Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 348K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.880
Πόντοι
12.056
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ηail the flag of Glory  :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• japanzc9.gif
    japanzc9.gif
    31,9 KB · Εμφανίσεις: 48

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
[size=14pt][shadow=red,left]Μουσείο Ιστορικής Μοτοσικλέτας Κύπρου.[/shadow][/size]

Πήγα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Κατά κύριο λόγο (90%) οι διαδρομές μου είναι μικρές και εντός πόλεως, αλλά ο έρωτας θολώνει την ορθή κρίση και η καύλα της V-Strom είναι μεγάλη παρά τα "ελαττώματα" που προανέφερα ...

δεν έχει και κανένας φίλος την KLE να τη δοκιμάσω και αυτή ρε γαμώτο, δεν έχει και ABS, και η διαφορά τιμής δν είναι σπουδαία ...

Μα είναι παλίο μηχανάκι, το είχα 4 χρόνια και το άλλαξα με Africa. Αξιόπιστο ήταν αλλά με ψηλά το κέντρο βάρους σαν Off περισσότερο. Με το που έκατσα στην africa δεν ήθελα να ξανανέβω πάνω του.

Τώρα κάθομαι στο gs1150 και βέβαια δεν μπορώ να ξανακαθήσω σε africa. Ναναι καλά ο Αλογοσκούφης που θα βάλει και τεκμήριο στα πάνω από 1000 cc  :headbang:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
σωστός 650 λάθος μου , κοίτα ίσος πάρω και ένα ταξιδιάρικο , το V-Strom είναι στις προτιμήσεις μου , το 1000 όμως , στη κατανάλωση δεν νομίζω να έχουνε μεγάλες διαφορες 650 με το 1000cc ... για το Varadero τι γνώμη έχεις , για το BMW το 1200 ούτε που το συζητάω , είναι μακράν το καλύτερο στη κατηγορια...

Φιλε Νικο
  Εφοσον σκεπτεσαι να παρεις ενα πιο ταξιδιαρικο μηχανακι,νομιζω οτι πρεπει να συνυπολογισεις πολλες παραμετρους..
  Η κατοχη δευτερης μοτοσυκλετας ισως να ειναι ποινικα κολασιμη με αυτους που εχουμε μπλεξει,αρχης γενομενης απο
  το 2009...
  Οσο αφορα το V-Strom θα σου πω τι εμπειριες μου με αυτο..Ειναι οικονομικο,καμμια συγκριση με το χιλιαρι στρομ
  Απο γεματος αδειαζει γυρω στα 340-350 χλμ...Με το χιλιαρι ξεχνα τα αυτα τα νουμερα..Μπορουν να στο επιβεβαιωσουν
  και αλλοι ιδιοκτητες απο εδω..
  Αν και αρχικα μου ξυνιζε σαν αισθηση,τελικα ειναι ευκολο....Κοριτσοπουλο λεμε.Υπολογισε οτι η γνωμη μου αυτη αφορα
  εναν τυπο(εμενα...) 1.96 υψος και 110 κιλα.Για καποιον πιο "μαζεμενο" σε διαστασεις ισως να ειναι αλλιως...
  Σχετικα με την ευελιξια του(ισχυει και για το χιλια,αλλα και ολα τα σχετικα on-off αυτοθ του μεγεθους..) η κινηση
  σε "σφικτη" κυκλοφορια δεν ειναι και το δυνατο σημειο τους...Παει, αλλα δεν πολυχωρας .Δεν ειναι παπακι εξαλλου
  Εγω κινουμαι στο ποταμι,στην παραλιακη και Συγγρου,και αντιστροφα το μεσημερι για το σπιτι....Γι'αυτο και το πηρα
  Ζυγισε τα καλα τα πραματα φιλε μου...Α και να μην το ξεχασω....Τα στροματα ολα (1000+650) ειναι ιαπωνικης κατασκευης
  με οτι αυτο συνεπαγεται...
  Για το Varadero τωρα...Εξαιρετικο μηχανακι...Αν και κατοχος στρομ ,θα ελεγα οτι ειναι και πιο ομορφο απο το δικο μου
  Σαν χιλιαρι ισχυουν οι ιδιοι περιορισμοι στην κινηση που ισχυουν και για το αντιστοιχο Στρομ με ιδια πανω-κατω
  καταναλωση....Στο ταξιδι ειναι εξισου καλα,με καλυτερο κινητηρα αυτον του Στρομ
  Λαβε υποψιν σου οτι τα πολλα φαιρινγκ και κοστουμια του Βαραντερο ειναι ενα μειον σε κοστος εργασιας στον μηχανικο...
  Τοσα πλαστικα,τοσες βιδες...ειναι καπως.Συν οτι η χωρα κατασκευης δεν ειναι ιαπωνια πλεον.Η Χοντα κατασκευαζει στην
  Ευρωπη και η οποια ελλειψη ποιοτητας συναρμογης εχει καποια βαση...

