Επισκέπτης
T O iιδιο ισχυει και για σενα τεκνον μου!Η καλυτερη μοτο.ειναι αυτη που ΕΣΥ θεωρεις οτι ειναι η καλυτερη μοτο!Εγω πιστευω πως και το cbr 954rr ειναι ενα απο τα καλυτερα της honda
μου αρεσει πολυ...ισος περισσοτερο απο το 1000rr
T O iιδιο ισχυει και για σενα τεκνον μου!Η καλυτερη μοτο.ειναι αυτη που ΕΣΥ θεωρεις οτι ειναι η καλυτερη μοτο!Εγω πιστευω πως και το cbr 954rr ειναι ενα απο τα καλυτερα της honda
μου αρεσει πολυ...ισος περισσοτερο απο το 1000rr
Ειναι πολυ απλο!Η καλυτερη μηχανη του κοσμου ειναι αυτη που ... Ε Σ Υ θεωρεις οτι ειναι η καλυτερη μηχανη του κοσμου!!!Περι ορεξεως...
ΤΡΑΝSFORMER BIKE!!!Δεν υπαρχει καλιτερη μηχανη για εμενα τουλαχιστον
Για να ειμουν απολιτα ικανοποιημενος θα επρεπε να ειχα 3 τουλαχιστον μηχανες και ο συνδιασμος τους θα ηταν το τελειο
π.χ. ενα cr ή yz 250 + crf 450+ ενα ss
Αυτο ενοειται αλλα αν καποιος εχει πολυ χρημα και ειναι φουλ στην καυλα σιγουρα δεν θα ειχε μονο μια μοτοσυκλεταΟχι φιλε δεν ειναι μαγκια να τα παρεις
Μαγκια ειναι να τα οδηγήσεις όπως τους αξίζει. Και αυτο ΔΕ μπορεις να το κάνεις ουτε εσυ ουτε κανενας.
Δεν κανει το μηχανάκι τον οδηγό. Το αντίθετο συμβαίνει
O Fredy Spencer ,το 1983,αν δεν κανω λαθος(που και να κανω,μικρη σημασια εχει)κατεκτησε το πρωταθλημα στα 500(τοτε)c.c. KAI στα 350 c.c.!!!Δυο Π.Π. την ΙΔΙΑ χρονια!!!Την επομενη χρονια κατεκτησε<<μονο>> τα 500!Ο Σπενσερ Δ Ε Ν οδηγησε ΠΟΤΕ μοτοσυκλετα στον δρομο!Τις θεωρει πολυ επικινδυνες!!!ο rossi θα εχει μηχανη αραγε???????????????????????????
Αυτο πιστευω και εγω γι'αυτο παντα με μηχανη οταν βρισκομαι σε δημοσιο δρομο κοιταω γυρο μου μην με πατησει κανενας και παω με 50 χιλιομετρα.O Fredy Spencer ,το 1983,αν δεν κανω λαθος(που και να κανω,μικρη σημασια εχει)κατεκτησε το πρωταθλημα στα 500(τοτε)c.c. KAI στα 350 c.c.!!!Δυο Π.Π. την ΙΔΙΑ χρονια!!!Την επομενη χρονια κατεκτησε<<μονο>> τα 500!Ο Σπενσερ Δ Ε Ν οδηγησε ΠΟΤΕ μοτοσυκλετα στον δρομο!Τις θεωρει πολυ επικινδυνες!!!
Επι του προκειμενου!!!Δεν προκειται να πεσουμε στο επιπεδο των υποστηρικτων...συλληβδην,κιτρινων στρουμφακιων(μεταξυ των οποιων και του Π Α Ν Α Ξ Ι Ο Υ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Valentino Rossi)!!!Oι μεθοδοι που χρησιμοποιουνται εχουν ηδη καταγγελθει σε διεθνη φορα!Τον λογο εχει η δικαιοσυνη,στην οποια εχουμε τυφλη εμπιστοσυνη!Αν,βεβαια,ω μη γενοιτο, δεν μας βολεψουν οι αποφασεις της,θα στειλουμε τον Μαριο ,τον Τζιακομο και τον Μασιμο ,να ψυθιρισουν δυο λογακια στο αυτακι του ικτερου,να μαθει να μας ευχεται επιτυχιες και αλλα τετοια που ξερει!!!Αχ ρε DUCATI...ΠΟΤΕ Θα ξαναVINCERE???Πειτε ρε παιδια να μαθω τι εγινε και εγω???
Νικησε ο Στονερ η ασχολειτε με το κτηματολογιο παλι???
!Αχ ρε DUCATI...ΠΟΤΕ Θα ξαναVINCERE???
Ωραιος καιρος σημερα...
Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε....
Μητσοτακηηηηηηηηηης
φτου φτου φτου ...στον κόρφο μας........μην λες τέτοια ρε βραδυάτικα.....Ωραιος καιρος σημερα...
Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε....
Μητσοτακηηηηηηηηηης