετς
Τολμώ να πω, έχουνε πραγματοποιηθεί. Έχω οδηγήσει σε πάρα πολλές από τις ασφάλτινες πίστες της Ευρώπης όπου γίνονται αγώνες επιπέδου WorldSbk/ MotoGP (Misano, Le Mans, Paul Ricard, Mugello, Vallelunga, Almeria, Valencia, Catalunya, Jarama κ.α) αλλά και σε πολλές ακόμα σε άλλες ηπείρους (Kyalami, Phillip Island, Homestead, Las Vegas) κι έχω οδηγήσει Off Road από τη Σουηδία μέχρι τον Καυκασο τη Μογγολία και την έρημο Μοχάβε.
Κορυφαίες στιγμες πάντως όταν οδήγησα την 998 του Καρλ Φόγκαρτυ και σε Off Road την ΚΤΜ 550 του Ζοελ Σμετς
Κυριοι,ας σοβαρευτουμε Ποια ειναι η μεγαλυτερη ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ σας με μοτοσυκλετες???Υ.Γ.θηλυκα,αν ενυπαρχουν,δεκτα!!!
Απο το γυμνάσιο που κυκλοφορούσαμε με τα παπάκια έφαγα κάτι σαβούρες και από τότε μέχρι σήμερα είμαι λίγο συντηριτικός αναβάτης - υπάρχουν βέβαια και οι στιγμές αδρεναλίνης ;)
Ωστόσο, μπορεί να γελάσετε με αυτό που θα σας πω, αλλά θέλω να μάθω να κάνω σούζες....
Παίζει να πάω και στην Αγγλία κάποια στιγμή - έχω ακούσει ότι υπάρχει μια εξειδικευμένη σχολή για τέτοιου είδους κασκαντεριλικια
Ωστόσο, μπορεί να γελάσετε με αυτό που θα σας πω, αλλά θέλω να μάθω να κάνω σούζες....
Παίζει να πάω και στην Αγγλία κάποια στιγμή - έχω ακούσει ότι υπάρχει μια εξειδικευμένη σχολή για τέτοιου είδους κασκαντεριλικια