Αυτα απο μενα....
  Με τον πυραυλο τι θα κανεις;Θα τον κρατησεις και αυτον;
  Πρεπει να το υπολογισεις και αυτο..
  Καλη επιλογη,για οτι νομιζεις οτι μπορω να βοηθησω,ρωτα...
  Ευχαριστως να σε δουμε σε καμμια μαζωξη φιλαρακο....
  Την επομενη θα την ανακοινωσουμε συντομα....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
-off topic-

Με τέτοια παλληκάρια που έχουν μαζευτεί στο Bikers Club, δεν θα ήθελα να ήμουν ποτέ με τους απέναντι :knuppel:

Ψησε τον αρχηγο να μας δωσει τον γλομπο λεμε...
  Ερχονταιιιιιιι.....

:2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

-ROBOCOCK-

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ γιά την άμεση απάντηση στο ερωτημά μου.Από ότι ακούω CRYPTON θα καταλήξω.Όσο για το πόσο εραστής είσαι μου θύμισες τα νιάτα μου με vespa 50s ανέβαινα Καλάβρυτα,καλοκαίρι Λευκάδα κλπ και με 200 κυβικά μηχανή όχι vespa εξωτερικό. !!
crypton δαγκωτό man. άψογη αντιπροσωπεία και παπί σκυλί. είχα ένα από τα πρώτα crypton και το μόνο που έκανα είναι να του βάζω λάδι όποτε το θυμόμουν (πολύ σπάνια). ποτέ δεν ζήτησε τίποτα...

-ROBOCOCK-

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Από κριτικές (σχετικών) που έχω διαβάσει, το έχουν θάψει το μηαχανάκι ... γιαυτό και εγώ δεν το έχω αναφέρει καθόλου ...

Μου είπε και ένας φίλος που έχει αντιπροσωπεία, όταν του φέρουν κανένα για service θα μου το δώσει να το τεστάρω μία βόλτα ...

για να δούμε ...
μην ακους μαλακίες borg και τσάκο ένα transalp 700. Εγώ έχω ένα εδώ και λίγες μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καταπληκτικό σασμάν-μοτέρ-ευελιξία-ποίοτητα κύλισης. Ως γνωστόν η honda έχει άσπονδους φίλους και αυτό δημιουργεί αντιδράσεις. Αυτές τις βρώμες που λες οτι έχεις ακούσει τις βγάζουν κάτι ζηλιάρηδες που λούζονται την μαούνα το vstrom...

-ROBOCOCK-

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Από κριτικές (σχετικών) που έχω διαβάσει, το έχουν θάψει το μηαχανάκι ... γιαυτό και εγώ δεν το έχω αναφέρει καθόλου ...

Μου είπε και ένας φίλος που έχει αντιπροσωπεία, όταν του φέρουν κανένα για service θα μου το δώσει να το τεστάρω μία βόλτα ...

για να δούμε ...
και μην ψαρώνεις όπως κι εγώ αρχικά με το οτι το strom εχει καμιά 10αλογα παραπάνω. Είναι ροπάτο απο χαμηλά το Transalp και πάει μια χαρά. Είναι η χρυσή τομή για έναν αθηναίο που χρησιμοποιει μηχανή καθημερινά. Με λίγα λόγια τα κάνει όλα και συμφέρει.

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.880
Πόντοι
12.056
To Transalp για μεσα στην Αθηνα ειμαι καλυτερο απο το VStrom 650

Aλλα αν χρειαστεις ποτε να πας κανενα ταξιδακι παραεξω τοτε το 650 ειμαι καλυτερο.. ;)

-ROBOCOCK-

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΒΜW SUCKS!
Πριν πάρω το transalpι περίμενα σα μαλάκας να βγεί το gs800 που το έβλεπα στα περιοδικά και μου είχε γυαλίσει.
Μέχρι που το είδα στην έκθεση στο ελληνικό. Γελοία μηχανή! Πολύ φτηνοκατασκευή-ελλεεινό πλαστικό ντεπόζιτο-πανύψηλο και σέλα για πολλούς κάλους. Αν είναι να μπλέξω με κάτι τέτοιο χίλιες φορές ένα καθαρόαιμο που να κάνω τη δουλειά σωστά και να είμαι και original...

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.880
Πόντοι
12.056
Το ξερω...εγω εχω V-STROM  1000  :P :P :2funny: :2funny: :2funny:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
μαύρο mad είναι καύλα ,χωρίς πλακα , εγώ έχω το repsol 1000 , όμως σκέφτομαι για ένα V-Strom , το βρίσκω ομορφότερο ακόμα και από το Varadero...

μουααααχαχαχαχαχαχα, το  Varadero,  ??? όμορφο ????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom